Hamilelik belirtisimi ?

kol964

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
77
18
3
30
Hanımlar bi sorunum var benim adetim 31 martta başladı 7 nisan da bitti eşimle ilişkiye girdim 1 hafta geçti ve göğüslerim acayip şişti agrıyor dokunulmaz derecede üstüne bile yatamıyorum o derece agrıyor yani adetim de dediğim gibi biteli 11 gün oluyor yeni bitti ki ben öyle düzenli bi adet olan biride değilim 1 ay oluyosam gelecek ay olmuyordum böyle bişe işde ?! Çözebilen var mı olayımı

Yumurtlama belirtisi olabilir ovulasyon testi varsa yapın isterseniz

Canım daha çok erken belirtiler için

Erken gebelik testi yapın isterseniz ama en erken 6 gün önceden çıkanı var diye biliyorum
Ya adetim de düzensiz belirli bi adetim yokki diyeyim adet tarihim bu ay diye ama şok olduğum konu adetim bittikten sonra 1hafta geçti göğüslerim şişti bu bende ilk defa oldu ☺

Ya adetim de düzensiz belirli bi adetim yokki diyeyim adet tarihim bu ay diye ama şok olduğum konu adetim bittikten sonra 1hafta geçti göğüslerim şişti bu bende ilk defa oldu ☺
İnşallah vardır gebelik hakkınızda hayırlısı olsun

Adet biteli bir hafta olmuş ..gebelik belirtisi olarak değerlendirilemez soyledikleriniz..yumurtlama dönemi 14 gün başlar yumurtlama döneminde giriyor olabilirsiniz onu takip edin

Adet biteli bir hafta olmuş ..gebelik belirtisi olarak değerlendirilemez soyledikleriniz..yumurtlama dönemi 14 gün başlar yumurtlama döneminde giriyor olabilirsiniz onu takip edin
Ama benim yumurtlama dönemimde göğüslerim şişmezdiki sadece karnım ağrırdı okadar acayip olan neden göğüslerim şişdi bukadar ya çok garip ilk defa oluyor bende biliyorum 1 haftalık gebelik henüz hamilelik değil döllenme Zamanı zigot ama internetten baktım diyor hcg hormonu yükseldiği için göğüslerde şişlik oluşur

Valla ben de 10 aydır düşünüyorum, hatta reglim hiç gecikmez erken olur geç olmazdı ama düşüne düşüne 5 gün geciktidim. Acaba memem şişti mi kasığım ağrıdı mı diye düşünmekten heryerimi ağrıttım ama bir şey çıkmadı. Sonuç olarak kafayı çok takınca vucut böyle reaksiyonlar gösterebiliyor 10 gün daha çok erken bence belirti için

Belirti değilde acaba busefsr tuttumu ya inşallah çünkü göğüslerim okadar Şiş ki bu psikolojikmen olacak bi şişlik değil

Ha yok kafaya inanki takmıyorum şükür nasip kısmet hersey

İlişkiden sonra döllenme sonrası rahme yerleşme süresi var bu bir haftayı buluyor .beta degeride rahme yerleşme olduktan sonra yükselmeye başlar ..bahsettiğiniz süre çok kısa bir süre bu kadar sürede beta hormonu artmaz .adetinizi bekleyin test için..tarihi bilmiyorsaniz ilişki bin üzerinden 14 gün geçtikten sonra kan testi yaptırın

Ha yok kafaya inanki takmıyorum şükür nasip kısmet hersey
İnşallah olmuştur amaaaa ben de bu ay klomen başladım doktor 2,4 yumurta var bence bu ay korun yoksa çoğul gebelik olabilir dedi ama bana çok güzel bir fikir gibi geldi

Canım benimde her ay o kadar çok şişerdi ki bende adet belirtisiydi. Şimdi ise zerre his yok göğüste bende hamile miyim acaba demeye başladım Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda

İnşallah olmuştur amaaaa ben de bu ay klomen başladım doktor 2,4 yumurta var bence bu ay korun yoksa çoğul gebelik olabilir dedi ama bana çok güzel bir fikir gibi geldi
Eğer isdıyorsan korunma ben 2 yıllık eviyim delicesine isdıyordum habire test yapıyordum ama negatifler beni yıldırmıştı artık bıraktım test yapmayıda olursa olsun dedim öyle işde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…