Hamilelik belirtisini nasıl anlarız?

ranamr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
113
15
Kızlar merhaba, bu hamilelikte sık sık tuvalete çıkma nasıl oluyor? Yani gün içinde hiç su içmemenize rağmen 4 5 defa tuvalet ihtiyacı gibi mi ard arda mı oluyor? Ve bu sık tuvalete çıkma belirtisi ne zamanları oluyor?

Reglin gecikir test yaparsın pozitifi görürsün sonra hcg kanda iyice yükselmiş olur gebelige bağlı değişimler olur. Ama öncesinde şurdan anladim burdan anladım filan diyenlerinki hikayee...

Reglin gecikir test yaparsın pozitifi görürsün sonra hcg kanda iyice yükselmiş olur gebelige bağlı değişimler olur. Ama öncesinde şurdan anladim burdan anladım filan diyenlerinki hikayee...
Bosuna kendini yorma çiçeğim. Olağanüstü saçma bir şeyden gebelik şüphesi yasiyor. Ic camasiri üzerinden, bosalma olmadan, 2 kere regl oldugu halde hamile miyim diye soruyor.

Kızlar merhaba, bu hamilelikte sık sık tuvalete çıkma nasıl oluyor? Yani gün içinde hiç su içmemenize rağmen 4 5 defa tuvalet ihtiyacı gibi mi ard arda mı oluyor? Ve bu sık tuvalete çıkma belirtisi ne zamanları oluyor?
Yani yorumları okudum hamile olma ihtimalin yokmus cok üzerine düşme bencede. Ama cok merak ediyorsan söylim gebelik belli oldukdan yani 5. 6. Haftasında sık tuvalete cıkma başlıyor.

son aylarda oluyor bu durum..

Hâlâ daha şüpheniz varsa ki öyle görünüyor. Bi kadın doğum uzmanından randevu alın. Kist vs var mı diye rutin kontrole geldim dersiniz.

X