Hamilelik belirtisimi ?

Eğer isdıyorsan korunma ben 2 yıllık eviyim delicesine isdıyordum habire test yapıyordum ama negatifler beni yıldırmıştı artık bıraktım test yapmayıda olursa olsun dedim öyle işde
Doktora gittin mi canım.?

Canım benimde her ay o kadar çok şişerdi ki bende adet belirtisiydi. Şimdi ise zerre his yok göğüste bende hamile miyim acaba demeye başladım Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda
İşde bende tam tersi oldu adetim bitti 11 gün oldu göğüslerim acayip şişti bianda suan anlam veremiyorum inanki beklicem işde bakalım bi 30 gün bekliyecem

Gittim bende bi sorun çıkmadı çok şükür ama eşimde spermlerinde sorun vardı klomen kullandı ama bıdHa gideceZ insallah gittiğimde bir mucize olurda doktor bana hamilesin der
Ay hadi inşallah olur benim de döngünün 12. Günü 15 gün sürer aşağı yukarı şimdi bekle dur

Adetim döngüsü çok belirsiz bazen 25 bazen 30 ve sadece 7 gün sürüyor valla takvim indirdim internetten ordan ayarladım sonuç bu
Flo kullanıyorum ben çok memnunum tavsiye ederim, pko var mı sende.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…