Şuan için bişey yok ama bazen sancım oluyo oda normal diyorum sanki adet dönemi yaşayacakmış gibi bir his var artık kısmetAdet olacakmış gibi bir agrı olmuştu göğüslerde hassasiyet hatta artık ümidimi kesmiştim
Bazen koku hassiyeti oluyor bendede özellikle de sigaraya karşı bakalım artık sabırsızlıkla bekliyorumAşırı kokulara hassasiyetim oldu iki gebeliğimde de oyle anladım. Birde ara ara adet agrısı gibi agrım oluyordu ama adet olmuyordum ve gebelik..
Bugün o agrı bendede var artı yanıyor arasıra ama sanki adet olacakmış gibi bir vucut yapım var Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah sabırsızlıkla bekliyorumAdet olacakmış gibi bir agrı olmuştu göğüslerde hassasiyet hatta artık ümidimi kesmiştim
Şuan bende de var o yüzden herşeye kendimi hazırlamış gibi his ediyorum bekliyorum artık ne olursa hayırlısı rabbim bir an önce bu mutluluğu yaşatmasın umudumdayımAdet olacakmış gibi bir agrı olmuştu göğüslerde hassasiyet hatta artık ümidimi kesmiştim
2 gebeligimide adet günümden once idrar testinde ögrendim. Rabbim Hayırlısıyla sizede nasip etsin insallahBazen koku hassiyeti oluyor bendede özellikle de sigaraya karşı bakalım artık sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallah canım güzel haberler alırsınBugün o agrı bendede var artı yanıyor arasıra ama sanki adet olacakmış gibi bir vucut yapım var Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah sabırsızlıkla bekliyorum
Amin inşallah şuan için bir şey yok gibi hayırlısıyla bekliyorum artık2 gebeligimide adet günümden once idrar testinde ögrendim. Rabbim Hayırlısıyla sizede nasip etsin insallah
Iyi haberlerinizi bekliyoruzAmin inşallah şuan için bir şey yok gibi hayırlısıyla bekliyorum artık
Tabi herşeyin hayırlısı bazen bu belirtiler oluyor şuan kasıklarıma agrı var bugun de göğsümde agrı başlıyor ara sıra yanıyor ama kısmet artık nasibimizde varsa yaşarızBenim göğüslerin sonradan acımaya şişmeye başladı, sonradan beyaz akıntı oldu, sonradan midem bulandı, yerleşme kanaması olmadı, çok sıcak basmıştı dudaklarım kıpkırmızı olmuştu kasıkta çok ufak seğirme olmuştu, ama buralara bakarak diyordum yerleşme kanaması yaşamadım beyaz akıntım hatta hiç akıntım olmadı hamile değilimdir diyordum ama herkes aynı olmuyormuş tabiki, ilk haftalar vücutta çok bi belirti olmuyor tabi kişiden kişiye değişir
Ayy inşallah canım brnğnIyi haberlerinizi bekliyoruz
Merhaba yorumunuzu görünce yazmak istedim. Benim adetime 2 gün kaldı. 10nda ilişki oldu adet bitiminden 2 gün sonra.3 gün boyunca kasık bel bacak ağrılarım oldu çok.. Geçenlerde sağ göğsüm çok acıdı hassaslaştı şimdide üşütmüş gibi adet olacak gibi karnım ağrıyor yemek yemek istiyorum ama midem bulanıyor sanki. İlişki sonrası 5 gün kadar beyaz akıntı gelmişti sonra bitti. Yerleşme kanaması olmadı bende demişsiniz hiç olmayan da var mı? Bilmiyordum. Acaba ihtimal var mıdır benimde. Yarın sabah gebelik testi yapıcam dayanamıyorum ama hayal kırıklığına uğrarım diye üzülüyorum..Benim göğüslerin sonradan acımaya şişmeye başladı, sonradan beyaz akıntı oldu, sonradan midem bulandı, yerleşme kanaması olmadı, çok sıcak basmıştı dudaklarım kıpkırmızı olmuştu kasıkta çok ufak seğirme olmuştu, ama buralara bakarak diyordum yerleşme kanaması yaşamadım beyaz akıntım hatta hiç akıntım olmadı hamile değilimdir diyordum ama herkes aynı olmuyormuş tabiki, ilk haftalar vücutta çok bi belirti olmuyor tabi kişiden kişiye değişir
Bazen negatif cıkma olsalığı var yanlız ben bunu bir defa yaşadım ve çok üzüldüm yinede siz bilirsiniz tabi canım benimMerhaba yorumunuzu görünce yazmak istedim. Benim adetime 2 gün kaldı. 10nda ilişki oldu adet bitiminden 2 gün sonra.3 gün boyunca kasık bel bacak ağrılarım oldu çok.. Geçenlerde sağ göğsüm çok acıdı hassaslaştı şimdide üşütmüş gibi adet olacak gibi karnım ağrıyor yemek yemek istiyorum ama midem bulanıyor sanki. İlişki sonrası 5 gün kadar beyaz akıntı gelmişti sonra bitti. Yerleşme kanaması olmadı bende demişsiniz hiç olmayan da var mı? Bilmiyordum. Acaba ihtimal var mıdır benimde. Yarın sabah gebelik testi yapıcam dayanamıyorum ama hayal kırıklığına uğrarım diye üzülüyorum..
Yarın sabah adet olmazsam yapıcam aklımda kalacağına bileyim daha iyi canımBazen negatif cıkma olsalığı var yanlız ben bunu bir defa yaşadım ve çok üzüldüm yinede siz bilirsiniz tabi canım benim
Yani inşallah hayırlısıyla vardır, ben de 1 seneye yakın bebek bekledim, hep burada okuduğum internette okuduğum belirtileri aradım kendimde, her ay kendimi hamile zannediyordum, her ay adetten önce ufak sarı akıntım olurdu hamile kaldığım ay da olmuştu aha işte yine geliyo adet deyip üzülmüştüm ama öyle değilmiş yani o belli olmuyor ama hamile olduğunu his olarak hissediyorsunMerhaba yorumunuzu görünce yazmak istedim. Benim adetime 2 gün kaldı. 10nda ilişki oldu adet bitiminden 2 gün sonra.3 gün boyunca kasık bel bacak ağrılarım oldu çok.. Geçenlerde sağ göğsüm çok acıdı hassaslaştı şimdide üşütmüş gibi adet olacak gibi karnım ağrıyor. İlişki sonrası 5 gün kadar beyaz akıntı gelmişti sonra bitti. Yerleşme kanaması olmadı bende demişsiniz hiç olmayan da var mı? Bilmiyordum. Acaba ihtimal varımdır benimde. Yarın sabah gebelik testi yapıcam dayanamıyorum ama hayal kırıklığına uğrarım diye üzülüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?