- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 53
- 33
Yarın sabah test yapıcam inşallah olumlu olur.. Adet olmak istemiyorumYani inşallah hayırlısıyla vardır, ben de 1 seneye yakın bebek bekledim, hep burada okuduğum internette okuduğum belirtileri aradım kendimde, her ay kendimi hamile zannediyordum, her ay adetten önce ufak sarı akıntım olurdu hamile kaldığım ay da olmuştu aha işte yine geliyo adet deyip üzülmüştüm ama öyle değilmiş yani o belli olmuyor ama hamile olduğunu his olarak hissediyorsun
Daha çok yeni deniyosun çizgi görmesen bile üzülme umut dolu olman gerekiyor her zaman stresten de uzak durYarın sabah test yapıcam inşallah olumlu olur.. Adet olmak istemiyorumilk kez denedik haliyle ilk deneyim neler hissedeceğimi bilemiyorum o yüzden ne desem yalan olur
Şuan bile nasıl duygulandım düşündükçe içim içime sığmıyor ağlıyorum.. Sabah olsun hemen. Teşekkür ederim tavsiyeniz için..Daha çok yeni deniyosun çizgi görmesen bile üzülme umut dolu olman gerekiyor her zaman stresten de uzak dur
Şuan o hiz bendede var tatlım ama olmaz diye bir ditedirginlik var sabırsızlıkla bekliyorum artıkYani inşallah hayırlısıyla vardır, ben de 1 seneye yakın bebek bekledim, hep burada okuduğum internette okuduğum belirtileri aradım kendimde, her ay kendimi hamile zannediyordum, her ay adetten önce ufak sarı akıntım olurdu hamile kaldığım ay da olmuştu aha işte yine geliyo adet deyip üzülmüştüm ama öyle değilmiş yani o belli olmuyor ama hamile olduğunu his olarak hissediyorsun
Benim göğüslerden ele verdi kendisini. Etrafındaki kahverengi çember biraz daha genişlemişti. Allah allah biraz kilo aldım ondan galiba dedim. Bir gün duşa girdim kese gogsumun ucuna değdi nasıl sızladı. Noluyo dedim. Bir de acayip ıstahim açılmıştı. Yemek yedikten 1 saat sonra yine acıkıyordum. Baska da bisey olmadi kuzum bendeBu hamilelik belirtileri kişiden kişiye fark ediliyor rica etsem anlatır mısınız
O iştah açıcı bendede var sanki bişey yememiş gibi his ediyorum kendimi sabırsızlıkla bekliyorum artık bende güzel haberi Allah ım izni ileBenim göğüslerden ele verdi kendisini. Etrafındaki kahverengi çember biraz daha genişlemişti. Allah allah biraz kilo aldım ondan galiba dedim. Bir gün duşa girdim kese gogsumun ucuna değdi nasıl sızladı. Noluyo dedim. Bir de acayip ıstahim açılmıştı. Yemek yedikten 1 saat sonra yine acıkıyordum. Baska da bisey olmadi kuzum bende
Şuan test yapsam nasıl olur diye düşünüyorum sonra olumsuz cıkar üzülürüm diye bekliyorum tatlım2 gebeligimide adet günümden once idrar testinde ögrendim. Rabbim Hayırlısıyla sizede nasip etsin insallah
Ne yaptın denedin mi canım benimYarın sabah test yapıcam inşallah olumlu olur.. Adet olmak istemiyorumilk kez denedik haliyle ilk deneyim neler hissedeceğimi bilemiyorum o yüzden ne desem yalan olur
Adetiniz geciktiyse bence hiç beklemeden bi kan testi yaptırın. Bir de ovulasyon testi de gebe olduğunuzu gösteriyor. Ben adet olacağım gün ovulasyon testi yapmıştım. T çizgisi C çizgisinden kopkoyu duruyordu. Allah allah yine mi yumurtluyorm bir de adet günümde hemde dedim. Meğerse hamileymişim. Eğer sen de adet günündeysen yada geçtiyse evde ovulasyon testi varsa 1 tane yap derim. Burda paylaş biz bakarızO iştah açıcı bendede var sanki bişey yememiş gibi his ediyorum kendimi sabırsızlıkla bekliyorum artık bende güzel haberi Allah ım izni ile
Malesef negatif canımNe yaptın denedin mi canım benim
Bizim seninle adet günümüz aynıydı 27 Kasım dimi , ben dün sabah adet oldum iki gün erken oldu hiç adet belirtim yoktu . Ümidini kesme kuzum hiç belli olmazMalesef negatif canım
Evt canım 27 Kasım. Yarın daha olmadım.. Testin yanlış olma olasılığı yoktur dimi?Bizim seninle adet günümüz aynıydı 27 Kasım dimi , ben dün sabah adet oldum iki gün erken oldu hiç adet belirtim yoktu . Ümidini kesme kuzum hiç belli olmaz
Kuzum adet olana kadar umut var bence , yarın sabah ilk idrarla yap fazla testin varsaEvt canım 27 Kasım. Yarın daha olmadım.. Testin yanlış olma olasılığı yoktur dimi?
Yok malesef.. Adet olana kadar beklicem çok uzun zaman olmazsam kan veririm. Test yaptığımda tek çizgi olunca hayal kırıklığına uğruyorum..Kuzum adet olana kadar umut var bence , yarın sabah ilk idrarla yap fazla testin varsa
Doğru söylüyorsun canım , adetlerim düzenliyse yarından sonra kan ver bence beni de bilgilendir olur muYok malesef.. Adet olana kadar beklicem çok uzun zaman olmazsam kan veririm. Test yaptığımda tek çizgi olunca hayal kırıklığına uğruyorum..
Tamam canım haber veririm ya Bi gün önce ya Bi gün sonra oluyor en fazla takvimine göre hayırlısı bakalım.Doğru söylüyorsun canım , adetlerim düzenliyse yarından sonra kan ver bence beni de bilgilendir olur mu ☺
Merhaba eski Bi forumdan hatırlıyorum seni canım gelinler formundan eski adım rick and morty idi. Kızlarla grubumuz vardı hatırladın mı bilmiyorumRegl sancısı gibi çok sancım oluyordu ama bir türlü başlamıyordu. Karnım çok şişmişti bir de.. Başka da bir şey yaşamadım.
Ay evet bir zamanlar orada takılırdıkTamam canım haber veririm ya Bi gün önce ya Bi gün sonra oluyor en fazla takvimine göre hayırlısı bakalım.
Merhaba eski Bi forumdan hatırlıyorum seni canım gelinler formundan eski adım rick and morty idi. Kızlarla grubumuz vardı hatırladın mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?