• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

kızlar hamılelık ıcın bazı puf noktaları varmıs duydunuzmu sızde ?

mesela sabah saatlerınde gırılen ılıskı daha elverıslıymıs,erkeklerın spermlerı sabah saatlerı daha hareketlıymıs,bırde bazı durumlarda daha kolay hamıle kalınıyomus,

mesela sabah saatlerınde gırılen ılıskı daha elverıslıymıs,erkeklerın spermlerı sabah saatlerı daha hareketlıymıs,bırde bazı durumlarda daha kolay hamıle kalınıyomus,
ilişki öncesi erkek sert bir kahve içerse spermler daha çok hareketli oluyormuş

güzel güzel , tatilde bu tüyoları uygulamak gerek :KK15::KK48:

bende onu duydum.bırde ılıskı durumu cok onemlıymıs bazı durumlarda spermler daha hızlı ve saglıklı ılerlıyomus

selamun aleyküm millett ne var ne yok yaa dün ekşın günüydü kimse yoktu var mı bişeyler belirtiler falan hamiş olduğunu öğrenen yok mu şu mübarek cuma günü:)

herkes henüz çalışma aşamasında heralde, bat yaklaşan yok :KK48:

benimki geliyo 8 gün var artık bıraktım çalışmayı izin verdim kendime de eşimede :) tek umudum yumurtlama gününde tutmuştur inşallah bikaç değişiklik hissediyorum ama dur bakalım inşallah mort oldum sonunda :)

bende bebek çok istiyorum 2 yıl bitti üç düşüğüm oldu bebek çok istiyorum ama kanımda pıhtılaşma var yeni tespit edildi,şimdi de hamile kalamıyorum.Dualarınızı eksik etmeyin hayırlı sağlıklı bir evlat özlemi içerisindeyiz hele eşim abimin bebeği yanımıza tatile gelecek diye ay önceden seviniyor bir bebek görse deli oluyorr

Back