Hamilelik belirtisini anlatabilir misiniz 🙏 🙏

Yarın sabah test yapıcam inşallah olumlu olur.. Adet olmak istemiyorum ilk kez denedik haliyle ilk deneyim neler hissedeceğimi bilemiyorum o yüzden ne desem yalan olur

21 ekim sat hala adet olmadim 23 kasimda çubuk test yaptim ama negatif ve hala adet olmadim bu aksam kahverengi lekem olmuş 2 3 gun aşırı kasılmalarim vardı gogus agrilarim vardi yarin kan vericem ama hamilelik var mi bilemiyorum

Şuan o hiz bendede var tatlım ama olmaz diye bir ditedirginlik var sabırsızlıkla bekliyorum artık

Merhaba kızlar sabah test yaptım maalesef negatif demek hissettiklerim boşmuş ağrılarım adet ağrılarıymış.. Bugün yarın olurum herhalde kısmet değilmiş. Hayırlısı hepimiz için

Bu hamilelik belirtileri kişiden kişiye fark ediliyor rica etsem anlatır mısınız
Benim göğüslerden ele verdi kendisini. Etrafındaki kahverengi çember biraz daha genişlemişti. Allah allah biraz kilo aldım ondan galiba dedim. Bir gün duşa girdim kese gogsumun ucuna değdi nasıl sızladı. Noluyo dedim. Bir de acayip ıstahim açılmıştı. Yemek yedikten 1 saat sonra yine acıkıyordum. Baska da bisey olmadi kuzum bende

O iştah açıcı bendede var sanki bişey yememiş gibi his ediyorum kendimi sabırsızlıkla bekliyorum artık bende güzel haberi Allah ım izni ile

2 gebeligimide adet günümden once idrar testinde ögrendim. Rabbim Hayırlısıyla sizede nasip etsin insallah
Şuan test yapsam nasıl olur diye düşünüyorum sonra olumsuz cıkar üzülürüm diye bekliyorum tatlım

O iştah açıcı bendede var sanki bişey yememiş gibi his ediyorum kendimi sabırsızlıkla bekliyorum artık bende güzel haberi Allah ım izni ile
Adetiniz geciktiyse bence hiç beklemeden bi kan testi yaptırın. Bir de ovulasyon testi de gebe olduğunuzu gösteriyor. Ben adet olacağım gün ovulasyon testi yapmıştım. T çizgisi C çizgisinden kopkoyu duruyordu. Allah allah yine mi yumurtluyorm bir de adet günümde hemde dedim. Meğerse hamileymişim. Eğer sen de adet günündeysen yada geçtiyse evde ovulasyon testi varsa 1 tane yap derim. Burda paylaş biz bakarız allah gönlüne göre versin kuzum insallah

Regl sancısı gibi çok sancım oluyordu ama bir türlü başlamıyordu. Karnım çok şişmişti bir de.. Başka da bir şey yaşamadım.

Doğru söylüyorsun canım , adetlerim düzenliyse yarından sonra kan ver bence beni de bilgilendir olur mu ☺
Tamam canım haber veririm ya Bi gün önce ya Bi gün sonra oluyor en fazla takvimine göre hayırlısı bakalım.
Regl sancısı gibi çok sancım oluyordu ama bir türlü başlamıyordu. Karnım çok şişmişti bir de.. Başka da bir şey yaşamadım.
Merhaba eski Bi forumdan hatırlıyorum seni canım gelinler formundan eski adım rick and morty idi. Kızlarla grubumuz vardı hatırladın mı bilmiyorum

Ay evet bir zamanlar orada takılırdık Şimdi bak hangi forumlarda geziniyoruz. Bebek istiyorsunuz sanırım, inşallah Rabbim hayırlı vakitte nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…