- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inş. dilediğiniz gibi olur hersey yeniyılda :)Hiç kimseye bir şey anlatamıyorum! Herkes menfeatçi
Bende buraya yazacağım :) sizde gelin lütfen tecrübeler her zaman çok faydalı oluyor :) be kk da kimse kötü niyetli değil kimse kimseyle ki! Nasıl bi menfaat beklesin değil mi?
Diyetimi bıraktım fakat zayıflamayı bırakmadım :) inşaallah daha çok hareketle ve istediğimi yiyerek bu kilomu koruyacağım belkide biraz daha zayıflayacağım sonuçta 5kilo fazlam var Buda gebeliğe engel değil !
Relgim 3günü kan testine gideceğim gebelik öncesi neler yapılmalı kan testleri vs... İşte..
Eşimde bu hafta içinde sperm kontrolüne gidecek..
2senedir olmadı çocuğumuz ..
İnşaallah yeni yıla kadar gelir ömrüm :)
Meryem suresi okuyacağım demişsiniz bunu okuyan bi tanıdığın da bebeği oldu vee o kadarda akıllı ve tatlı kiiEvet canım :) birlikte ilerleyelim inşaallah :) sen kaç yıldır evlisin :)
Ben de aybaşım bitsin Meryem süresi okumayı düşünüyorum :)
aslında bence bişeyleri merk ediyorum kimseler var mı![]()
Canım sen yumurtlama akintisinimi soruon ??kızlar bende 6 aydır korunmuyorum korunmayı bıraktıktan sonra adet düzenim bozuldu doktora gittim küçük basit kistim cıktı ve prl hormonu hafif yüksek denildi ilac falan kullunmadım 3 ay sonra düzene girdi tekrar doktora gittim herşey normal cıktı ve kistte gitmiş artık bebiş istiyorum bat 1 eylül 10 eylülde yumurtladımı düşünüyorum kıvamlı akıntı geldi genelde takip ederim ve dogru cıkar ama sanki bu a erken yumurtladım gibi acaba ben mi yanıldım cok uzun oldu ama bişey daha sormak istiyorum ilişkiden 1 hafta sonra belirtiler baslarmı ki
her ay yumurtlama akıntısı gelir bende ama 14 15. günlerde gelir bu ay 10. günde geldi acaba normalmi bi kadının adet döngüsü 31 ise 10. günde yumurtlayabilirmiCanım sen yumurtlama akintisinimi soruon ??
Ben yeni 3 aylık evliyim henüz çocuk düşünmüyorum ama zamanında annemin ilk çocuğu tedaviyle olmus 3-4 yıl sonra eşiminde erkek kardeşinin ve dayısının çocuğu olmuyor şuan tedavi görüyorlar..ve eşim geri çekilme yöntemini kullanıyor ve ben eğer bigün karar verdiğimizde ya olmazsa diye korkar oldum şimdiden..nasıl anlayabilirim ki bunu :s yada o yöntem yüzünden çocuk olmazsaVar bitanem neyi merak ediyorsun yardimci olabilirsem ne mutlu bana
ala ala yumurtlama akıntısı nasıl bişey adetten önce mi geliyorher ay yumurtlama akıntısı gelir bende ama 14 15. günlerde gelir bu ay 10. günde geldi acaba normalmi bi kadının adet döngüsü 31 ise 10. günde yumurtlayabilirmi
her ay yumurtlama akıntısı gelir bende ama 14 15. günlerde gelir bu ay 10. günde geldi acaba normalmi bi kadının adet döngüsü 31 ise 10. günde yumurtlayabilirmi
benimde eşimin abisinin cocugu olmuyor canm bende tedirginim o konuda bence sen bidoktora git genel kontrollerini yaptır canımBen yeni 3 aylık evliyim henüz çocuk düşünmüyorum ama zamanında annemin ilk çocuğu tedaviyle olmus 3-4 yıl sonra eşiminde erkek kardeşinin ve dayısının çocuğu olmuyor şuan tedavi görüyorlar..ve eşim geri çekilme yöntemini kullanıyor ve ben eğer bigün karar verdiğimizde ya olmazsa diye korkar oldum şimdiden..nasıl anlayabilirim ki bunu :s yada o yöntem yüzünden çocuk olmazsa![]()
Ben yeni 3 aylık evliyim henüz çocuk düşünmüyorum ama zamanında annemin ilk çocuğu tedaviyle olmus 3-4 yıl sonra eşiminde erkek kardeşinin ve dayısının çocuğu olmuyor şuan tedavi görüyorlar..ve eşim geri çekilme yöntemini kullanıyor ve ben eğer bigün karar verdiğimizde ya olmazsa diye korkar oldum şimdiden..nasıl anlayabilirim ki bunu :s yada o yöntem yüzünden çocuk olmazsa![]()
değerlendirdik o günü halada gün aşırı ilişkiye devam inş bu ay tutar :)Erken yumurtlamis olabilirsin şekerim çok kasma kendini degerlendir derimm
değerlendirdik o günü halada gün aşırı ilişkiye devam inş bu ay tutar :)
bat 1 ekim daha cok varInşallah canım bakalım :) bat nezaman
bende 3 ay öncesine kadar bilmiyordum sonra kendimi takip etmeye başladım adetin 1. gününden itibaren 13 14. günlerde kıvamlı yumurta akı kıvamında bi akıntı geliyor ve akıntıdan sonra bigün falan vajina ıslaklıgı devam ediyor bende öle oluyor tatlımmala ala yumurtlama akıntısı nasıl bişey adetten önce mi geliyor
yaa bi kaç kez hormon testi yaptırmıştım çok iyi cıkmıstı sırf takıntıdan yaptırmıştım :) reglimde hep düzenli sadece evlendiğinden bu yana 5 gün snrada 10 gün atladı..benimde eşimin abisinin cocugu olmuyor canm bende tedirginim o konuda bence sen bidoktora git genel kontrollerini yaptır canım
yoo ilaç kullanmayı sevmyorum eşimde kondm sevmiyo kaldık o yönteme..ya diyorum acaba olmuyorda o koruduğunumu sanıyor diyorumCanım hiç sıkma canını denersiniz bakınız olmuyor doktora gidersin iz o sizi yonlendirir ama doğum kontrol hapı kullanma sakin korunmak için çünkü süreci uzatıyor benim gibi![]()