Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

Bende öyle düşünüyorum,adetim çok düzenlidr,26 gunde bir oluyorum,fakat regl tarıhımın ılk gununden de sağlıklı bişey çıkmayabilir.Pazara kdr bekleyecegım yada o zmna kdr adet olmuş olacağım...Herşey kısmet,Allah nasıb etmezse bu ay doğru zaman değilmiş dıyeceğim..

bu gece dolu gecemiz zaten türk kahvelerimizide içtik hadi hayırlısı
Ooooooh :) uykuda açıldı :) hadi bakalım :)
Âmin canım :) inşaallah Rabbim sanada nasip etsin :)
kızlarrrrrrrr nerdesiniz bu ne sessizlik yaaaaaa
Kız ben tüm gün ev temizledim daha bitmedi komşuya geldik artık :) grip gibi bir şey oldum ya

Doktor eşime 29eylülde randevu vermiş... Benim de varya eşim muayene olmadan hiç ümidim yok hamile kalmaya uğraşmıyorum o yüzden ...

Bana doktorum folıbol u haftada ıkı kez kullan dedı neden kı acaba?? Sız hergun mu alıosunuz arkadaslar.corasprin de kullanıyorum

Folık asıt folıbol ama hergun ıcen arkadaslar var bende mı hergun alsam acaba

Günaydın kızlar
Bende bı aydır folılasıt kullanıyırum,dr.um bana folıdoce önerdi.hiç bir yan etkisini görmedim,herkesın bunyesı tabı farklıdır ama bana iyi geldi bıle dıyebılırımİcerisinde vıtamınde bulunduğu içinmidir nedir,tırnak kenarlarım ellerının hep soyulurdu,kullandıgım gunden ogun bugundur gozle farkedılır sekılde tırnak kenar soyulmalarım geçti folık asıdı bırde sabah almanızı tavsıye ederım,aksam ıcınce bıraz uykusuzluk yapabılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…