Hamilelik belirtisini anlatabilir misiniz 🙏 🙏

Ay evet bir zamanlar orada takılırdık Şimdi bak hangi forumlarda geziniyoruz. Bebek istiyorsunuz sanırım, inşallah Rabbim hayırlı vakitte nasip eder
İstiyoruz diyelim ilk kez denedik 3 yıl oldu evleneli. Sürpriz olsun nasıl olacak bakalım ilk denemede olur mu diye ama hayırlısı. Senin bebiş var ne güzel cinsiyeti belli mi

İstiyoruz diyelim ilk kez denedik 3 yıl oldu evleneli. Sürpriz olsun nasıl olacak bakalım ilk denemede olur mu diye ama hayırlısı. Senin bebiş var ne güzel cinsiyeti belli mi
Bizim de 3 yıl oldu, bu yaz deneyelim dedik adamakıllı denediğimiz 2. ayda oldu. Cinsiyet kız inşallah Dediğim gibi hayırlı vakit ne zamansa o zaman olsun sizin de inşallah

Bizim de 3 yıl oldu, bu yaz deneyelim dedik adamakıllı denediğimiz 2. ayda oldu. Cinsiyet kız inşallah Dediğim gibi hayırlı vakit ne zamansa o zaman olsun sizin de inşallah
Yaa aynı yıl çok sevindim canım hayırlısı ile doğsun inşallah.. Bakalım bizde neler olacak bekliyoruz varmı yokmu bilmiyorum..

Amin inşallah bugün doktora gidicem inşallah hayırlı olur bugün elimin doğum günü böyle bir güzel hediye vermiş olurum

Yarın belli olacakmış sabırsızlanıyorum ama yapacak bişey yok Allah tan umit kesilmez
Hadi hayırlısı inşallah.. Bende adet olmadım hala bazen ağrı giriyor hastalık ağrısı gibi bazen hiçbişey yok. Bende kan versem mi diyorum yarın erkenden

Bende de aynı belirtiler var . Şiddetli göğüs ağrısı bel ağrısı uyku hali bulantı... 6 gün sonra da regl olucam . Allah hayirlisiyla bekleyen herkese nasip etsin

Bu hamilelik belirtileri kişiden kişiye fark ediliyor rica etsem anlatır mısınız
Benim gogusler cok hassaslasti boyle dokunsan aciyodu büyüdü goguslerim saclarim asiri dokuluyodu tiksinme yemeklerden cinsel iliskiden suan 3.ayimdayim hamileligimin ayrica akıntı cok geliyodu bnden

Hadi hayırlısı inşallah.. Bende adet olmadım hala bazen ağrı giriyor hastalık ağrısı gibi bazen hiçbişey yok. Bende kan versem mi diyorum yarın erkenden
Olur aklınızda şüphe kalacağına daha iyi olur böylesi hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah

Benim gogusler cok hassaslasti boyle dokunsan aciyodu büyüdü goguslerim saclarim asiri dokuluyodu tiksinme yemeklerden cinsel iliskiden suan 3.ayimdayim hamileligimin ayrica akıntı cok geliyodu bnden
İştahım açık doymak bilmiyorum dünyayı yesem doymadım diyebilirim ama bekliyorum ilk uan hayırlısıyla inşallah olur Allah ım çocuk isteyen herkese biran önce nasip etsin

Çoğu kişi yazmış ama bende yazayım dedim kuzular valla benim çok belirgin belirtilerim olmamıştı aha kesin hamileyim diyilebilicek tarzdan yani. bence çoğu kişide de bu aynıdır çünkü adet belirtileriyle Hamişlik belirtileri Çok çokk benziyor ve kolay ayırt edilmiyor. Benim belirsiz belirtilerim şunlardı;
Ayaklarım başta olmak üzere vücudum çok üşüyordu hatta ateşim çıkıyordu .
Adet olacakmışım gibi huzursuzluk ve karın bel ağrım vardı pedle geziyordum.
Ve dee memicolarımın uçları hafiften sızlıyordu ama Öyle dokunulmayacak gibi değildi.
son olarak halsiz ve herşeye karşı isteksizdim bitkindim ve doymak bilmiyordum yedikten 1 saat sonra tekrar acıkıyordum. Bu arada bu belirtiler adete 3 4 gün kala başladı.

Siz Bu ay Hamiş kalamasanız Bile inşallah diğer aya Çift çizgileri görür kocişlerinizin Tepesine çıkıp istekler yağdırırsınız (ben öyle yaptım) . ben yazıyorum merak eden herkes okusun içini rahatlatsın. Bende 3 ay boyunca uzaktan takip ettim hep forumu. bilirim bu meraklarııı Rabbim herkese Hayırlı ve gönlünce evlatlar bebişler nasip etsin .

Bazen koku hassiyeti oluyor bendede özellikle de sigaraya karşı bakalım artık sabırsızlıkla bekliyorum
benim beklenen adet tarihime daha 10 gün var,so ikis seferdir balık yedikten sonra bulantı oldu ve kustum.balıkları 2 ayrı yerde yedim ve tazeydi gayet.Sizce döllenme olmuş ise hassasiyet hemen başlar mı?

benim beklenen adet tarihime daha 10 gün var,so ikis seferdir balık yedikten sonra bulantı oldu ve kustum.balıkları 2 ayrı yerde yedim ve tazeydi gayet.Sizce döllenme olmuş ise hassasiyet hemen başlar mı?
O hassasiyet bazen bende oluyor ama hamilelik belirtisimi bilmiyorum tatlım bazen eşim sigara içiyor rahatsız olmuyorum bazen ise midem bulanıyor kokusundan hormon değişikliği olabilir belki de

O hassasiyet bazen bende oluyor ama hamilelik belirtisimi bilmiyorum tatlım bazen eşim sigara içiyor rahatsız olmuyorum bazen ise midem bulanıyor kokusundan hormon değişikliği olabilir belki de
hadi inşallah yaa

Anım ben ovilasyon testi yaptım çift çizgi cıktı fakat T çizgisi C çizgisinden bir tık daha koyuydu sence nasıl bir sonuç elde etmişim dün geceden beri düşünüyorum anlam veremiyorum

Merhaba bayanlar ben 5 aylık evliyim benim belim cok agrıyor saol tarafım özellikle şiddetli agrı var regl dönemine 6 gun kaldı acaba hamilelik belirtisi olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…