• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

Bende öyle düşünüyorum,adetim çok düzenlidr,26 gunde bir oluyorum,fakat regl tarıhımın ılk gununden de sağlıklı bişey çıkmayabilir.Pazara kdr bekleyecegım yada o zmna kdr adet olmuş olacağım...Herşey kısmet,Allah nasıb etmezse bu ay doğru zaman değilmiş dıyeceğim..

hoşgeldin aramıza canım:KK50:şükür sıkıntılarını atlatmışsın sevindim buna.yumurtlama günlerinin tam takibi için ovulasyon testi öneririm sana.adet gecikmen çok yeni daha amam inşallah tutmuştur çalışmalarınız :KK46:evde gebelik testi yapsana???:KK24:

bu gece dolu gecemiz zaten :D:D:D :KK60: türk kahvelerimizide içtik hadi hayırlısı :KK71::KK71::KK71:
Ooooooh :) uykuda açıldı :) hadi bakalım :)
Benim de olsun yaa:KK66: minik melegimi kaybedeli 6 ay oldu. Dr artik baslayabilirsin dedi ama bakalim hayitlisi insallah. Minik melegim 21 ekimde hamile kalacagimi souledi ama hayirlisi. Rabbim herkese saglikli hayirli omurlu evlatlar nasib etsin insallahhhh
Âmin canım :) inşaallah Rabbim sanada nasip etsin :)
kızlarrrrrrrr nerdesiniz:KK31::KK31::KK31: bu ne sessizlik yaaaaaa:KK57:
Kız ben tüm gün ev temizledim daha bitmedi komşuya geldik artık :) grip gibi bir şey oldum ya

Doktor eşime 29eylülde randevu vermiş... Benim de varya eşim muayene olmadan hiç ümidim yok hamile kalmaya uğraşmıyorum o yüzden ...

Bana doktorum folıbol u haftada ıkı kez kullan dedı neden kı acaba?? Sız hergun mu alıosunuz arkadaslar.corasprin de kullanıyorum

Folık asıt folıbol ama hergun ıcen arkadaslar var bende mı hergun alsam acaba

Günaydın kızlar :D
Bende bı aydır folılasıt kullanıyırum,dr.um bana folıdoce önerdi.hiç bir yan etkisini görmedim,herkesın bunyesı tabı farklıdır ama bana iyi geldi bıle dıyebılırım:KK25:İcerisinde vıtamınde bulunduğu içinmidir nedir,tırnak kenarlarım ellerının hep soyulurdu,kullandıgım gunden ogun bugundur gozle farkedılır sekılde tırnak kenar soyulmalarım geçti:-) folık asıdı bırde sabah almanızı tavsıye ederım,aksam ıcınce bıraz uykusuzluk yapabılıyormuş

Back