ILISKININ ARASINDAN 1 HAFTA 10 GUN FALAN GECTİİliskinizin mi arasından 1 hafta geçti, adetinizin mi? Mide bulantısı, baş dönmesi hemen etki etmiyor diye biliyorum. Geçen ay benimde olmuştu tamamen psikolojikti
DOĞAL YOLLARLA HAMILELIK ZOR FALAN DIYORLAR.ben de pcosum ama 1 doğal yollla 1 kere klomenle hamile kaldım başarısız sonuçlansa da
zor denilmesinin nedeni şu: normal bi kadın yılda 12 kez yumurtlar her ay 1 kez .Ama pcoslu olunac yılda anca 3-4 kez onu da tutturmak zorDOĞAL YOLLARLA HAMILELIK ZOR FALAN DIYORLAR.
INCIR KÜRÜNÜ DUYDUNUZ MU HIC ??zor denilmesinin nedeni şu: normal bi kadın yılda 12 kez yumurtlar her ay 1 kez .Ama pcoslu olunac yılda anca 3-4 kez onu da tutturmak zor
imkansız mı değil ama düşük ihtimal
yok ben doğal olan hiçbişeyi kullanmdım doktorum ne dediys hep onu yaptımINCIR KÜRÜNÜ DUYDUNUZ MU HIC ??
ILISKININ ARASINDAN 1 HAFTA 10 GUN FALAN GECTİ
TESEKKUR EDERIM :)En az 12 gün geçmesi lazım diye biliyorum. Test yaptırmanız için erken adet gününüzü bekleyin negatif çıkar şimdi yapsanız da
Canim bende klomen kullaniyorum bugun son hapimida ictim doktor bana ilaci bitirdikten sonra 1 hafta surekli iliskiye gir drdi bakalim nolcakmerhaba ben polıkıstık over oldugumu ogrendım. dr bana klomen dıye bır ılac verdı onu ıctım sonra gıttım yumrytalıklarım catlamamıs ama bız ılıksıye gırmeye devam ettık arasından 1 hafta gectı suan mıde bulantım bas donmem ve halsızlıgım var polıkıstık overde dogal yollarla hamıle kalmam zor dıye bılıyorum ondan test yaotıurmadım sızde pskolojıkmıdır. ????
Banada yardimci olun bende klomen kullaniyorumTamamen psikolojik.adetiniz geçince test yapın
Bende bu ay kullandm kac gün war adetinizeBanada yardimci olun bende klomen kullaniyorum
Yani ben adetten çıkalı 4 gun oldu adetimin 5. Gunu klomene basladim bugun son gun son ilacimida kullandim 1 haftaa surekli iliskiye girmem gerekiyormusBende bu ay kullandm kac gün war adetinize
Catlatma ignesi wermedimi catlamayi gördünüzmú kiYani ben adetten çıkalı 4 gun oldu adetimin 5. Gunu klomene basladim bugun son gun son ilacimida kullandim 1 haftaa surekli iliskiye girmem gerekiyormus
Yok catlatma ignesi gerekmiyormus bana boyle dedi. Bittikten sonra iliskiye gir dediCatlatma ignesi wermedimi catlamayi gördünüzmú ki
Benim doktorum klomenden sonra estrofem diye ilacta werdi rahimi kalinlastrmasi için sizede werdimi. Bide kac yumurtaniz olgunlasmistiYok catlatma ignesi gerekmiyormus bana boyle dedi. Bittikten sonra iliskiye gir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?