• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtisi

Aykcdd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
21
6
1
29
Hanimlar sol kasigim sertleşmiş ve yoğun bir agri var sag kasigim daha yumuşak.beyaza yakın uzayan akintim var çok afedersiniz böyle sümüksü sanki. Göğüslerimde mavi damarlar cok belirgin hala gelmiş ve sanki ateşlenmiş gibi yanıyor. Ama adetime daha 15 gun var . 16 martta adet oldum. 20 marttan 26 marta kadar degerlendirildi. Esim askeri personel izini bitti mecbur dönüş yaptı. Hamilelik belirtisi olabilir mi acaba . Yumurtlama da böyle belirtiler oluyor mu .

Beyaz uzantılı sıvı yumurtlama döneminde olur evet ..zaten adetinize de 15 gün varmış ..tam yumurtlama dönemi gibi görünüyor..gebelik belirtisi olarak değerlendirmek için erken

Hanimlar sol kasigim sertleşmiş ve yoğun bir agri var sag kasigim daha yumuşak.beyaza yakın uzayan akintim var çok afedersiniz böyle sümüksü sanki. Göğüslerimde mavi damarlar cok belirgin hala gelmiş ve sanki ateşlenmiş gibi yanıyor. Ama adetime daha 15 gun var . 16 martta adet oldum. 20 marttan 26 marta kadar degerlendirildi. Esim askeri personel izini bitti mecbur dönüş yaptı. Hamilelik belirtisi olabilir mi acaba . Yumurtlama da böyle belirtiler oluyor mu .
Adete 15 gun varsa yumurtlama günündesin canm

Merhaba hanımlar ben 5 yıllık evliyim evliliğimizin 9.ayinda bir hamilelik yaşadım ve düşükle sonuçlandı. Daha sonra doktora çok gittik ve bir sorun olmadığını söylediler. Eşimi ikna ettim o da gitti doktora ve bir sorun olmadığını söylediler. Daha sonra tekrar farklı doktorlara gittim ve doktor polikistikover olduğunu söylediler. Tabi kafama çok taktım özelde bir doktor buldum ona gittim. Muayeneden önce daha önce düşük yaptığımı söyledim ve doktor bana sorun esinde olabilir dedi tabi eşim daha önce doktora gitmişti bunu söyledim. Sonra beni muayene etti ve bir sorun olmadığını söyledi. Eşimden sperm istedi sonuçlar çok kötüydü ilaç tedavisine başladık ve aşılama denedik maalesef olmadı. Ve ben pes ettim. 5. Senemize yakın bu yaz 15 gün falan geciktim umursamadim arkadaşımın zoruyla test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Maalesef o da kimyasal gebelikmiş ve ben tekrar umutlandım esimi doktora götürdüm varikosel olduğunu söylediler ameliyat dedi ve ameliyatta oldu. 1 buçuk ay oldu ameliyat olalı. Şu an adetime 3 gün var ve hiç bir belirti yok. Normalde adet olmama 1 hafta kala kasık ağrım oluyor o da yok denecek kadar az. Kusura bakmayın çok uzun yazdım 😊

Back
X