Hamilelik belirtisimi

Yaaaa sen de baktırdın mi betaya ☺️ kaç gün geçti adetin
Evet canım iki kez baktırdım beklenen adetten bir gün önce 151.7 adetten bir gün sonra 494,19 çıktı sonra baktırmadım hiç . Doktora gittim 28 aralığa randevu verdi öyle bekliyorum işte heyecan ve biraz da korkuyor. Acaba artıyor mu diye diye kendimi yiyorum. Belki sağlık ocağına giderim salı günü bata bakmak için. Salı günü adeti de hesaplamamla 5 hafta oluyor

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏☺️ben de salı gunu gideceğim inşallah
Evet canım iki kez baktırdım beklenen adetten bir gün önce 151.7 adetten bir gün sonra 494,19 çıktı sonra baktırmadım hiç . Doktora gittim 28 aralığa randevu verdi öyle bekliyorum işte heyecan ve biraz da korkuyor. Acaba artıyor mu diye diye kendimi yiyorum. Belki sağlık ocağına giderim salı günü bata bakmak için. Salı günü adeti de hesaplamamla 5 hafta oluyor

Bu topik beni de çok heyecanlandırdı. Allah isteyen herkese nasip etsin. 🙏 Benim bat dündü. Kasık ağrım kaç gündür vardı ama ne gelen var ne giden. Test yapmaya korkuyorum.

Merhaba arkadaşlar. Bu topik inşallah bana da uğurlu gelir. 4 yıllık evliyim. 1 yıldır bebek istiyoruz ama hiç bir problem olmamasına rağmen olmuyor. Pek çok doktora gittim. En son bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Reglime 5 gün var. Pek belirtim yok ama bakalım ne olacak. İniallah bende buraya hamileyim yazabilirim. Normalde şimdiye test yapardım ama ya tek çizgi çıkarsa diye korkuyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin.

X