- 24 Haziran 2020
- 1.642
- 3.427
- 27
Ayneen ne kadar güzel demiiiMaşallah ben burdayım Diyorrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayneen ne kadar güzel demiiiMaşallah ben burdayım Diyorrr
Maşallah ben burdayım DiyprEki Görüntüle 2735417
Yaa adet olmayınca sabah yaptım ve böyle çıktı hemen kan verdim değerim 50 çıktı çok mutluyum Rabbim isteyen herkese versin
Aynen canımmm Ne kadar uğurlu bir topic Allah artırrsın sayıyıAyneen ne kadar güzel demiii
Amiiiin inşallah kuzuuum çok güzel bi topik oldu gerçektendeMaşallah ben burdayım Diypr
Aynen canımmm Ne kadar uğurlu bir topic Allah artırrsın sayıyı
İnsallah canım sende 2 3 gune pozitif gorursun inşalah zaten erken daha bazı bebekler 10. Gun yerleşiyor ogrenmen 12 gunu bulabilir yani.Masallah ne bereketli konuymus her yazan pozitifi görüyor kızlar hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim bata 5 gün var bugün test yaptim negatifti, yumurtlamanin yani çatlamanin 9. Günü biliyorum erken ama yine de biraz moralim bozuldu. Ben de kasık bel ve göğüs ağrıları var zaman zaman artıp azalan. Adetten bu kadar önce başlamazdi belirtilerim o yüzden de ümitleniyorum ama hayırlısı artık iki gün sonra tekrarlarim.
Sizde oldu mu hic daha erken test yapip negatif çıktığı halde bikac gün sonra pozitifi gören??
Aynen öyle çok şükürMaşallah ben burdayım Diyorrr
Ben de sağlık ocağındaki doktora öyle dedim gerek yok dedi 2 hafta sonra kadın doğum doktoruna git dediKuzum sağlık ocağından iki güne bir kan ver artışına baktır
Canım ben adetimden iki gün önce iki kere test yaptım negatif çıktı. Adet günüm geçti ertesi gün pozitif. 7 Aralık adet tarihimdi 8 Aralık öğrendimMasallah ne bereketli konuymus her yazan pozitifi görüyor kızlar hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim bata 5 gün var bugün test yaptim negatifti, yumurtlamanin yani çatlamanin 9. Günü biliyorum erken ama yine de biraz moralim bozuldu. Ben de kasık bel ve göğüs ağrıları var zaman zaman artıp azalan. Adetten bu kadar önce başlamazdi belirtilerim o yüzden de ümitleniyorum ama hayırlısı artık iki gün sonra tekrarlarim.
Sizde oldu mu hic daha erken test yapip negatif çıktığı halde bikac gün sonra pozitifi gören??
Canım karın agrin kasiklarda mi yoksa Genel bı agrin vardı? Normal de gazın yokken gaz problemi mi yaşamaya başladı n. Rabbim sağlıcakla evladini kucağına almayı nasip etsinMerhaba bat yarın ama bende herzaman bigün öncesinden kasık ağrısı olurdu şimdi hiç yok ara ara kadığıma ağrı giriyor adet oldum zannediyorum tuvalete gidiyorum yok Bu ay hsg çekindim son bir haftadır aşırı göğüs ağrısı gaz ve karında guruldama var bu şekilde belirtiler yaşayan varmı acaba
Kuzum ben 5 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzülmüştüm sonra bat günü tekrar test yaptım çift çizgi Umudunu kaybetme batını bekleMasallah ne bereketli konuymus her yazan pozitifi görüyor kızlar hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim bata 5 gün var bugün test yaptim negatifti, yumurtlamanin yani çatlamanin 9. Günü biliyorum erken ama yine de biraz moralim bozuldu. Ben de kasık bel ve göğüs ağrıları var zaman zaman artıp azalan. Adetten bu kadar önce başlamazdi belirtilerim o yüzden de ümitleniyorum ama hayırlısı artık iki gün sonra tekrarlarim.
Çok teşekkürler genel ağrım yok ama gaz sancısı fena beni aşırı rahatsız ediyor bends hiç olmazdı karında guruldamayla başladı , amiiiin canım darısı isteyen herkeseCanım karın agrin kasiklarda mi yoksa Genel bı agrin vardı? Normal de gazın yokken gaz problemi mi yaşamaya başladı n. Rabbim sağlıcakla evladini kucağına almayı nasip etsin
Bunlar erken gebelik testi mi? İlk dakikalarda ciktiysa birinde cok silik bi çizgi görüyorum ama gec çıktıysa maalesef dikkate almamak lazımKızlar bir gün ara ile yaptım adete bir hafta var. Bana da Uğur getirinnn lütfennn
10 dakik içinde çıktı erken gebelik testiBunlar erken gebelik testi mi? İlk dakikalarda ciktiysa birinde cok silik bi çizgi görüyorum ama gec çıktıysa maalesef dikkate almamak lazım
Ben 7 Aralık adet tarihimden 2 gün önce 5 Aralık'ta yaptım çıkmadı. Adetim gecikince 8 Aralık'ta yaptım çıktıKızlar bir gün ara ile yaptım adete bir hafta var. Bana da Uğur getirinnn lütfennn
Maşallah darısı banaBen 7 Aralık adet tarihimden 2 gün önce 5 Aralık'ta yaptım çıkmadı. Adetim gecikince 8 Aralık'ta yaptım çıktı
Amin İnşallah o yüzden daha bir hafta varsa üzülme erken biraz daha bekleMaşallah darısı bana
İnşallajhh ya benımkısı de 16 sınKızlar bu topik uğurlu belliki bat 14 aralık bende şurda yerimi alayımda uğur getirir belki
Hayırlı haberler vermek nasip olur inşallah artık umudum kalmadıİnşallajhh ya benımkısı de 16 sın