• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

yani buna benzer oluyor evet sık idrara cıkma ağrı ve koku oluyor suan bende hepsi var fakat bel ağrımda cok hafta sonu bETA HCG yaptırdım 0,100 cıktı umutlanmak istemiyorum hala ihtimal varmıdır sizce :KK43:
Canım inan bilemiyorum ama geç döllenme olabiliyor deniyor, inşallah seninki de öyledir hiç sıkma canını hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah

Hoşgeldin canım,
Daha erken canım senin için, normal bir süre yani hiç kendini sıkıntıya sokma, stres insanı altüst ediyor. Hayırlısıyla olacak inşallah, ama genel kontrol için gebelikten önce dr gitmeni tavsiye ederim.
Birkaç ay daha bekleyelim dedim eşime olmadı kasım gibi doktora gidelim istiyorum ne bileyim insan doktora gitmeye de çekiniyor off off bu ay adet olunca eşim de üzüldü yarın bitecek bitişinin ilk haftası hamile kalmak için uygun zamanlar oluyor değil mi?

Herkese merhabaaaa ben şebnem bende 2 yıllk evlıyım artık bebek ıstıyoruz doktor tahlıl hormon bunları geçtık pko lyum ve 6 ay progestan verdı doktorum bakalım 6 ayda olmassa tekrar gidicem bakalım doktor yollarına

Birkaç ay daha bekleyelim dedim eşime olmadı kasım gibi doktora gidelim istiyorum ne bileyim insan doktora gitmeye de çekiniyor off off bu ay adet olunca eşim de üzüldü yarın bitecek bitişinin ilk haftası hamile kalmak için uygun zamanlar oluyor değil mi?
İlk önce öyle oluyor canım ama gidince rahatlıyorsun hatta neden daha önce gitmedim içim rahat ederdi diyorsun, Ben de en çok ona üzülüyorum benimki de bir şey demiyor ama üzülüyor anlıyorum. İnşallah yakın zamanda Allah'ım gönderir bebeklerimizi,
Canım sen 28 günde bir regl oluyorsun, eğer öyleyse reglin 12,14,16 ve 18. günü yakınlaşmalar olsa iyi olur

Herkese merhabaaaa ben şebnem bende 2 yıllk evlıyım artık bebek ıstıyoruz doktor tahlıl hormon bunları geçtık pko lyum ve 6 ay progestan verdı doktorum bakalım 6 ayda olmassa tekrar gidicem bakalım doktor yollarına
Hoşgeldin canım, pko lu olup çok fazla hemen hamile kalanlar var inşallah sen de öyle olursun:)

İlk önce öyle oluyor canım ama gidince rahatlıyorsun hatta neden daha önce gitmedim içim rahat ederdi diyorsun, Ben de en çok ona üzülüyorum benimki de bir şey demiyor ama üzülüyor anlıyorum. İnşallah yakın zamanda Allah'ım gönderir bebeklerimizi,
Canım sen 28 günde bir regl oluyorsun, eğer öyleyse reglin 12,14,16 ve 18. günü yakınlaşmalar olsa iyi olur
İnan bilmiyorum 4 ay bitti bu ay artık 5 ayımız olacak korunmadığımız geçen ay 13ünde olmuştum bu ay 12sinde oldum regl ilk günden sayıp mı 12 14 16 18 . günler diyerek düşüneceğiz.

Sağol cnm inşallah bakalım ben zaten Allaha bıraktım o ne yazmıssa o zaman olucak artık :)

İnan bilmiyorum 4 ay bitti bu ay artık 5 ayımız olacak korunmadığımız geçen ay 13ünde olmuştum bu ay 12sinde oldum regl ilk günden sayıp mı 12 14 16 18 . günler diyerek düşüneceğiz.
Evet canım adetin ilk gününden başlayarak sayacağız. Ama sen 30 günde bir oluyorsun galiba müsait de olursanız gün aşırı olacak cnm

Evet canım adetin ilk gününden başlayarak sayacağız. Ama sen 30 günde bir oluyorsun galiba müsait de olursanız gün aşırı olacak cnm
Hımm evet benim sanırım 30 günde bire denk geliyor önceki aylarda 19 sonra yine 19unda olmuştum hayırlısı bakalım benim en yakın arkadaşlarımdan biri ilk aydan kalmıştı ben de kendimi öyle sanıyordum hemen kalırım diye düşünüyordum ama demek ki herkes de bir olmuyor.

Ben gecen ay barız butun belırtılerı yasadım hatta test yaptım cıft cıZgı bıle cıktı bes dk sonra kayboldu saka gıbı.kendımi adet olana kadar hamıle sandım sonra acı gercek bes gun gecıkmeyle adet oldum

Ben onu yaparken bile heyecanlanıyorum, kaldı ki gebelik testini hiç düşünemiyorum:) ben yapmıyorum bu ay bıraktım artık tamamen, sen de 28 günde bir mi oluyorsun?

evet tatlım 28 yada 29 işte ne erken oluyorum nede geç çok düzenli şükür ki ama yumurtlamam hakkında kesin bişey diyemiyorum.ovulasyonla haletcez inşallah ...ovi de ilkkez ikinci çizgiyi gördüğümdeki mutluluğumu anlatamam canım

Agustos 22 de olmustum 28 gunde birdi hep erken oldum 16 eylul yani bugun oldum tahmini bat tarihim 12ekim yumurtlama gunum ne oluyor bu durumda birde bazi arkadaslar regl bitince yumurtlama gunune kadar calis diyor sizce kizlar :)

Agustos 22 de olmustum 28 gunde birdi hep erken oldum 16 eylul yani bugun oldum tahmini bat tarihim 12ekim yumurtlama gunum ne oluyor bu durumda birde bazi arkadaslar regl bitince yumurtlama gunune kadar calis diyor sizce kizlar :)

hergün ilişki sperm kalitesini düşürür.gün aşırı en iyisi derim ben...tahmini olarak ayın sonuna doğru yumurtlarsın

merhaba kızlar benimde ağustos 22 siydi sat bu ay ümitliydim ama bugün adet belirtilerim var.
karın ve bel ağrısı moralimde çok bozuk

Arkadaşlar merhaba. Daha önce bir konu açtım ama pek cevap gelmedi. Her ay düzenli adet olurum. Fakat 3 aydır yaklaşık 10 günlük gecikmeler yaşıyorum. Böyle olunca da yumurtlama dönemimi hesaplamada sıkıntı yaşıyorum. Neyse biz eşimle çok ani bir karar alıp bugün yarın korunmayi birakalim dedik:) eger yine gecikmezse ben bu ay 23-24 ü gibi adet olucam. Dedigim gibi tarihler dengesiz adetime az kaldı.hamile kalma olasılığım var mı sizce? Ya ben bu kadar istediğimi bilmiyordum yani karar verince mutlu oldum hemen olsun istiyorum.tabi allah verirse olacak.ama ihtimal nedir sormak istedim.

Arkadaşlar merhaba. Daha önce bir konu açtım ama pek cevap gelmedi. Her ay düzenli adet olurum. Fakat 3 aydır yaklaşık 10 günlük gecikmeler yaşıyorum. Böyle olunca da yumurtlama dönemimi hesaplamada sıkıntı yaşıyorum. Neyse biz eşimle çok ani bir karar alıp bugün yarın korunmayi birakalim dedik:) eger yine gecikmezse ben bu ay 23-24 ü gibi adet olucam. Dedigim gibi tarihler dengesiz adetime az kaldı.hamile kalma olasılığım var mı sizce? Ya ben bu kadar istediğimi bilmiyordum yani karar verince mutlu oldum hemen olsun istiyorum.tabi allah verirse olacak.ama ihtimal nedir sormak istedim.
Merhaba canım, ortlama kaç günde bir oluyorsun peki?

Back