Doktora gittin mi canım.?Eğer isdıyorsan korunmaben 2 yıllık eviyim delicesine isdıyordum habire test yapıyordum ama negatifler beni yıldırmıştı artık bıraktım test yapmayıda olursa olsun dedim öyle işde
İşde bende tam tersi olduCanım benimde her ay o kadar çok şişerdi ki bende adet belirtisiydi. Şimdi ise zerre his yok göğüste bende hamile miyim acaba demeye başladımRabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda
Gittim bende bi sorun çıkmadı çok şükür ama eşimde spermlerinde sorun vardı klomen kullandı ama bıdHa gideceZ insallah gittiğimde bir mucize olurda doktor bana hamilesin derDoktora gittin mi canım.?
Ay hadi inşallah olur benim de döngünün 12. Günü 15 gün sürer aşağı yukarı şimdi bekle durGittim bende bi sorun çıkmadı çok şükür ama eşimde spermlerinde sorun vardı klomen kullandı ama bıdHa gideceZ insallah gittiğimde bir mucize olurda doktor bana hamilesin der
Saat 3 de sahur vakti ovulasyon test yapcam bakalım yumurtlama mı bı göğüslerin derdiAy hadi inşallah olur benim de döngünün 12. Günü 15 gün sürer aşağı yukarı şimdi bekle dur
Sahurdan biraz önce yap yumurtlama dönemiyse boş geçme vakit yetsinSaat 3 de sahur vakti ovulasyon test yapcam bakalım yumurtlama mı bı göğüslerin derdi
Yok olmaz dün zaten ilişkiye girdim herifte sperm kalmaz busefer sürekli olmazSahurdan biraz önce yap yumurtlama dönemiyse boş geçme vakit yetsin
Bişi olmaz ya iyi değerlendirmek lazım bu süreçleriYok olmaz dün zaten ilişkiye girdim herifte sperm kalmaz busefer sürekli olmaz
Yok olmaz dün zaten ilişkiye girdim herifte sperm kalmaz busefer sürekli olmaz
Doğru diyon takvime baktım yarın doğurganlık dönemim adetimede 5 gün kalmış yani takvime göre öyleBişi olmaz ya iyi değerlendirmek lazım bu süreçleri
Yarın değerlendirmem lazım zaten yarın evlilik yıl dönümümBişi olmaz ya iyi değerlendirmek lazım bu süreçleri
O nasıl oluyor yaa döngün kaç gün sürüyor seninDoğru diyon takvime baktım yarın doğurganlık dönemim adetimede 5 gün kalmış yani takvime göre öyle
Heee yarına sakla o zamanYarın değerlendirmem lazım zaten yarın evlilik yıl dönümüm
Adetim döngüsü çok belirsiz bazen 25 bazen 30 ve sadece 7 gün sürüyorO nasıl oluyor yaa döngün kaç gün sürüyor senin
He aynen 17 sinde ilişkiye girdim ama sperm daha toplanmamıştır ya sperm dolması için 3 gün geçmesi gerekiyormuşHeee yarına sakla o zamanhayırlısı inşallahhh
Yok kız günaşırı yeteli ideali, o üç günde yumurtlarsan ne olacakHe aynen 17 sinde ilişkiye girdim ama sperm daha toplanmamıştır ya sperm dolması için 3 gün geçmesi gerekiyormuş
Flo kullanıyorum ben çok memnunum tavsiye ederim, pko var mı sende.?Adetim döngüsü çok belirsiz bazen 25 bazen 30 ve sadece 7 gün sürüyorvalla takvim indirdim internetten ordan ayarladım sonuç bu
Yarın ben değerlendiririm Allah izin verirseYok kız günaşırı yeteli ideali, o üç günde yumurtlarsan ne olacak
Yok otür şeylerim rahmim temizFlo kullanıyorum ben çok memnunum tavsiye ederim, pko var mı sende.?
Oh maaşallah tez zamanda nasip olur inşallah, başka çocuk var mı sizin yaş kaçtıYok otür şeylerim rahmim temiz
Yok ki hiçOh maaşallah tez zamanda nasip olur inşallah, başka çocuk var mı sizin yaş kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?