• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

olma

olmazsada üzülme sakın canımm da ilk denemen cok normal ben 6 aydır deniyorum olmuyor :KK43: ama benim adet düzensizliğim kücük kistim falan vardı ilac kullanmak istemedim 4 ay sonra düzene grdi hersey kistte kayboldu benimde sorunsuz ilk denemem rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallahh ....
Bende fmf wa ankilozan spondiliit var :( bu yuzden de korkuyorjm ama hemen olmasi biraz zor olmasina ragmen heyecAnim tavan yapms durumda :)

Insallah canm ya cok istiyorum artk hayal kırıklıgına ugramak istemiyorumm bekletmeden gelse bebişlerimizz
amin inş yeni deniyorum ama içine işledi mi olsun diyorsun kardeşimde dört ay denedi hamile inş bende olurum çifte torun gelir inş. Allah sana da bu ay nasip etsin

Bende fmf wa ankilozan spondiliit var :KK43: bu yuzden de korkuyorjm ama hemen olmasi biraz zor olmasina ragmen heyecAnim tavan yapms durumda :)
canım yazdığın terimlerden pek anlamadım ne hastalığı
amin inş yeni deniyorum ama içine işledi mi olsun diyorsun kardeşimde dört ay denedi hamile inş bende olurum çifte torun gelir inş. Allah sana da bu ay nasip etsin
amin canım aminn ama olmucak gibi bu ay bi ümitsizlikk girdi icime :(

Insallah canim ya icim icime sigmiyor dusununce rabbim hepimize tattirsin bu guzel duyglari saglikli bebisler nasip etsin rabbimm :)
aminn canım yaa geçmiyo zaman bu aralar hamilelik haberleri alıyorum cevremden üzülüyorum benimde olsun istiyorumm :(

Kızlar :):)
Sessiz kalmışsınızzzzzz???
Nerelerdesiniz :) benim internetin geldiiii :):)
Hadi bat listesi yapalım. Tekrardan :)
Ben yazmayayım benim hamilelik Plan'ım aralığa ertelendi nasılsa :) siz birbirinizden kollaya yapıştırıldı yapıp herkes kendi ba tını ekleyebilir :):)

Üzgün sürat çok gördüm....
Böyle olmamalı..
Bakın ben ne yapıyorum biliyormusunuz??
Hamileliğe hazırlandığım bu aylarda bebeklerde ilgili şeyler okuyorum :) nasıl yetiştiririm en güzeli nasıl olur ona özgüveni nasıl aşılarım :) vs vs :) daha bir çok şey ve bunun biri de ilk yardım sertifikası almayı düşünüyorum :) bu konu da :) bakalım nasıl olur bu ilk yardımı kim neresi vs veriyor bi araştıracağım :) aynı şekilde çocuk gelişim bölümü açılmış halk eğitimde oraya gitmeyi düşünüyorum :) hem bana oyalanacak şeyler hem eğitim değil mi :)

Üzgün sürat çok gördüm....
Böyle olmamalı..
Bakın ben ne yapıyorum biliyormusunuz??
Hamileliğe hazırlandığım bu aylarda bebeklerde ilgili şeyler okuyorum :) nasıl yetiştiririm en güzeli nasıl olur ona özgüveni nasıl aşılarım :) vs vs :) daha bir çok şey ve bunun biri de ilk yardım sertifikası almayı düşünüyorum :) bu konu da :) bakalım nasıl olur bu ilk yardımı kim neresi vs veriyor bi araştıracağım :) aynı şekilde çocuk gelişim bölümü açılmış halk eğitimde oraya gitmeyi düşünüyorum :) hem bana oyalanacak şeyler hem eğitim değil mi :)

Bebis hasretiyle yanarken o tur yerlere ben sabredemezdim isin acigi. Daha cok heyecan dha cok stres olursun hadi olsunda olsun diye ama herkes kendi ruh halini daha iyi bilir tabi :)

Sen ne zamandir istiyorsun.
ben 7 aydır bekliyorum canım ben 4 ay adet düzensizliğiyle uğraştım 33 mm basit kistim vardı prolaktin horonum 33 dü ilac kullanmak istemedim cok şükür kistim adetimle gitti gecen ay prolaktinde 9 a düşmüştü doktor bana 3 ay calışmalara devam dedi sonra heralde yavas yavas tedavilere başvurca galiba ilk ayım daha 2 ay sonra gidicem işte tekrarda doktora

Bebis hasretiyle yanarken o tur yerlere ben sabredemezdim isin acigi. Daha cok heyecan dha cok stres olursun hadi olsunda olsun diye ama herkes kendi ruh halini daha iyi bilir tabi :)
Hımm..
Olabilir bir de ben evde yalnızım hep o yüzden böyle yerlere gideyim vakit geçireyim diyorum :)

ben 7 aydır bekliyorum canım ben 4 ay adet düzensizliğiyle uğraştım 33 mm basit kistim vardı prolaktin horonum 33 dü ilac kullanmak istemedim cok şükür kistim adetimle gitti gecen ay prolaktinde 9 a düşmüştü doktor bana 3 ay calışmalara devam dedi sonra heralde yavas yavas tedavilere başvurca galiba ilk ayım daha 2 ay sonra gidicem işte tekrarda doktora

Ins gerek kalmaz tedaviye gelir bebisin rabbim yardm etsin bitkisel kür tarifi var bu bolumde baktin mi hic ben bi kac ay ollmazs deneyecegim sende dene istersen ne varsa bitkilerde var

Hımm..
Olabilir bir de ben evde yalnızım hep o yüzden böyle yerlere gideyim vakit geçireyim diyorum :)

Bende yalnizim canm evin icinde ugrascagin seyler yap benim evin icindeki en buyuk ugrasim puzzle yapmak cok iyi geliyo emin ol Kafan dgliliyo. Illa disard biseyler istiyosan yuzmeye git spor salonuna git. Bunlar kilo wermek icin degil normal hayatta yyapmamiz gereken egzersizler. Ben cok istiyorum spor salonuna gitmeyi ama annemde esimde beni vurur heralde son zamanlarda cok kilo kybim oldu. Ailen falan baska sehirdemi arkadaslarn yok mu hic

Back