• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik bu kadar çabuk hissedilir mi?

Ayayleca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
75
57
3
36
Merhaba, benim reglime 10 gün var. Ovülasyon testleri de yaparak yumurtlama günlerini değerlendirdik bu ay. Ama doğum kontrol hapını bu ay bıraktım ve ilk denememiz. Şuan ara ara kanamalarım var, kalçama vuran bi kasık ağrım var. Bu kadar çabuk anlamak mümkün mü acaba? Bu arada bizde bi deneme yapmış olalım :)

Merhaba, benim reglime 10 gün var. Ovülasyon testleri de yaparak yumurtlama günlerini değerlendirdik bu ay. Ama doğum kontrol hapını bu ay bıraktım ve ilk denememiz. Şuan ara ara kanamalarım var, kalçama vuran bi kasık ağrım var. Bu kadar çabuk anlamak mümkün mü acaba? Bu arada bizde bi deneme yapmış olalım :)
Ben hamilelikten olduğunu düşünmüyorum ara ara kanama oluyor demissiniz ama yerleşme kanaması için bile çok erken . Eğer hafif bi kanama olduysa muhtemelen yumurtaniz catlamistir bu ay daha geç adet olursunuz eğer benim dediğim gibiyse

Doğum kontrol hapını yeni bıraktığım için olabilir sanırım, aslında başladığımda bir değişiklik olmamıştı o yüzden o ihtimali değerlendirmemiştim. Ama yanılmışım demek ki

Merhaba.Aynisi bende de var. Adetime 1 hafta var.Adet olacak gibi kasiklarda agri,lekelenme,kuyruk sokumu ve bel agrisi.Yumurtlamadan beri suregelen akinti ve agri.Bu kadar erken belirti olmaz diyorlar ama insan umutlaniyor.

Ben hamilelikten olduğunu düşünmüyorum ara ara kanama oluyor demissiniz ama yerleşme kanaması için bile çok erken . Eğer hafif bi kanama olduysa muhtemelen yumurtaniz catlamistir bu ay daha geç adet olursunuz eğer benim dediğim gibiyse
Benim de bir hafta var.Kahverengi lekelenme oldu.Benim de mi yumurtam catladi acaba???Kafam karisti.

Yumurtlamaniz hangi gun oldu o onemli belirti icin yani yumurtlamadan 10 gun sonra dollenme tamamlanir diye biliyorum dollenme tamamlaninca artmaya baslayan beta hcg hormonu ve diger hormonal degisimler belirti yapiyor

Benim belirtilerim ovulasyon haftamda basladi. Ama kanamam falan yoktu sukur. O yuzden bilemedim sizin durumu. Benim en belirgin ilk belirtim sol kasik agrimdi.

Merhaba..Cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim.Ovulasyon testi 3 un de pik yapti 4 unde catladi.Bugun 7. gunum..
Çok büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır o zaman. İnşaallah meleginiz sizinledir hemen test yapıp hayal kırıklığına uğratmayın kendinizi 2-3 gün daha bekleyin :dua: Rabbim kimseden esirgemesin bu mutluluğu

Kizlar merhaba ben 3 aylik gebeyim bende her belirtiyi hamilelik saniodum arastriodum ama gebe kaldgm ay anladim ki belirti yok yani adet olcak gibi agrim oldu ped ile gziodum olcam die o kadar agrim oldu ama benim normalde 1 hafta kala agrim cok olurdu hamile oldgum ay 2 3 gun kala cok sancim oldu bide asiri migdem eksidi adetten 1 gun once sonra test yaptim oylesine 2 cizgi cikti umarım yardimci olmusumdur

Bende hissetmistim canim, hatta ogrendim keseyi bayaga sonra gordum o yuzden coooook uzun bir hamilelik geciriyorum suan :D

Evet ya adet oldum, test yapmama bile gerek kalmadı baya erken oldum, 8 gün kadar. Sanırım Allah daha fazla umutlanmamı istemedi:)

Geçen ay ilk ayımızdı zaten o yüzden çok üzmedi beni. Geçen aydan eşime keçiboynuzu pekmezi aldık ve bence Saraçoğlunun yumurta kalitesini artırmak için önerdiği inciri yapıyorum.

Geçen ay ilk ayımızdı zaten o yüzden çok üzmedi beni. Geçen aydan eşime keçiboynuzu pekmezi aldık ve bence Saraçoğlunun yumurta kalitesini artırmak için önerdiği inciri yapıyorum.
Aynen ole yap bak havuc suyu cokkk etkili ceviz sende ye esinde yesin

Back