canım benı eklememişsin. bat 9 ekim.Oldu galiba liste bir yanlış yok değil mi :):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benı eklememişsin. bat 9 ekim.Oldu galiba liste bir yanlış yok değil mi :):)
nası yani canım? 1 lerde çıktı ve sonrasında yükseldi mi??Bu şekilde salıverme ama kendini... Hayırlısı neyse o olsun her zaman... Bekle bakalım :)
Ama bir şey diyeyim bende bi kere senin gibi kan testi yaptırmıştım 1.... Kerde çıkmıştı sanırım :)
Tamamdır teşekkürler..inşallah sonucu da güzel olurOldu galiba liste bir yanlış yok değil mi :):)
Benim de bat 29 eylul canim, ekler msn24saat.................................17 Eylül
Dberil34.............................19eylül
Kbra22z................................23eylül
pervinn_32........................23 Eylül
nazardegmesin..................26 eylül
yildizdeniz..........................29 eylül
esme121...............................5 Ekim![]()
Canım benimki de seninkinden 1 gün önce:)bende bende bat 6 ekim listenin sonundayım yavvv daha varmış farkettimde![]()
Canım benimki de seninkinden 1 gün önce:)
Benim doktorlar da öyle söyledi hep, ama bana hiç klomen vermediler neden acaba?canım bu konudan bende muzdaribim kimi doktor hemen başlıyor kimi bekletiyor benim gittiğim 5 doktorun 5 i de 1 yıl bekle hatta bir 1.5 yıl geçsin diyor sebep görünürde bir şey olmaması.bende 10 aydır bekliyorum ocaktan sonra doktordan kendim isteyeceğim artık bezı şeyleri
Benim doktorlar da öyle söyledi hep, ama bana hiç klomen vermediler neden acaba?
Hoşgeldin canım,1 yıllık evliyim ben de 4 aydır korunmuyoruz ama henüz hamile kalamadım ben de 2014 bitmeden hamile kalmak isteyenlerdenim annemle konuşuyorum acele etme diyor bilemiyorum..şuan regliyim yarın bitecek .
Canım inşallah hamilesindir:) idrar yolu enfeksiyonun da bu belirtiler olur mu ki?of of kasık ağrılarım ve ara ara batmalar devam ediyor umarım idrar yolu enfeksiyonu değildir bir de ilac kullanmak istemiyorum bebek için uğraşırken![]()
İnşallah canım benim sen ovulasyon takibi yapıyor musun?son gülen iyi gülermiş biz arkadan yavaş yavaş ilerliyoz tatlım![]()
İnşallah canım benim sen ovulasyon takibi yapıyor musun?
maleseff...Bu ay tutmadı çok üzgünüm![]()
Canım inşallah hamilesindir:) idrar yolu enfeksiyonun da bu belirtiler olur mu ki?