• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi

Inşallah canım üzülme daha günün geçsin geç dollenmede olabilir
Hala beklemedeyimm, 5 gun gecikti hastaligim. simdi ara ara kanamam oluyor anlam veremiyorum, Adet desem degil cunki benim adetim cok agrili oluyor. Şu an hic agrim yok sadece igne batmasi gbi sanci giriyor ve geciyor. Simdiki kanamam bi kesiliyor bi tekrar geliyor ama öyle adetim gbi yogun degil. Afedersiniz pedim dolmuyor bile. Doktora gidip durumu anlattim kanamam cok az kesilerek oluyor dedim ,5 gun gecikmenin arkasindan yogun olmam gerektgni soyledi icimden (bende biliyorm zaten dedim ) :KK70: Cuma gunu gittigim icin kan tahlili alamiyorlarmis doktor pazartesi tekrar gel dedi

Hala beklemedeyimm, 5 gun gecikti hastaligim. simdi ara ara kanamam oluyor anlam veremiyorum, Adet desem degil cunki benim adetim cok agrili oluyor. Şu an hic agrim yok sadece igne batmasi gbi sanci giriyor ve geciyor. Simdiki kanamam bi kesiliyor bi tekrar geliyor ama öyle adetim gbi yogun degil. Afedersiniz pedim dolmuyor bile. Doktora gidip durumu anlattim kanamam cok az kesilerek oluyor dedim ,5 gun gecikmenin arkasindan yogun olmam gerektgni soyledi icimden (bende biliyorm zaten dedim ) :KK70: Cuma gunu gittigim icin kan tahlili alamiyorlarmis doktor pazartesi tekrar gel dedi
Yerlesme kanamasi olabilir inşallah r canım hayırlı haberlerini bekliyoruz birdebirde dikkat et ağır kaldirma

Yerlesme kanamasi olabilir inşallah r canım hayırlı haberlerini bekliyoruz birdebirde dikkat et ağır kaldirma
yok canim gittim hastaneye alttn muayene etti doktor gebelik yok dedi hormonumda 0.5 cikti. Bende hamile oldgmu dusunuyordum 5 gun gecikmstm test yapmstm silik cizgi cikmisti ama bosuna umutlanmisim hayirlisi diyorum Demekki daha zamani degilmis :@ Biraz agladm uzuldm ama toplandm biraz. Birdha adetm ne kadr gecikrse gecksin test yapmiycam

yok canim gittim hastaneye alttn muayene etti doktor gebelik yok dedi hormonumda 0.5 cikti. Bende hamile oldgmu dusunuyordum 5 gun gecikmstm test yapmstm silik cizgi cikmisti ama bosuna umutlanmisim hayirlisi diyorum Demekki daha zamani degilmis :mad: Biraz agladm uzuldm ama toplandm biraz. Birdha adetm ne kadr gecikrse gecksin test yapmiycam
Üzülme canım inşallah en kısa zamanda hamile kalirsin hakkında hayırlısu kuzum onunda zamanı var belki önümüzdeki ay belki 2ay dua et ve bekle canini sıkma

Benimde adet tarihim dündü ama olmadım lavaboda kahverng akinti farkettim ama bi türlü gelmiyor gelse rahatliycam hamile olduğumu sanmıyorum. Normalde çok sancm olur ve goguslerim sertleşir bi belirti yok sadece biraz huzursuzum.Test yapıp boşuna üzülmek istemiyorum

Back