Hamilelik belirtisimi

Masallah ne bereketli konuymus her yazan pozitifi görüyor kızlar 😂 hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim bata 5 gün var bugün test yaptim negatifti, yumurtlamanin yani çatlamanin 9. Günü biliyorum erken ama yine de biraz moralim bozuldu. Ben de kasık bel ve göğüs ağrıları var zaman zaman artıp azalan. Adetten bu kadar önce başlamazdi belirtilerim o yüzden de ümitleniyorum ama hayırlısı artık iki gün sonra tekrarlarim.
Sizde oldu mu hic daha erken test yapip negatif çıktığı halde bikac gün sonra pozitifi gören??

Masallah ne bereketli konuymus her yazan pozitifi görüyor kızlar 😂 hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim bata 5 gün var bugün test yaptim negatifti, yumurtlamanin yani çatlamanin 9. Günü biliyorum erken ama yine de biraz moralim bozuldu. Ben de kasık bel ve göğüs ağrıları var zaman zaman artıp azalan. Adetten bu kadar önce başlamazdi belirtilerim o yüzden de ümitleniyorum ama hayırlısı artık iki gün sonra tekrarlarim.
Sizde oldu mu hic daha erken test yapip negatif çıktığı halde bikac gün sonra pozitifi gören??
İnsallah canım sende 2 3 gune pozitif gorursun inşalah zaten erken daha bazı bebekler 10. Gun yerleşiyor ogrenmen 12 gunu bulabilir yani.

Canım ben adetimden iki gün önce iki kere test yaptım negatif çıktı. Adet günüm geçti ertesi gün pozitif. 7 Aralık adet tarihimdi 8 Aralık öğrendim 🙆

Merhaba bat yarın ama bende herzaman bigün öncesinden kasık ağrısı olurdu şimdi hiç yok ara ara kadığıma ağrı giriyor adet oldum zannediyorum tuvalete gidiyorum yok 🤷🏻‍♀️ Bu ay hsg çekindim son bir haftadır aşırı göğüs ağrısı gaz ve karında guruldama var bu şekilde belirtiler yaşayan varmı acaba 🌸
Canım karın agrin kasiklarda mi yoksa Genel bı agrin vardı? Normal de gazın yokken gaz problemi mi yaşamaya başladı n. Rabbim sağlıcakla evladini kucağına almayı nasip etsin 😇

Kuzum ben 5 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzülmüştüm sonra bat günü tekrar test yaptım çift çizgi 🤲🏻 Umudunu kaybetme batını bekle 🌸

Eklentiler

• A217C893-E749-443B-9A52-4A196DD2522A.jpeg
    A217C893-E749-443B-9A52-4A196DD2522A.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 233
Canım karın agrin kasiklarda mi yoksa Genel bı agrin vardı? Normal de gazın yokken gaz problemi mi yaşamaya başladı n. Rabbim sağlıcakla evladini kucağına almayı nasip etsin 😇
Çok teşekkürler 🥰 genel ağrım yok ama gaz sancısı fena beni aşırı rahatsız ediyor bends hiç olmazdı karında guruldamayla başladı , amiiiin canım darısı isteyen herkese 🤲🏻❤️

Kızlar bir gün ara ile yaptım adete bir hafta var. Bana da Uğur getirinnn lütfennn

Eklentiler

• 4A89B431-825E-4935-8E6C-7B7E5DB28BDC.jpeg
    4A89B431-825E-4935-8E6C-7B7E5DB28BDC.jpeg
    117,1 KB · Görüntüleme: 260
X