adetin 4 gün gecikti peki belirtin var mı?Yardımcı olurmusunuz hamilelik belirtisi olanlar bilir lütfen yardımcı olun
Adet olucakmışım gibi ağrılarım var bel ağrısı bacak ağrısı karnımın alt tarafında ağırı ara ara midde bulantsı ara ara baş dönmesi oluyoradetin 4 gün gecikti peki belirtin var mı?
Daha 2 3 gün falan beklemek istemiyorum canım sonra adet olmasza inşallah olmam ve test yapıcam inşallah bebişim vardır Allah olmaya herkese nasip etsin çok zor bi durumBunlarin hepsi ya gebelik belirtisi ya adrt belirtisi canim. Kimse sana aaa evet hamilesin diyemez ki sen tahlil yapıp sonuç olmadan. Mesela ben her ay dunya belirti yaşardım ama hamile kaldigim ay hic belirtim olmadı grc adet olucam sanmıştım.
4gun geçmiş neden idrar testi yapmıyorsun varsa sonuc pozitif çıkacak zaten.
Sen bilirsin arkadaşım bekleyişin mucizen ile hayat bulsun inşallah.Daha 2 3 gün falan beklemek istemiyorum canım sonra adet olmasza inşallah olmam ve test yapıcam inşallah bebişim vardır Allah olmaya herkese nasip etsin çok zor bi durum
Allah sağlıkla kucağına almayı nesip etsin canım inşallah ben kavuşurum Allah nasip ederseSen bilirsin arkadaşım bekleyişin mucizen ile hayat bulsun inşallah.
Nasil zordur cok iyi bilirim 3 sene sonra kavuşuyorum inşallah bende mucizeme. Darısı gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim tez vakitte.
4 gün geçmiş varsa silik bilse olsa çıkar ama kesin çıkar yani?Allah sağlıkla kucağına almayı nesip etsin canım inşallah ben kavuşurum Allah nasip ederse
adet gününe birkaç gün kala yapıp silik çizgiyi bulan var, 4 gün geçmiş bence tereddüt etmek yersizAllah sağlıkla kucağına almayı nesip etsin canım inşallah ben kavuşurum Allah nasip ederse
bilmiyorum ki hep adet olucakmışım gibi hissediyorum o yüzden korkuyorumadet gününe birkaç gün kala yapıp silik çizgiyi bulan var, 4 gün geçmiş bence tereddüt etmek yersiz
Hamileysen o his epey bir süre olacak çünkü vucudunda değişiklik olacak kaslar genişlemeye çalışır.bilmiyorum ki hep adet olucakmışım gibi hissediyorum o yüzden korkuyorum
Inşallah hamileyimdir ağrı çekmeyede razıyımHamileysen o his epey bir süre olacak çünkü vucudunda değişiklik olacak kaslar genişlemeye çalışır.
Ayy canım inşallah yaa Allah isteyen herkes evlad versinBence hamilesin
Hamileyim canım 6 haftalık çok şükür Allah,a binlerce kez şükürler olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlısı olsunen iyisi gecikince tesr yapmak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?