- 28 Ekim 2011
- 1.826
- 347
- 333
Aynen katılıyorum bekle canım stres yapma sakınBakalım devamı gelecek mi yerleşme kanaması da olabilir canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen katılıyorum bekle canım stres yapma sakınBakalım devamı gelecek mi yerleşme kanaması da olabilir canım
cnm benim üzülme bekle arkadaşın dediği gibi belki geç döllenme belki bebiş yerleşiyor teste cikmamasinin sebebi bu bekle cnm sabah ola hayrola
Sağol inşallah dediğiniz gibidir çok üzülürüm yoksa ;(
Üzülme canım vardır bunda da bir hayır zamanı değildir belki biz 5 yıldır bekliyoruz ama ne gelen var ne giden önümüzdeki ay daha sıkı çalışırsınızAdet oldum
Uzulme kuzum ınş adetin bitince bu ay kalirsin stres yapma bunun en büyük sorunu stres oyuzden stres yapmamalisinAdet oldum
Benimde iki gün gecikti dün test yaptım negatif ti bilemiyorum adet olcakmış gibi de ağrılarım var kan testi yaptır bence en doğru sonuçArkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım o yüzden doğru bir yere mi yazıyorum emin değilim
Size bişey danışmak istiyorum ben bu ay tam yumurtlama tarihlerimde ilişkiye girdim 1 2 gün sonra sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı bir iki gün sürdü. Adet olmadan bir hafta önceden göğüslerim çok aşırı ağrırdı bu ay öyle olmadı ve bir de burnuma değişik kokular geliyo mesela farklı bişeyden helva kokusu alıyorum şuan adetim 2 gün geciktşi hamile olabilir miyim acaba
Off inan ki test yapmaya korkuyorum şartladım kendimi cuma gününe kadar adet olmazsam cuma yapıcam diyeBenimde iki gün gecikti dün test yaptım negatif ti bilemiyorum adet olcakmış gibi de ağrılarım var kan testi yaptır bence en doğru sonuç
Lütfen banada yardim edin.Yumurtlama gununde iliskiye girdik cocuk istiyoruz 10 gundur kasigim agriyor,Adet olacakmisim gibi sanci giriyor belim ve sirtim cok agriyor bide mide yanmam var. Şu anda adetime 5 gun var bugun kan testi verdim yarin sonucu cikacak insallah.Normalde benim adetime 1 2 gun kala adet sancim baslardi,Ama bu sefer adetime 10 gün kala böyle adet olacakmisim gibi kasiklarimda baski var gibi sanci var.Sizce hanilemiyim benim gbi olupta hamile olanlar varmiOlabilir cnm test yapsana
Azaa Bugun kan tahlili verdim yarin ögleden sora sonc cikacak dua edinLütfen banada yardim edin.Yumurtlama gununde iliskiye girdik cocuk istiyoruz 10 gundur kasigim agriyor,Adet olacakmisim gibi sanci giriyor belim ve sirtim cok agriyor bide mide yanmam var. Şu anda adetime 5 gun var bugun kan testi verdim yarin sonucu cikacak insallah.Normalde benim adetime 1 2 gun kala adet sancim baslardi,Ama bu sefer adetime 10 gün kala böyle adet olacakmisim gibi kasiklarimda baski var gibi sanci var.Sizce hanilemiyim benim gbi olupta hamile olanlar varmi
Canim benim insallah hamilesindir ama hamillelik belirtilwrine benziyor haber vermeni bekliyorum mutlaka duam sizlerle insallahAzaa Bugun kan tahlili verdim yarin ögleden sora sonc cikacak dua edin
Adete 5 gun kala kan tahlili verdim ama sonuc 0.5 şu an adetime 3 gun var ama hala belirtilerm devam ediyor. İnsallah gec dollenmedir. İnsallah adetime kadar degerlerim yukselir.Canim benim insallah hamilesindir ama hamillelik belirtilwrine benziyor haber vermeni bekliyorum mutlaka duam sizlerle insallah
Azaa Canim adetime 5 gun kala yaptirdim kan tahlilini sonucum 0.5 Ama hala kasik agrim devam ediyor ve batma var. Bu belirtilerim adetime 2 hafta kala basladi ve şu an 3 gün kaldi beklenen adete belirtiler hâla ayni. Beklemedeyim şu an adet olmazsam insallah tekrar kan tahlili vercm.Ama şu anlik adet olacagima dair bi agrim yokCanim benim insallah hamilesindir ama hamillelik belirtilwrine benziyor haber vermeni bekliyorum mutlaka duam sizlerle insallah
Inşallah canım üzülme daha günün geçsin geç dollenmede olabilirAdete 5 gun kala kan tahlili verdim ama sonuc 0.5 şu an adetime 3 gun var ama hala belirtilerm devam ediyor. İnsallah gec dollenmedir. İnsallah adetime kadar degerlerim yukselir.