Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parktaa. Hava cok guseelKızlar kimse yok ya :) nerelerdeainiz :)
Hayır canım,iltihap için tedavi gordum gectıgımız 3 ay,smearım iyi çıkmamıştı,onu halleder halletmez,bu ay çalışmalara başladık.Sanırım hala az da olsa iltihabım var,her 3 ayda bir kontrole gıdıyorum.İnşallah umutlar ekıme ...Aayyyyinşaallah önümüzdeki ay canım... Siz tedavi oluyor muydunuz?
Günaydın kızlar :)
Olur canım inşaallah :):) ya bana göre tamamen sorunsuz olmaktansa... Hani hiç sorunumuz yok ama çocuk olmuyor diyenlerin işi daha zor gibime geliyor... Biz de ki sıkıntı belli hiç olmassa umudumuz da ona bağlı ya :) ne bileyim :)Hayır canım,iltihap için tedavi gordum gectıgımız 3 ay,smearım iyi çıkmamıştı,onu halleder halletmez,bu ay çalışmalara başladık.Sanırım hala az da olsa iltihabım var,her 3 ayda bir kontrole gıdıyorum.İnşallah umutlar ekıme ...
Geçmiş olsun canımKizlar 3 ay once dusuk yaptim.artik tekrar cocuk dusunmeye basladik. Inşallah allah hepimize saglikli bebekler nasip eder. Bu arada benim bat 9 ekim.
Canım ya bu kadar negatif olma pozitif düşün daha regl 3 gün varmış bekle bakalım belkide yükselecek. Ne olur olumsuz düşünüp vücudunu hormonlarıni sarsmamerhaba arkadaşlar, bende sizdenim :) bu ay 4. ayımız, çok istiyorum gerçekten, adetime 3 gün var. bgn kan testi yaptırdım, beta hcg 3.8 çıktı. doktor hafif bi yükseliş var 2 gün sonra tekrar edelim dedi. ama internetten okuduğum kadarıyla adete yakın bu değer yükselebilirmiş. yani boşa ümitlendim galiba(
Benide eklermisiniz 23 Eylül ......BAT LİSTEMİZ
24saat.................................17 Eylül
pervinn_32........................23 Eylül
yildizdeniz..........................29 eylül
esme121...............................5 Ekim![]()
Hayırlısı buymuş güElim... İnşaallah şimdi de olacak bebeğin :) umutları tüketmemek lazım..Korkuyorum... Ilk gebelıgım cok ısteyerek olmamıstı ama cok baglanmıstım.uc aylıkken kalbı durdu.sınavdı suydu buydu drrken sımdıye kadar erteledım gecen ay basladık olmadı ıcımde bırsuru korku ya olmassa...ya cok bekletırse suan o kadar ıstyorum kı.Rabbım hepımızın gonlune gore versın hayırlısıyla bebıslerımıZı kucagımıza alalım ınsallah
Bu şekilde salıverme ama kendini... Hayırlısı neyse o olsun her zaman... Bekle bakalım :)merhaba arkadaşlar, bende sizdenim :) bu ay 4. ayımız, çok istiyorum gerçekten, adetime 3 gün var. bgn kan testi yaptırdım, beta hcg 3.8 çıktı. doktor hafif bi yükseliş var 2 gün sonra tekrar edelim dedi. ama internetten okuduğum kadarıyla adete yakın bu değer yükselebilirmiş. yani boşa ümitlendim galiba(
Benide eklermisiniz 23 Eylül ......
BAT LİSTEMİZ
KELEBEK4238....................10 Eylül
Mihriaydin..........................11 Eylül
samara_.............................14 Eylül
24saat.................................17 Eylül
cimcimesevilay...................20 Eylül
pervinn_32........................23 Eylül
eylulruzgari.......................25 Eylül
nazardegmesin..................26 Eylül
yildizdeniz..........................29 Eylül
esme121...............................5 Ekim![]()
Canım ben hamilelik olduğu andan itibaren beya yükselir diye biliyorum...mesala ilişki 3gün önceydi diyelim... Sen bugün kan teste yaptın doktr kesin bir şey diyemez..2gün geçti bir daha yaptın..testleri karşılaştırırsın beya da yükselme olduysa hamilelik vardır bence :):)Kizlar benide bat listesine eklermisiniz 19 eylul birde supheli iliskiden kac gun sonra beta hcg de hamilelik cikar ?
canım benım plansız bır hamılelıktı. ılaç kullanmıstım. o yuzden 8 hafta 3 gunlukken bebegımın kalbı durdu.Olur canım inşaallah :):) ya bana göre tamamen sorunsuz olmaktansa... Hani hiç sorunumuz yok ama çocuk olmuyor diyenlerin işi daha zor gibime geliyor... Biz de ki sıkıntı belli hiç olmassa umudumuz da ona bağlı ya :) ne bileyim :)
Geçmiş olsun canımsebeb neydi peki? Söylemek istemesen soru. Olmaz