- 13 Ağustos 2020
- 93
- 56
Canım güzel haberlerini duyarız inşallahHelloooo topic sahibesi geldii nabersiniz kızlaaar yarın test günüm çok heyecanlıyım aşşıırırııııı bel ağrısı çekiyorum ve bacağıma kramp giriyor sizdede oluyormu böylee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım güzel haberlerini duyarız inşallahHelloooo topic sahibesi geldii nabersiniz kızlaaar yarın test günüm çok heyecanlıyım aşşıırırııııı bel ağrısı çekiyorum ve bacağıma kramp giriyor sizdede oluyormu böylee
Üstünden çok geçmiş ama belki görürsünüz. Benim 2 gün var adete ama negatif. Yumurtlamamın da 12. Günü. Sizin geç döllenme miydi yumurtlama tarihinizi biliyomuydunuzBen de adetimden iki gün önce yapınca negatif çıktı. Sonra adet günümde olmadım. Ertesi gün yapınca pozitif çıktı hem de idrarda hem kanda. Ümidini kaybetme
Bende aynı durumdayım. Son durumunuz nedirKızlar selam bugün gecikmenin 2.günü adetim gelmedi sabah test yaptım negatif az önce acilde kan verdim referans aralığı 2-6 sonuc ise 2den düşük çıktı doktor dedi var ya da yok diyemem negatif ama olmayacağı anlamına da gelmez iki gün sonra gel tekrar alalım yükselebilir dedi agrılarım cok ayakta durunca zorlanıyorum kızlar böyle olup sonradan yükselen var mı cok tedirginim ya
Yumurtlama günümü bilmiyordum. Hani olacağım adetten on dört gün geriye saydım. Çıkan günden iki gün önce ili sonradır diyerek düşündüm. Ama ben adetimi görene kadar gün aşırı birliktelik yaşamaya devam ettim.Üstünden çok geçmiş ama belki görürsünüz. Benim 2 gün var adete ama negatif. Yumurtlamamın da 12. Günü. Sizin geç döllenme miydi yumurtlama tarihinizi biliyomuydunuz
Canım merhaba gecen ay yazmıştım bunu onca belirti üç günlük gecikmenin sonunda adetim söküldü maalesef..Bende aynı durumdayım. Son durumunuz nedir
Benimde bu ay oyle oldu dun adet oldumCanım merhaba gecen ay yazmıştım bunu onca belirti üç günlük gecikmenin sonunda adetim söküldü maalesef..
Testim de böyle kizlarYa bende okudum da bu topik çok hoşuma gitti müjdeli haberi veren insanlara çok sevindim bende yazim dedim belko banada uğurlu gelir benimdr reglim gecikti bugun gecikmenin 2 ci günü klomen kullandim bu ay sadece belirti olarak ta adet olacakmisim gibi hissediyorum sadece kasığıma alt karın aşağılarda anlık anlık kasilmalar oluyo bazen nefesim gidiyo acı çekiyorum o kasilmalarda baskada belirti yok bir iki defa belime ağrı girdi geçti akıntım herzamanki gibi koyu krem gibi test yapmaktan korkuyodum bugun yaptım ama iki aylık test vardi bende onu kullandım sanirim bozuk çünkü ikinci cizgi cikti birincisi yok bana dua edin kızlar
Benimde bat yarın bu ay yine bir dolu belirti yaşadım ama kendimi adet olacagım diye ikna etmeye calısıyorum beklentiye girince insan cok üzülüyor.. Eger guzel bi gelişme olursa hepinizi belirtiler konusunda bilgilendiricem gün gün not ettim çünkü. Dua edin kızlar allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBenimde bu ay oyle oldu dun adet oldum
Canım testi tekrar ettin mi nedir durum? İnşallah vardır guzel haberinTestim de böyle kizlar
Insallah canim Rabbim bu ay sevindirsin seni güzel haberini bekliyorum ❤Benimde bat yarın bu ay yine bir dolu belirti yaşadım ama kendimi adet olacagım diye ikna etmeye calısıyorum beklentiye girince insan cok üzülüyor.. Eger guzel bi gelişme olursa hepinizi belirtiler konusunda bilgilendiricem gün gün not ettim çünkü. Dua edin kızlar allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Testi tekrar etmedim korkuyorum yanilmaltan ve adet olacağımı düşünüyorum yani karnıma oyle hissettirecek agrilar giriyo aradaCanım testi tekrar ettin mi nedir durum? İnşallah vardır guzel haberin
Tatlım ben de dediğim gibi gecen ay üç günlük gecikmeden sonra adetim ilk leke sonra tamamen söküldü en saglıklısı aslında en az 5 gün gecikmeden sonra test yapmak. Sen yine cok umutlanma ama cok da moralini düşürme bir iki gün başka şeylerle oyalanmaya calıs aklından adeti de gebeliği de cıkar bi kaç gün sonra baktın gelen giden yok o zaman tekrar et. Ben de suan kendimle savasıyorum gecen aylar olsaydı elli kere test yapmıstım ama bu ay hiç yapmadım en az 5 gün gececek mi diye bekliyorum yarın bat bakalım hayırlısı cok zor beklemek ama işteTesti tekrar etmedim korkuyorum yanilmaltan ve adet olacağımı düşünüyorum yani karnıma oyle hissettirecek agrilar giriyo arada
Aynen öyle çok zor ama yapacak bişi yok rabbimin vergisi şükretmek lazim her halimize umutlanmiyom o yuzden bende akışına bıraktım sen kaç yıllık evlisin canimTatlım ben de dediğim gibi gecen ay üç günlük gecikmeden sonra adetim ilk leke sonra tamamen söküldü en saglıklısı aslında en az 5 gün gecikmeden sonra test yapmak. Sen yine cok umutlanma ama cok da moralini düşürme bir iki gün başka şeylerle oyalanmaya calıs aklından adeti de gebeliği de cıkar bi kaç gün sonra baktın gelen giden yok o zaman tekrar et. Ben de suan kendimle savasıyorum gecen aylar olsaydı elli kere test yapmıstım ama bu ay hiç yapmadım en az 5 gün gececek mi diye bekliyorum yarın bat bakalım hayırlısı cok zor beklemek ama işte
Ben yeniyim daha canım 4 aylık evliyim, ilk günden beri hic korunmadık cok istiyoruz biz de. Sen ne kadarlık evlisin canımAynen öyle çok zor ama yapacak bişi yok rabbimin vergisi şükretmek lazim her halimize umutlanmiyom o yuzden bende akışına bıraktım sen kaç yıllık evlisin canim
Bende bir buçuk yıl olmak üzereBen yeniyim daha canım 4 aylık evliyim, ilk günden beri hic korunmadık cok istiyoruz biz de. Sen ne kadarlık evlisin canım
İnşallah en kısa zamanda kavusuruz bebislerimizeBende bir buçuk yıl olmak üzere
Amin inşallahİnşallah en kısa zamanda kavusuruz bebislerimize
Hamileyim bidaha test yaptım dayanamadimmmmmm dualariniz benimle olsunİnşallah en kısa zamanda kavusuruz bebislerimize