- 25 Haziran 2007
- 1.357
- 1.498
- 658
Bende 1 ekim i bekliyorum. Inş ikimizde adet olmayızbende 1 ekimi beklemekteyimm canım insallah güzel haberler alırızz ikimzde :) kac aydır korunmuyosun bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 1 ekim i bekliyorum. Inş ikimizde adet olmayızbende 1 ekimi beklemekteyimm canım insallah güzel haberler alırızz ikimzde :) kac aydır korunmuyosun bu arada
Insallah canm ya cok istiyorum artk hayal kırıklıgına ugramak istemiyorumm bekletmeden gelse bebişlerimizzBende 1 ekim i bekliyorum. Inş ikimizde adet olmayız
Bende fmf wa ankilozan spondiliit var bu yuzden de korkuyorjm ama hemen olmasi biraz zor olmasina ragmen heyecAnim tavan yapms durumda :)olma
olmazsada üzülme sakın canımm da ilk denemen cok normal ben 6 aydır deniyorum olmuyor ama benim adet düzensizliğim kücük kistim falan vardı ilac kullanmak istemedim 4 ay sonra düzene grdi hersey kistte kayboldu benimde sorunsuz ilk denemem rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallahh ....
amin inş yeni deniyorum ama içine işledi mi olsun diyorsun kardeşimde dört ay denedi hamile inş bende olurum çifte torun gelir inş. Allah sana da bu ay nasip etsinInsallah canm ya cok istiyorum artk hayal kırıklıgına ugramak istemiyorumm bekletmeden gelse bebişlerimizz
Ayy inşBende 1 ekım hayırlı haberler alalım ınsallah:)
canım yazdığın terimlerden pek anlamadım ne hastalığıBende fmf wa ankilozan spondiliit var bu yuzden de korkuyorjm ama hemen olmasi biraz zor olmasina ragmen heyecAnim tavan yapms durumda :)
amin canım aminn ama olmucak gibi bu ay bi ümitsizlikk girdi icimeamin inş yeni deniyorum ama içine işledi mi olsun diyorsun kardeşimde dört ay denedi hamile inş bende olurum çifte torun gelir inş. Allah sana da bu ay nasip etsin
canım yazdığın terimlerden pek anlamadım ne hastalığı
amin canım aminn ama olmucak gibi bu ay bi ümitsizlikk girdi icime
canım rabbim isteyince hersey olur sen hiç üzme kendini insallah bekletmeden gelir bebişlerAkdeniz atesi ve bi eklem rahatsizligi canim
canım rabbim isteyince hersey olur sen hiç üzme kendini insallah bekletmeden gelir bebişler
aminn canım yaa geçmiyo zaman bu aralar hamilelik haberleri alıyorum cevremden üzülüyorum benimde olsun istiyorummInsallah canim ya icim icime sigmiyor dusununce rabbim hepimize tattirsin bu guzel duyglari saglikli bebisler nasip etsin rabbimm :)
aminn canım yaa geçmiyo zaman bu aralar hamilelik haberleri alıyorum cevremden üzülüyorum benimde olsun istiyorumm
Üzgün sürat çok gördüm....
Böyle olmamalı..
Bakın ben ne yapıyorum biliyormusunuz??
Hamileliğe hazırlandığım bu aylarda bebeklerde ilgili şeyler okuyorum :) nasıl yetiştiririm en güzeli nasıl olur ona özgüveni nasıl aşılarım :) vs vs :) daha bir çok şey ve bunun biri de ilk yardım sertifikası almayı düşünüyorum :) bu konu da :) bakalım nasıl olur bu ilk yardımı kim neresi vs veriyor bi araştıracağım :) aynı şekilde çocuk gelişim bölümü açılmış halk eğitimde oraya gitmeyi düşünüyorum :) hem bana oyalanacak şeyler hem eğitim değil mi :)
ben 7 aydır bekliyorum canım ben 4 ay adet düzensizliğiyle uğraştım 33 mm basit kistim vardı prolaktin horonum 33 dü ilac kullanmak istemedim cok şükür kistim adetimle gitti gecen ay prolaktinde 9 a düşmüştü doktor bana 3 ay calışmalara devam dedi sonra heralde yavas yavas tedavilere başvurca galiba ilk ayım daha 2 ay sonra gidicem işte tekrarda doktoraSen ne zamandir istiyorsun.
Hımm..Bebis hasretiyle yanarken o tur yerlere ben sabredemezdim isin acigi. Daha cok heyecan dha cok stres olursun hadi olsunda olsun diye ama herkes kendi ruh halini daha iyi bilir tabi :)
ben 7 aydır bekliyorum canım ben 4 ay adet düzensizliğiyle uğraştım 33 mm basit kistim vardı prolaktin horonum 33 dü ilac kullanmak istemedim cok şükür kistim adetimle gitti gecen ay prolaktinde 9 a düşmüştü doktor bana 3 ay calışmalara devam dedi sonra heralde yavas yavas tedavilere başvurca galiba ilk ayım daha 2 ay sonra gidicem işte tekrarda doktora
Hımm..
Olabilir bir de ben evde yalnızım hep o yüzden böyle yerlere gideyim vakit geçireyim diyorum :)