belirtiler varmi bence test yap derim olursada hamen çıkar baya geçmişMerhaba benim adetim 42 gün gecikti hala olmadım acaba hamilelik varmıdır test yapmadım daha normalde 28-29-33-35 günde bir adet oluyorum bir senede sadece iki kere 35 günde bir adet oldum sizce gebelik varmıdır?
Test yaptınızmı birde böyle farkli hiç olmayan belirtileriniz varmı?Merhaba benim adetim 42 gün gecikti hala olmadım acaba hamilelik varmıdır test yapmadım daha normalde 28-29-33-35 günde bir adet oluyorum bir senede sadece iki kere 35 günde bir adet oldum sizce gebelik varmıdır?
Inşallah hamilesinizdir sağlıklı hayırlı bir evladiniz olsun❤Öyle demeyin bakın ben 11 yıldır bekliyorum birgün bizede nasib olucak inshaAllah. Çok kafaniza taktığıniz zaman gecikmeler olabilir stress filan rahat olmaniz gerek. soğan kürnü denedinizmi ben çok faydalı olduğuna inanıyorum bende hamile değilsem denicem
Hayır denemedim rahim filmi çektirdim ama bu ay 2. Ayım vitüsten dolayı gidemedim bu ay adet olursam giderim diye düşünmüştüm hayırlısı ama hiç bu kadar gecikmemişti başka bişey gelmiyor aklıma ama umutlanmakta istemiyorumÖyle demeyin bakın ben 11 yıldır bekliyorum birgün bizede nasib olucak inshaAllah. Çok kafaniza taktığıniz zaman gecikmeler olabilir stress filan rahat olmaniz gerek. soğan kürnü denedinizmi ben çok faydalı olduğuna inanıyorum bende hamile değilsem denicem
Rabbim hayırlısını nasib etsin kardeşim inshaAllah kucağın boş kalmaz aminHayır denemedim rahim filmi çektirdim ama bu ay 2. Ayım vitüsten dolayı gidemedim bu ay adet olursam giderim diye düşünmüştüm hayırlısı ama hiç bu kadar gecikmemişti başka bişey gelmiyor aklıma ama umutlanmakta istemiyorum
Amin isteyen herkeze nasip etsin inşallahRabbim hayırlısını nasib etsin kardeşim inshaAllah kucağın boş kalmaz amin
Rahim filmi acitmismiydi, anestezi aldınız mı? Bide devlet mi özelde mi cektrdnz? Teşekkür ederim cevaplarsınızHayır denemedim rahim filmi çektirdim ama bu ay 2. Ayım vitüsten dolayı gidemedim bu ay adet olursam giderim diye düşünmüştüm hayırlısı ama hiç bu kadar gecikmemişti başka bişey gelmiyor aklıma ama umutlanmakta istemiyorum
Ben anestezili çektirdim özelde kendime gelirken acımıştı kısa sürdü ama katlanılmicak bi aci değildi cnmRahim filmi acitmismiydi, anestezi aldınız mı? Bide devlet mi özelde mi cektrdnz? Teşekkür ederim cevaplarsınız
Hayırlı olsunKızlar hamileymişim 5 haftalık
Kızlar hamileymişim 5 haftalık
Yeni gördüm mesajınızı çok sağolun duanız için hala bekliyorum adetim olmadi ve testimde negatifti iki gün önce bir hafta beklicem yeni test için bakalim nasibInşallah hamilesinizdir sağlıklı hayırlı bir evladiniz olsun❤
Hayirlisi neyse o olsun inşallahYeni gördüm mesajınızı çok sağolun duanız için hala bekliyorum adetim olmadi ve testimde negatifti iki gün önce bir hafta beklicem yeni test için bakalim nasib
Sağlıcakla doğsun, tebrikler❤Hala şoktayım şaka gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?