• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

Ins gerek kalmaz tedaviye gelir bebisin rabbim yardm etsin bitkisel kür tarifi var bu bolumde baktin mi hic ben bi kac ay ollmazs deneyecegim sende dene istersen ne varsa bitkilerde var
ben bu ay bi sogan kürü deneyim dedim ama ancak 7 gün icebildim cnm bakalım önümüz ay hic kafaya takmamaya calışıcam olmazsa diger ay artık dediğin gibi careyi bitkilrde aricam

ben bu ay bi sogan kürü deneyim dedim ama ancak 7 gün icebildim cnm bakalım önümüz ay hic kafaya takmamaya calışıcam olmazsa diger ay artık dediğin gibi careyi bitkilrde aricam
Bitkisel bi tarif vardi onceki gun bugun bulamiyorum. Balli biseydi yani tadida iyidir. Uyenin biri yazmisti ama hatirlamiyorum ki nasil bulcm bilemedm ama kesin yapcam ben onu sende yap.

Bitkisel bi tarif vardi onceki gun bugun bulamiyorum. Balli biseydi yani tadida iyidir. Uyenin biri yazmisti ama hatirlamiyorum ki nasil bulcm bilemedm ama kesin yapcam ben onu sende yap.
görmedim canım ben pek sevmiyorum öle bitkisel kür falan yiyemiyorum ama bi care diye yapabilirim

4 yada 5 ekim canm
belirtilerin varmı hic ben 1 ekimi bekliyorum az kaldı ama benim adet belirtilerim var hamilelik belirtisi dicem bi belirti yok saten ikisinin belirtileri birbirine cok benziyor sadece 10 gün önceden basladı benim göğüs hassasiyeti cok acıyo dokunamıyorum

belirtilerin varmı hic ben 1 ekimi bekliyorum az kaldı ama benim adet belirtilerim var hamilelik belirtisi dicem bi belirti yok saten ikisinin belirtileri birbirine cok benziyor sadece 10 gün önceden basladı benim göğüs hassasiyeti cok acıyo dokunamıyorum

Yok can goguslerimde falan hic belirti ylk. Kasiklarimda arad inceden bi sizi oluyo gbi bazen ama onuda psikolojik olarak bekledigime yormaya calisiyorum

ben adete 10 gün kala idrar testi yptım haliyle koca bi negatif cıktı şimdi 5 gün var adet günümü beklicem insallah adet olmayız yaa cok istiyorum 7 ay oldu eger 2 ay olmazsa ufaktan tedaviye baslicaz doktor 3 ay sonra gel dedi kendilinden olsun istiyorum ama bu stresle olcagı varsada olmaz :(

Bende yalnizim canm evin icinde ugrascagin seyler yap benim evin icindeki en buyuk ugrasim puzzle yapmak cok iyi geliyo emin ol Kafan dgliliyo. Illa disard biseyler istiyosan yuzmeye git spor salonuna git. Bunlar kilo wermek icin degil normal hayatta yyapmamiz gereken egzersizler. Ben cok istiyorum spor salonuna gitmeyi ama annemde esimde beni vurur heralde son zamanlarda cok kilo kybim oldu. Ailen falan baska sehirdemi arkadaslarn yok mu hic
Evet ailem vs hepsi başka yerdeler :) ben ilerde de bana yarayacak şeyler yapmak isterim film izlemek bile bana boş vakit harcıyorum gibi geliyor zamanımı değerlendirmem lazım Üni okuyorum bu sene dgs sınavım falan var zaten az biraz yoğunum şimdi de staja başlayacağım vs.. Ama bu sertifikalar da ilerde bana lazım olacak kreş açarken :) kendime artı puan eklemeye çalışıyorum işte :)
Spor salonu şu sebeple bence gitmemelisin şuam çocuk istiyorsun ve ağır hareketler tutunmaya çalışan çocuğunu düşünebilir ben ip bile atlamıyorum artık evde yürüyüp geliyorum sadece :) ama yüzme güzel olurdu :)

ben adete 10 gün kala idrar testi yptım haliyle koca bi negatif cıktı şimdi 5 gün var adet günümü beklicem insallah adet olmayız yaa cok istiyorum 7 ay oldu eger 2 ay olmazsa ufaktan tedaviye baslicaz doktor 3 ay sonra gel dedi kendilinden olsun istiyorum ama bu stresle olcagı varsada olmaz :KK43:
Canım sizin sorununuz nedir peki??
Ben konulardan çok geri kaldım kusura bakmayın :(

Kızlar ben hamileliği Aralık sonu Ocak başı gibi erteledim belki daha da geç olabilir...
Abimin Temmuz 23-24-30düğünü var arada 26sındada benim dgs sınavım var Kasım içinde hamile kalırsam düğünde çok zorluk hatta doğurmuş bile olurum çünkü tam günlerime deng gelecek... O yüzden Aralık dedik artık kısmet ya olsun da :)
Çok umutluyum neden şe bu ümidim kırılır mı ki ya :(

Evet ailem vs hepsi başka yerdeler :) ben ilerde de bana yarayacak şeyler yapmak isterim film izlemek bile bana boş vakit harcıyorum gibi geliyor zamanımı değerlendirmem lazım Üni okuyorum bu sene dgs sınavım falan var zaten az biraz yoğunum şimdi de staja başlayacağım vs.. Ama bu sertifikalar da ilerde bana lazım olacak kreş açarken :) kendime artı puan eklemeye çalışıyorum işte :)
Spor salonu şu sebeple bence gitmemelisin şuam çocuk istiyorsun ve ağır hareketler tutunmaya çalışan çocuğunu düşünebilir ben ip bile atlamıyorum artık evde yürüyüp geliyorum sadece :) ama yüzme güzel olurdu :)

Canım sizin sorununuz nedir peki??
Ben konulardan çok geri kaldım kusura bakmayın :KK43:
canım bende 33 mm basit kist vardı bide prolaktin hormonum 33 dü cok şükür kistim adetimle gtmiş prl hormonuda 9 a düşmüş doktor calısmalara devam 3 ay bekle olmazsa gel demişti daha ilk ayım

canım bende 33 mm basit kist vardı bide prolaktin hormonum 33 dü cok şükür kistim adetimle gtmiş prl hormonuda 9 a düşmüş doktor calısmalara devam 3 ay bekle olmazsa gel demişti daha ilk ayım
Hım :) olur inşaallah canım ya :) 9normal şuanda değil mi?? Bende adetten hemen önce prolaktin ölçtürmüştüm 39çık ıştı önemsememiştim adet öncesi diye ki öyle de oldu geçen hastahaneye gittiğim de hormonlarım normal çıktı :) şükür ben de bir şey yok eşim de var da hayırlısı bakalım :) sen de bu üç ayda folik asit vs kullan canım bende öyle yapıyorum doktor bana balık yağı verdi

2014-09-26 18.41.45.jpg

Bi kaç gün sonra bir daha yap canım ya ya da hemen kan testi yaptır

Hım :) olur inşaallah canım ya :) 9normal şuanda değil mi?? Bende adetten hemen önce prolaktin ölçtürmüştüm 39çık ıştı önemsememiştim adet öncesi diye ki öyle de oldu geçen hastahaneye gittiğim de hormonlarım normal çıktı :) şükür ben de bir şey yok eşim de var da hayırlısı bakalım :) sen de bu üç ayda folik asit vs kullan canım bende öyle yapıyorum doktor bana balık yağı verdi
doktor bana bişey vermedi bende bişey demedim aslında kullanmak istiyorum bakalım canım sorunsuz ilk ayım benimde önceden kistim adet düzensizliği yapıyodu ondan olmuyodu bebiş galiba kist kayboldu ama olcakmı bakalım insallah olur da tedaviye gerek kalmaz

Back