Hamilelik belirtisimi

Erken gebelik testleri oluyor onlardan yapabilirsin fakat tüm uzmanlar gecikmeden sonra test yapılmasını öneriyor , salı günü yazmışsın naptın test yaptın mı
Hayır yapmadım adet günümü bekliyordum olmam gereken günde olmadım suan 2 gün falan geçsin o zaman yapacağım o belirtiler adet dönemime yakın olmaya başlamıştı çokta ümitlenmek istemiyorum 5 aydır evliyim her belirti yaşadığımda test yapmıştım adetim geçmişti tabi hep negatif o yüzden bilmiyorum napacağımı açıkcası 🥺

7 Aralık adet günümdü ben 5 Aralık'ta yaptım hiçbir şey yok. Tek çizgi net 😅 eşime de dedim ümitlenme bak olmayabilir. Ablam üç gün öncesinden öğrendi. Benim çıkmadı. Bir yandan da adet belirtisi yok anlam veremiyorum 😅 sonra bekledim 7 Aralık'ta olmadm. 8 Aralık'ta test yaptım hayalet çizgi çıktı. Sonra kan verdim değerim 51 çıktı. Doktor daha çok ufak dedi iki hafta sonra kadın doğuma git dedi öyle yaptım 😊 Her bünye herkes farklıdır. Ne zaman yumurtlama oluyor doktor bile tam bilmiyor o yüzden düşünüyorum belki adetime yakın döllenme oldu geç çıktı 😊
Adet öncesinde o tek çizgiyi görünce daha olmaz diye düşünüyor insan. Ne uyuz bi durum.

Bu güzel topiğin uğruna inanıyorum.
Benimde adetime 6 gün var. Bende sarımtırak akıntı geliyor dün ve bugun. Affedersini Hani bağırsaklarınız birden hızlı çalışır sonra tuvalete gidersiniz ya o bağırsak çalışma hissi gibi bişey kasıklarımda oluyor. Sağ ve sol kasığımda arada sıcak hissi geliyor. Şimdilik belirtim böyle.
Sonuç neymiş?

Merhaba kızlarrrr anne olmaya hazırlananlar birde ben gibi adet tarihi bekleyenler🥰❣️☕ topik uğurlu dediler geldik🤭🤭🙏🏽🤲🏽 benim bat 23 ocak sizlerle beklemek istedim. Bu yıl 5.yılımız 2 dış gebelik 1 kimyasal geçirdim😔✔️ sağ tüp ve yumurtalığım yok ama umutsuzlukta yok🤲🏽🙏🏽 rabbim ol der olur🤲🏽🤲🏽🙏🏽 yaşım 38 amh değerim 0.001✔️ bu ay çok umutluyum rabbim hiç birimizin kucagını boş bırakmasın🙏🏽🤲🏽🥰☕☕
Geçmiş olsun operasyon için, bilmediğinden soruyorum yumurtalık yok ermişsiniz, o zaman yumurtlama olabiliyor mu ve amh değeri 0.001 ermişsiniz, normal değeri nedir hamilelik için?

Merhaba kizlar. İlk sayfadan beri yazılanları umutla okudum. Bu topikte bir şans olduguna inanıyorum. Ben de bu ay hamile kalmak istiyorum. İnşallah ben de buraya hamileyim kizlar yazısını yazarım. Allah'ım bana ve isteyen herkese nasip etsin bu ay inşallah. Şans getirsin bu grup da inşallah. 🙏🙏🙏🐞🐞🥰
Inş. Hayırlı haber var mı?

Topigimizin kurucusu,
2 kimyasal üst üste geçirmişsin son durum nedir?

bal çörek otu tarçın kürünü yaptığımda müthiş ağrım olmuştu yumurtlama günlerinde sende de böyle miydi?
Halen beklemedeyim yoruldumda artık bu ayda çatlatma iğnesi vurundum ağrıdan bu saatte ayaktayım femara kullandım bu ay yine el mahkum bekliyorum inşallah sizlerin gebelikleri güzel geçer

Sonunda bana da uğurlu geldi bu topik geç te olsa çok şükür kızlar dua edin yeni öğrendim geç döllenme heralde çünkü 2 hafta önce kan testi yaptırdım 30.günümde ve negatif çıkmıştı ben de adet olmayı bekliyodum ve olmayınca doktora gittim söktürücü vermesi için tekrar test yaptı rahim kalınlaştığı için ve sonuç pozitif 50. Günde inanamadım öğrenir öğrenmez buradaki herkese dua ettim inşallah rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin dua edin sağlıkla ilerlesin 1 düşüğüm var 2 yıl önce.. ocak 11 de adet olmuştum 2.günü başladım bal tarçın çörekotu kürünü yaptım ilk defa ve o bitince de bi kaç gün soğan kürü yaptım pkos olmama rağmen rabbim nasip etti unutmayın allah ol deyince olur çok dua edelim 🤗🤲

Selamm :KK3:
Bende yazayım bu uğurlu topiğe inşallah bana da uğurlu gelir 😊
Hamilelere hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum 😊
Benim gibi bekleyenlere de Allah'ım tez zamanda müjdelendirsin bizi çok amin :dua:

Halen beklemedeyim yoruldumda artık bu ayda çatlatma iğnesi vurundum ağrıdan bu saatte ayaktayım femara kullandım bu ay yine el mahkum bekliyorum inşallah sizlerin gebelikleri güzel geçer
Rabbim tekrardan hayırlısı ile nasip etsin. Ben de bekliyorum. İnşaallah tez zamanda nasip olsun bekleyen herkese..

Selamm :KK3:
Bende yazayım bu uğurlu topiğe inşallah bana da uğurlu gelir 😊
Hamilelere hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum 😊
Benim gibi bekleyenlere de Allah'ım tez zamanda müjdelendirsin bizi çok amin :dua:
Amin inş. Bat ne zaman?

Kendini lütfen yıpratma vakti zamanı vardır bekliyordur.
Dr kontrolundeysen iki öykünüde bilerek tedavi uygular sana.

Ben hamile değilim henüz canım.6 aydır denemelerdeyiz.
Üstüne görme nedir bilir mısın? Seninki yerleşme kanamasıydı.
Ve senin topuğun uğurlu hepimize uğur getirecek inş:) üzme kendini.

Sonunda bana da uğurlu geldi bu topik geç te olsa çok şükür kızlar dua edin yeni öğrendim geç döllenme heralde çünkü 2 hafta önce kan testi yaptırdım 30.günümde ve negatif çıkmıştı ben de adet olmayı bekliyodum ve olmayınca doktora gittim söktürücü vermesi için tekrar test yaptı rahim kalınlaştığı için ve sonuç pozitif 50. Günde inanamadım öğrenir öğrenmez buradaki herkese dua ettim inşallah rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin dua edin sağlıkla ilerlesin 1 düşüğüm var 2 yıl önce.. ocak 11 de adet olmuştum 2.günü başladım bal tarçın çörekotu kürünü yaptım ilk defa ve o bitince de bi kaç gün soğan kürü yaptım pkos olmama rağmen rabbim nasip etti unutmayın allah ol deyince olur çok dua edelim 🤗🤲
Maşallah canım senin adına çok sevindim iyiki söktürücü felan içmemişin inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur ❤️
Kendini lütfen yıpratma vakti zamanı vardır bekliyordur.
Dr kontrolundeysen iki öykünüde bilerek tedavi uygular sana.

Ben hamile değilim henüz canım.6 aydır denemelerdeyiz.
Üstüne görme nedir bilir mısın? Seninki yerleşme kanamasıydı.
Ve senin topuğun uğurlu hepimize uğur getirecek inş:) üzme kendini.
Canım benim çok teşekkür ederim iki kere yerleşme kanamasını yaşadım şimdi bile lekelenmem olmasından korkuyorum 2 kere üst üste kimyasal geçirmek beni baya yıprattı rabbim inşallah bu ay bana dualarımın karşılığını gönderir 🤲🏻
Rabbim tekrardan hayırlısı ile nasip etsin. Ben de bekliyorum. İnşaallah tez zamanda nasip olsun bekleyen herkese..
İnşallah canım bi umut bekliyoruz

X