• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

Günaydın kızlar :D
Bende bı aydır folılasıt kullanıyırum,dr.um bana folıdoce önerdi.hiç bir yan etkisini görmedim,herkesın bunyesı tabı farklıdır ama bana iyi geldi bıle dıyebılırım:KK25:İcerisinde vıtamınde bulunduğu içinmidir nedir,tırnak kenarlarım ellerının hep soyulurdu,kullandıgım gunden ogun bugundur gozle farkedılır sekılde tırnak kenar soyulmalarım geçti:-) folık asıdı bırde sabah almanızı tavsıye ederım,aksam ıcınce bıraz uykusuzluk yapabılıyormuş

benim doktorumda ınofolic verdi sabah 2 akşam 2 şase alıyorum bide aç karnına :KK50:
mide sorunları yaşıyorum dönem dönem :KK51:

Enerjini geceye sakla baby :)

Sabaha güzel haberlerini bekliyoruz :)
günaydın canlar test aldım ama yapmama gerek kalmadı :( ağrılı bir şekilde regl devam ediyor hiç ağrımazdı da. 6 gün geçikti sanırım ondan ağrıyor.

Geçmiş olsun canım :KK43:... Çok şükür atlatmışşsın :) biraz daha bekle bakalım hafta sonu sede test yaparsın :)

Gunaydin bende evlendigimden bu yana korunmuyorum 15 ay oldu gelen giden yok esimdede bendede sukur sorun yok hormon testlerine gore .. bende folikul kist olusuyor bu ay bal tarcin corek otu yapmistim kist sayisi 3 e cikti :( bu yuzden dogum kontrol kullaniyorum insallah tez vakitte bebislerimiz gelir

Gunaydin bende evlendigimden bu yana korunmuyorum 15 ay oldu gelen giden yok esimdede bendede sukur sorun yok hormon testlerine gore .. bende folikul kist olusuyor bu ay bal tarcin corek otu yapmistim kist sayisi 3 e cikti :KK43: bu yuzden dogum kontrol kullaniyorum insallah tez vakitte bebislerimiz gelir

amin canım inşallah kurtulursun sıkıntılarından tez zamanda bebiş olsun:KK46:

Enerjini geceye sakla baby :)

Sabaha güzel haberlerini bekliyoruz :)

Geçmiş olsun canım :KK43:... Çok şükür atlatmışşsın :) biraz daha bekle bakalım hafta sonu sede test yaparsın :)
Günaydın canlar gebelik testi aldım ama yapmama gerek kalmadı dünkü lekeden sonra birşey gelmedi az önce ağrı şekilde çok fena regl oldum hiç ağrımazdı bu üzüntünün üstüne bir de karın ağrısı çekiyorum :(

Hepimizn insallah kacirmis olabilirim senin sorunun ne ne zamandir istiyorsunuz canim

sorun da yokkkk bebek te yokkkkk güzelim:KK51: iki yılı aştı denemelere devam ediyoz... kısmetse bu ay çokkkk umutluyum :KK71:hepimiz başarcaz inşallah

Günaydın canlar gebelik testi aldım ama yapmama gerek kalmadı dünkü lekeden sonra birşey gelmedi az önce ağrı şekilde çok fena regl oldum hiç ağrımazdı bu üzüntünün üstüne bir de karın ağrısı çekiyorum :KK43:
Moralini bozma canım,şöyle düşün hakkında hayırlı olan şu an için bu değilmiş.Bende şuan belirsizlik içerisindeyim bıkaç gün önceki sen gibi.Allah dan gelen herşeye razıyım,herşeyin her işin hayırlısını bilen O.

Moralini bozma canım,şöyle düşün hakkında hayırlı olan şu an için bu değilmiş.Bende şuan belirsizlik içerisindeyim bıkaç gün önceki sen gibi.Allah dan gelen herşeye razıyım,herşeyin her işin hayırlısını bilen O.
Çok doğru söylüyorsun canım kesinlikle herşey Allah tan ve herşeyin hayırlısı inş hepimizin yüzü en kısa zamanda güler

Bn haziranin sonuna dogru evlendm canim, hic kornmadik hala tik yok:KK11: Hormon tahlillerm yumrttlama falan normal cikti kontrollerde. Ama nerde kaldi bu :KK46: Bilemedim:KK48: Ya sen tatlim?

canım senin fazla olmamış ben de mayıs 31 de evlendim ve ilgünden başayıp korunmadık daha doğrusu pek hesap kitap yapmadık haziran öyle karambole gitti yani düşmedik üstüne temmuz da ara verdik korunduk geri çekilmeyle agustos 3 de adetim başladı 10 da bitti bittiği günden itibaren her gün çalıştık şansa bırakmak istemedim. tavsiye ederim yorucu ama :nazar::nazar::nazar::nazar::KK31:

eşinde sıkıntı olabilir diye bi kaygın mı var canım???
İltihap var canım

Adet mi oldun :(

Gunaydin bende evlendigimden bu yana korunmuyorum 15 ay oldu gelen giden yok esimdede bendede sukur sorun yok hormon testlerine gore .. bende folikul kist olusuyor bu ay bal tarcin corek otu yapmistim kist sayisi 3 e cikti :KK43: bu yuzden dogum kontrol kullaniyorum insallah tez vakitte bebislerimiz gelir
Geçmiş olsun canım :( inşaallah gelecekler elbet bir günü var
Günaydın canlar gebelik testi aldım ama yapmama gerek kalmadı dünkü lekeden sonra birşey gelmedi az önce ağrı şekilde çok fena regl oldum hiç ağrımazdı bu üzüntünün üstüne bir de karın ağrısı çekiyorum :KK43:
Ooooof :(

sorun da yokkkk bebek te yokkkkk güzelim:KK51: iki yılı aştı denemelere devam ediyoz... kısmetse bu ay çokkkk umutluyum :KK71:hepimiz başarcaz inşallah

Insallah insallah canim bebekle ölumun vakti saati dolmadan gerceklesmez insallah daha fazla beklemeyiz

doktorlarda haklı vucudunu rahat bırakmak istiyolar. yaptıkları her tedavi ilaç veya test sende strese heyecana sıkıntıya yol açıyo.sonuçta bunlar olumsuz şeyler.bedenide dinlendirmek lazım.ama bilinçli şekilde:KK31:
bende rahim filmi çektirdim :cry:rahim filminde çektiğim sıkıntıyı kist ameliyatı oldum onda yaşamadım tatlım...şükür tüplerim yüzdeyüz açıktı.temiz çıktı sonuçlar ama ben çok ağrı çektim.senin sonuçlarda hayırlı çıkar inşallah.özele gitmeni tavsiye ederim
Teşekkür ederim canım, artık öyle bir durumdayım çekeceğim tüm sıkıntılar neticesine değecek inşallah diyorum. Çok şükür ki bak tüplerin açık çıkmış en önemlisi o canım, geçmiş olsun, evet canım özelde çektiricem çok şükür, devlette korkuyorum.

Hiç bozma canım moralini umutlar bu aya olsun hatta bat listesi yapalım:)

Back