• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

Ne güzel genç anne olacaksınız inşallah:) Allah yardmcın olsun arkadaşım Allah her isteyene versin bebişlerinizle çok mutlu olun:)

sen de evlilik için fazla bekleme :) bak daha sırada bebiş telaşı var tatlım.allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla:KK19:

Günaydın kızlar ben de 1 yıllık evliyim, ağustos 25 te adetim başladı 1 eylül gibi çalışmalara başladık:) dün doktora gittim, hamilelik öncesi kontrol olayım diye, smear testi yaptı doktor, folik asit, verdi. birde akıntın var mı diye sordu bende az biraz var dedim, antibiyotik ve fitil verdi, 1 hafta ilişki yasak bize:) ilaçlar biti,nce tekrar gidicem kontrole, yumurtalıkalrım hakkında bir yorum yapmadı ama eğerki sağlıksız olsa folik asit evrmezdi sanırım. Benim gibi daha hamile kalmadan doktora giden var mı?
Bn de daha yeni gttm
Cnm adetn ucncu gnu yapilan hormn tahlillermi yaptrdm yumrtaliklarma onceki haftalarda baktirmistm. Kontrol iyi bence her zaman bosa vakit kayni olmaz bi sorun varsa. Ayrica bana da gebelik dusunduhum icn folik asit verdi canm

Kızlar Merhaba,
Tüm mesajları tek tek okudum. Allah inşallah hepimize en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin. Ben de 9 aydır bekliyorum:KK43: Rahim filmi dışında tüm tahlillerimi testlerimi ben de yaptırdım. Benim de bat 5 ekim inşallah bu ay hamile kalırız hepimiz. Bu süreçte beni en çok yıpratan herkesin sorması merak etmesi. Regl günümü kayınvalidem benden daha iyi biliyor nerdeyse:KK43: İnşallah daha fazla bekletmeden Allah gönderir yavrularımızı

hoşgeldin canım inşallahhh. Ben o bakımdan şanslıyım sanırım. Kimsenin sorduğu ettiği yok , 1,2 kez istemiyorum dedim bidaha da kimse sormadı :KK54: inşallah hemen gelir bebişlerimiz de kimsenin sorularına maruz kalmayız :KK45: benim de bat 29 eylül:KK57::KK17:

hoşgeldin canım inşallahhh. Ben o bakımdan şanslıyım sanırım. Kimsenin sorduğu ettiği yok , 1,2 kez istemiyorum dedim bidaha da kimse sormadı :KK54: inşallah hemen gelir bebişlerimiz de kimsenin sorularına maruz kalmayız :KK45: benim de bat 29 eylül:KK57::KK17:
Hoşbulduk canım, İnşallah canım benim, ekim ayında hepimiz hamileyiz yazarız inşallah:)

ah bu kayınvalideler ahhhhh:KK47: kulaklarını tıkamanı öneririm tatlım sana.kim sorarsa sorsun bunu kendine sters haline geri döndürme...bekliyoz inşallah olcak de.
demesi kolay diyebilirsin ama ben acı tecrübe ettim bunları 2 yıl boyunca her denileni içime attım üzüldüm. peki kim kaybetti yine ben.doktora gidiyorum düzenli kontrole diye kısır geline çıktı adım o_Oçocuk bakmak zor geliyordur denildi vs...... daha neler neler...boşvercen bunlarııııı takmıcan
elbette hepimiz tadıcaz annelik duygusu inşallah rabbim verecek.bu seferde 2. için laf yapcaklar susmaz bunlar tatlım:KK11:
Doğru sölüyorsun canım, bu sorular konuşmalar yüzünden 9 ayda 5 kez doktora gittim:) artık alıştım, doktorlar da hiç 1 şey yapmayı önermedi anlamıyorum, en son gittiğim doktor her şey normal görünüyor ama rahmin ters bir yılın dolmasını bekleyelim ondan sonra rahim filmi çekeriz dedi. Ama ben bu ay dayanamayıp çektiricem rahim filmini

benim kayınvalidem de doktora gititğim gün eşimle konuşuyormuş telefonda beni sormuş, o da doktora gitit deyince hayırdır demiş, o da ilaçları bitti de onalrı alcak demiş, hemen hayıflanmış kullanmasın o ilaçlar üyüznden çocuğu olmayacak diğer gelinde hap içmiş şimdi olmuyormuş, halnbuki ben hapla korunmadım, eşimde diyememiş çocuk düşünüyoruz kontrole gitit diye, alerjim var benim polenlere onu bahane etmiş dmeişk ki alerji ilaçlarını yazdırcak sandığım gibi birşey değil demiş, bu seferde onlarıda içmesinde yok onlar yüzünden de olmaz belki çocukta, ulan sanki benim sağlığımdna önemli de ben he rgün deli gibi hapşurayım gözlerim kzıarsın yaşarsın öleyim ama çocuk olsun, yok böyle bir zihniyet..
ah ahhh:) ben de çok zayıf değilim ama çok zayıf ondandır ondadır diyenler mi ararsın, tembel çıktını diyenler mi:) bu arada hiç öyle bir şey söylemesinler diye 9 aydır ağrı kesici bile içmedim ben, Neyse çok umutluyum ben yine de olacak inşallah gelecek bebeklerimiz:) Bir yerde dinledim bir doktor diyor ki rahmi ve yumurtalıkları olan bir kadına çocuğun olmaz denmesi çok yanlış diyor, çok şükür halimize

Günaydın kızlar ben de 1 yıllık evliyim, ağustos 25 te adetim başladı 1 eylül gibi çalışmalara başladık:) dün doktora gittim, hamilelik öncesi kontrol olayım diye, smear testi yaptı doktor, folik asit, verdi. birde akıntın var mı diye sordu bende az biraz var dedim, antibiyotik ve fitil verdi, 1 hafta ilişki yasak bize:) ilaçlar biti,nce tekrar gidicem kontrole, yumurtalıkalrım hakkında bir yorum yapmadı ama eğerki sağlıksız olsa folik asit evrmezdi sanırım. Benim gibi daha hamile kalmadan doktora giden var mı?
Günaydın canım :) smear nedir ??

Kızlar folik asit kilo aldırıyormu? Uyku yapıyor mu??

ben de gittim tatlım tahlillerimi yaptırdım rubella bağışıklığım var mı falan diye de baktırdım, muayene oldum smear yaptırdım folik asite başladım 2,5 ay önce, hangi günler yumurtladığımı da öğrendim ve bu ay da çalışmalara başladım :KK54:
Oooo maşallah :) bende adetimi. 3gününü bekliyorum o zaman kan tahlili yapıyorlarmış değil mi?

Kızlar Merhaba,
Tüm mesajları tek tek okudum. Allah inşallah hepimize en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin. Ben de 9 aydır bekliyorum:KK43: Rahim filmi dışında tüm tahlillerimi testlerimi ben de yaptırdım. Benim de bat 5 ekim inşallah bu ay hamile kalırız hepimiz. Bu süreçte beni en çok yıpratan herkesin sorması merak etmesi. Regl günümü kayınvalidem benden daha iyi biliyor nerdeyse:KK43: İnşallah daha fazla bekletmeden Allah gönderir yavrularımızı
Eşinde muayeneye gitti. I canım?? Kim sorarsa sorsun istemiyoruz daha de,,, ben 2yıldır öyle söylüyorum bir tek kendi anmem biliyor uğraştığımızı bir de babam başka kimse bilmiyor...
Selam☺uzun zamandir siteyi takip ediyordum ve dayanamayip araniza katilmak istedim.ben de 10 ay once gebelik oncesi muayene icin gitmistim doktora.pko oldugunu ogrendim.bir yil dogal olmasi bekleniyormus.ama belirtiler var diye 6 ayda tedaviye baslayalim dedik.ilk klomen ayimiz olmadi.onumuzdeki calismalara odaklandik
Geçmiş olsun canım inşaallah hemencecşk kavuşursun bebeğine :)
MErhaba bende yeni katıldım arkadaşlar bizde çok istiyoruz bebiş. 6 aydır korunmuyoruz Adet günüm 6 Eylül dü normalde 1 gün bile şaşmaz 5 gün geçti tam olarak ama bir kaç gün daha geçsin die test yapmadım bugün malesef kahverengi bir kanama oldu garip bi renk daha önce olmamıştı yerleşme kanaması olmasını ümit ediyorum çok umutlanmıştım görünce hayal kırıklığına uğradım sizce yerleşme kanaması olabilir mi? bu arada Allah isteyen herkese nasip eder inş.
Hemen yapsana test :) boşver cumartesiyi :)

ah ahhh:) ben de çok zayıf değilim ama çok zayıf ondandır ondadır diyenler mi ararsın, tembel çıktını diyenler mi:) bu arada hiç öyle bir şey söylemesinler diye 9 aydır ağrı kesici bile içmedim ben, Neyse çok umutluyum ben yine de olacak inşallah gelecek bebeklerimiz:) Bir yerde dinledim bir doktor diyor ki rahmi ve yumurtalıkları olan bir kadına çocuğun olmaz denmesi çok yanlış diyor, çok şükür halimize
Allah göstermesin ya çok şükür kü böyle bir sorunumuz yok, Allah'ın takdiri, gönül isterki hemen olsun:) ben eşime anlatıyorum diyor ki geçen gün ateşim çıktı ilaç iç, ben de içemem ya hamileysem dedi,m hiç ilaç falan içemem kafama göre artıkd edim, eşlerimiz bilsin bizi yeter kızlar, benimde çevremde herkes bebek bebek diye sayıklıyor, artık utanır oldum, herkese daha yeni başlkadık çalışmalara da diyemiyorsun ne ayıp:) Ben de inşallah ya isterim tabiki diyorum anlıyorlar:)

İnsanların ağzı torba gibi yaaaaa :) her laf var...

Oooo maşallah :) bende adetimi. 3gününü bekliyorum o zaman kan tahlili yapıyorlarmış değil mi?

Eşinde muayeneye gitti. I canım?? Kim sorarsa sorsun istemiyoruz daha de,,, ben 2yıldır öyle söylüyorum bir tek kendi anmem biliyor uğraştığımızı bir de babam başka kimse bilmiyor...

:) yarın sabah yapıcam sabahları daha net sonuç veriyormuş çok heycanlıyım duramıyorum yerimde inş adet kanaması değildir

Kızlar ütümü yapmaya gidiyorum eşimde hastahaneye gitti :) hayırlısı bakalım benim folik asit taçta bekliyor kuzu kuzu içmeye korkuyorum ya

24 saat canım, eşim henüz gitmedi doktora, ama doktor eşin sperm testi yaptırsın onun testi basit bir şey varsa bilelim zaman kaybı olmasın dedi. Ama eşim bana söylemese de sanırım çekiniyor ama çok da istiyor bir bebeğimiz olsun geçen ben de gidip yaptırıcam testi dedi bir şey demedim ben zorlamadan yaptırsın istiyorum bakalım canım ayrıca canım eşim benden yaşça biraz büyük bu yüzden kimse inanmaz istemediğimize:KK43: Canım ayrıca folik asit kilo aldırmıyor bence ben 3 aydır kullanıyorum, ama şişkinlik yapıyor bende

Hiç kimseye bir şey anlatamıyorum! Herkes menfeatçi :KK43:
Bende buraya yazacağım :) sizde gelin lütfen tecrübeler her zaman çok faydalı oluyor :) be kk da kimse kötü niyetli değil kimse kimseyle ki! Nasıl bi menfaat beklesin değil mi?

Diyetimi bıraktım fakat zayıflamayı bırakmadım :) inşaallah daha çok hareketle ve istediğimi yiyerek bu kilomu koruyacağım belkide biraz daha zayıflayacağım sonuçta 5kilo fazlam var Buda gebeliğe engel değil !

Relgim 3günü kan testine gideceğim gebelik öncesi neler yapılmalı kan testleri vs... İşte..
Eşimde bu hafta içinde sperm kontrolüne gidecek..
2senedir olmadı çocuğumuz ..
İnşaallah yeni yıla kadar gelir ömrüm :)
Canım sen doktora muayene için daha evvel gittin mi? Çünkü evlenen ve düzenli cinsel hayatı başlayan kadınlarda ilk olarak smear testi yapılıyor. Yani rahim girişinden sürüntü alınıyor ve enfeksiyon var mı yok mu bakılıyor. Çok basit bir test. Adetin 3. günü kan verip hormon testlerine bakacaklar, Allah korusun kist falan varsa ultrasonda görülüyor zaten, Hadi hayırlı olsun inşallah gelsin bebişlerimiz:)

Bende folik asitin hiç bir etkisi olmadı canım, kilo uyku vs hiçbişey yapmadı.
Tahliller için de ben hormon testi yaptırmadım. Genel bir tarama tiroid vs bakıldı rubella (kızamkçık) bakıldı. Hamile kalmama engel bir rahatsızlık var mı diye bakıldı okadar. Doktor deneyin 6 ay olmazsa sonra bakarız şimdilik gerek yok dedi. Daha ilk ayımız bakalım inşallah başka şeylere gerek kalmaz.

Back