Hamilelik belirtisi

Denizkzym

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2020
41
20
3
27
Merhaba benim adetim 42 gün gecikti hala olmadım acaba hamilelik varmıdır test yapmadım daha normalde 28-29-33-35 günde bir adet oluyorum bir senede sadece iki kere 35 günde bir adet oldum sizce gebelik varmıdır?

Merhaba benim adetim 42 gün gecikti hala olmadım acaba hamilelik varmıdır test yapmadım daha normalde 28-29-33-35 günde bir adet oluyorum bir senede sadece iki kere 35 günde bir adet oldum sizce gebelik varmıdır?
belirtiler varmi bence test yap derim olursada hamen çıkar baya geçmiş

Baya gecikmiş test yapmalısınız yoksa ona göre tedavi uygulanır

Test yaptınızmı birde böyle farkli hiç olmayan belirtileriniz varmı?

Salı günü gidicem kan tahliline kaç yıldır istiyoruz eşimle artık bu ayda çıkmazsa bu kadar gecikmeye hiç umudum kalmicak

Öyle demeyin bakın ben 11 yıldır bekliyorum birgün bizede nasib olucak inshaAllah. Çok kafaniza taktığıniz zaman gecikmeler olabilir stress filan rahat olmaniz gerek. soğan kürnü denedinizmi ben çok faydalı olduğuna inanıyorum bende hamile değilsem denicem

Inşallah hamilesinizdir sağlıklı hayırlı bir evladiniz olsun❤

Hayır denemedim rahim filmi çektirdim ama bu ay 2. Ayım vitüsten dolayı gidemedim bu ay adet olursam giderim diye düşünmüştüm hayırlısı ama hiç bu kadar gecikmemişti başka bişey gelmiyor aklıma ama umutlanmakta istemiyorum

Rabbim hayırlısını nasib etsin kardeşim inshaAllah kucağın boş kalmaz amin

Rahim filmi acitmismiydi, anestezi aldınız mı? Bide devlet mi özelde mi cektrdnz? Teşekkür ederim cevaplarsınız

Inşallah hamilesinizdir sağlıklı hayırlı bir evladiniz olsun❤
Yeni gördüm mesajınızı çok sağolun duanız için hala bekliyorum adetim olmadi ve testimde negatifti iki gün önce bir hafta beklicem yeni test için bakalim nasib

Yeni gördüm mesajınızı çok sağolun duanız için hala bekliyorum adetim olmadi ve testimde negatifti iki gün önce bir hafta beklicem yeni test için bakalim nasib
Hayirlisi neyse o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…