• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

aa ne güzel aynı yaştayız bizimde bu ayın 3o unda 1 yıl dolucak canım insallah bebişin tutunmuştur sana beklemek insanı yoruyor gercekten benim psikolji alt üst oldu hamile görmek istemiyorum kıskandımdan değil kendimi berbat istiyorum rabbim en kısa zamanda kavustursun bebişlerimize

Amin şekerim inşallah en kısa zamanda Meleğim ize kavusuruz.. cok zor zaman geçmiyor ya pazara az kaldı ama gel bana sor

Amin şekerim inşallah en kısa zamanda Meleğim ize kavusuruz.. cok zor zaman geçmiyor ya pazara az kaldı ama gel bana sor
of off bekletmeden gelseler keşke 15 gün nasıl geccek bende bilmiyorum vala ha bide hamileyim bu ay tamam diyosun bakıyosun ki kırmızılar gelmiş tekrar başa dön

Ne karıştı ben anlamadım bi yandan işle ilgileniyorum :KK43: hayr sadece eşim geri çekilme uyguluyor ama güvenmiyorum
evet canım güvenilir bi korunma yöntemi deil ama olursada sürpriz olur sana ne güzel bizim gibi beklemeden kavuşmuş olursun :)

of off bekletmeden gelseler keşke 15 gün nasıl geccek bende bilmiyorum vala ha bide hamileyim bu ay tamam diyosun bakıyosun ki kırmızılar gelmiş tekrar başa dön

Her ay hüsran kocamin omzunda regl oldum diye ağlamaktan bıktım.. Rabbim bu ay umutsuzluk gözyaşlari değilde mutluluk gözyaşıyla ağlamayi nasip etsin :)

Her ay hüsran kocamin omzunda regl oldum diye ağlamaktan bıktım.. Rabbim bu ay umutsuzluk gözyaşlari değilde mutluluk gözyaşıyla ağlamayi nasip etsin :)
ay cok güzel dedin benim kocada bıktı benden bebek bebek diyip duruyorum senin gibi aglıyorum hüngür hüngür eşimde istiyo biliyorum ve hamiş kalamamk beni daha cok üzüyor :( rabbim biliyo zamanını ama işte biz sabırsızız

ay cok güzel dedin benim kocada bıktı benden bebek bebek diyip duruyorum senin gibi aglıyorum hüngür hüngür eşimde istiyo biliyorum ve hamiş kalamamk beni daha cok üzüyor :KK43: rabbim biliyo zamanını ama işte biz sabırsızız

Inşallah bu ay hamile kaliriz ben 4 gün sonra test yapıcam ama 4 gün geçmiyor ya :/

canım eger istiyosan bi kendin emin ol hazırmısın diye kendini hazır hissediyorsan eger eşinlede paylaş eşinde olumlu bakarsa başlayın çalışmalara belki bebişin fazla bekletmez belki bizim gibi bekletir bunu allah bilir canım gelen bebiş rızkıyla gelir tatlımm kadınız anne olmayı kim istemezkii :( o_O

hamilelik belirtilerine cok benziyo canım bence sen hamilesin insallah öylesindirr :))) ya benim adete 15 gün var ama benim göğüslerim acıyor bide vajınam ıslak hissediyorum benim pskolojık olabilir çükü bu kadar erken olamaz ama bu ay erken yumurtlaadıysam ve tuttuysa eger 1 hafta oldu ama cıkk benimki pskolojikk off offf :((((

canım eger istiyosan bi kendin emin ol hazırmısın diye kendini hazır hissediyorsan eger eşinlede paylaş eşinde olumlu bakarsa başlayın çalışmalara belki bebişin fazla bekletmez belki bizim gibi bekletir bunu allah bilir canım gelen bebiş rızkıyla gelir tatlımm kadınız anne olmayı kim istemezkii :KK43: o_O
Ben kararsızım maleseff :s eşimde istemiyorr bisüree

hamilelik belirtilerine cok benziyo canım bence sen hamilesin insallah öylesindirr :))) ya benim adete 15 gün var ama benim göğüslerim acıyor bide vajınam ıslak hissediyorum benim pskolojık olabilir çükü bu kadar erken olamaz ama bu ay erken yumurtlaadıysam ve tuttuysa eger 1 hafta oldu ama cıkk benimki pskolojikk off offf :KK43:(((

Inşallah şekerim dediğin gibidir hamisizdir
Regl 15 gün var diyorsun sen yumurtluyorsun sanırım suan

Inşallah şekerim dediğin gibidir hamisizdir
Regl 15 gün var diyorsun sen yumurtluyorsun sanırım suan
ama işte ı yumurtlama akıntısı bi hafta önce geldi sadece vajına ıslaklıgı yaşıyorum fakat koyu kıvamlı sıvı yok adetim bittikten sonra gün aşırı ilişkiye basladık eşimle tutarsa tutar artık nasibimde varsa olur

ama işte ı yumurtlama akıntısı bi hafta önce geldi sadece vajına ıslaklıgı yaşıyorum fakat koyu kıvamlı sıvı yok adetim bittikten sonra gün aşırı ilişkiye basladık eşimle tutarsa tutar artık nasibimde varsa olur

Allah allah ama siz regl é kadar degerlendirin derim çünkü şaşırma olabilir siz işi sağlama alın şekerim 15 gün sonra ogrenirsin neticeyi

Back