Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enerjini geceye sakla baby :)
Sabaha güzel haberlerini bekliyoruz :)
Geçmiş olsun canım... Çok şükür atlatmışşsın :) biraz daha bekle bakalım hafta sonu sede test yaparsın :)
hoşgeldin aramıza canımşükür sıkıntılarını atlatmışsın sevindim buna.yumurtlama günlerinin tam takibi için ovulasyon testi öneririm sana.adet gecikmen çok yeni daha amam inşallah tutmuştur çalışmalarınız
evde gebelik testi yapsana???
![]()
Ooooooh :) uykuda açıldı :) hadi bakalım :)bu gece dolu gecemiz zaten![]()
türk kahvelerimizide içtik hadi hayırlısı
![]()
Âmin canım :) inşaallah Rabbim sanada nasip etsin :)Benim de olsun yaaminik melegimi kaybedeli 6 ay oldu. Dr artik baslayabilirsin dedi ama bakalim hayitlisi insallah. Minik melegim 21 ekimde hamile kalacagimi souledi ama hayirlisi. Rabbim herkese saglikli hayirli omurlu evlatlar nasib etsin insallahhhh
Kız ben tüm gün ev temizledim daha bitmedi komşuya geldik artık :) grip gibi bir şey oldum yakızlarrrrrrrr nerdesinizbu ne sessizlik yaaaaaa
![]()
Doktor eşime 29eylülde randevu vermiş... Benim de varya eşim muayene olmadan hiç ümidim yok hamile kalmaya uğraşmıyorum o yüzden ...
Ooooooh :) uykuda açıldı :) hadi bakalım :)
Âmin canım :) inşaallah Rabbim sanada nasip etsin :)
Kız ben tüm gün ev temizledim daha bitmedi komşuya geldik artık :) grip gibi bir şey oldum ya
Kan sulandirici coraspirin digerini duymadim
Folık asıt folıbol ama hergun ıcen arkadaslar var bende mı hergun alsam acaba
kimse yok topikte herhalde herkesin yumurtlama günü