Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

Kızlar iğneden sonra 4.gunum rahim kasilmalarim var sanki bişi kaziniyor içerde. Buda sık tuvalete çıkartıyor beni. Atesim var yanıyorum. Bide kasikta hassasiyet mevcut.. veee su gibi akinti varmı iğneden sonra böyle yaşayan?

Bu şekilde salıverme ama kendini... Hayırlısı neyse o olsun her zaman... Bekle bakalım :)
Ama bir şey diyeyim bende bi kere senin gibi kan testi yaptırmıştım 1.... Kerde çıkmıştı sanırım :)
nası yani canım? 1 lerde çıktı ve sonrasında yükseldi mi??

Benim de bat 29 eylul canim, ekler msn

Benim doktorlar da öyle söyledi hep, ama bana hiç klomen vermediler neden acaba?

1 yıllık evliyim ben de 4 aydır korunmuyoruz ama henüz hamile kalamadım ben de 2014 bitmeden hamile kalmak isteyenlerdenim annemle konuşuyorum acele etme diyor bilemiyorum..şuan regliyim yarın bitecek .

güsel güsel hamile kalınsonra beni arayın Allah isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
of of kasık ağrılarım ve ara ara batmalar devam ediyor umarım idrar yolu enfeksiyonu değildir bir de ilac kullanmak istemiyorum bebek için uğraşırken

1 yıllık evliyim ben de 4 aydır korunmuyoruz ama henüz hamile kalamadım ben de 2014 bitmeden hamile kalmak isteyenlerdenim annemle konuşuyorum acele etme diyor bilemiyorum..şuan regliyim yarın bitecek .
Hoşgeldin canım,
Daha erken canım senin için, normal bir süre yani hiç kendini sıkıntıya sokma, stres insanı altüst ediyor. Hayırlısıyla olacak inşallah, ama genel kontrol için gebelikten önce dr gitmeni tavsiye ederim.

Canım inşallah hamilesindir:) idrar yolu enfeksiyonun da bu belirtiler olur mu ki?

yani buna benzer oluyor evet sık idrara cıkma ağrı ve koku oluyor suan bende hepsi var fakat bel ağrımda cok hafta sonu bETA HCG yaptırdım 0,100 cıktı umutlanmak istemiyorum hala ihtimal varmıdır sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…