Evet varGöğüslerde hassasiyet var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet varGöğüslerde hassasiyet var mı?
Testte hemen belli olmaz varsa bile. İnşallah vardır. Bi kaç gün daha bekleyip bidaha yapın testi.Evet var
Adetimde 3 gün gecikti yapsam belli olur mu10 günde belli olur mu??
Hamilelik belirtilerinden var cnm onlar ama diyorum erken döllenme olduysa çıkar canım ilk idrarinla yapHanımlar benim kasıklarımda çok ağrı var akıntı da var korkuyorum test yapmaya
bekle canım velk8de geç dollenmedir dedimya bir arkadasimda 12gecikmesine rağmen teste çıkmamıştı kanda çıkmıştı ınş hamilesindirSabah yaptım negatif çıktı adetim de 4 gün gecikti
Yerinde olsam acile gidip kan tahlili yaptırırdim hiç olmazsa olacammi die beklemekten kurtulursun bebisinin olup olmadığını ogrenisrsin[
Gidiyim dimi korkudan gidemiyorum ki inşallah Benin’im vardır çok istiyorum
Gidiyim dimi korkudan gidemiyorum ki inşallah Bebiş’im vardır çok istiyorumYerinde olsam acile gidip kan tahlili yaptırırdim hiç olmazsa olacammi die beklemekten kurtulursun bebisinin olup olmadığını ogrenisrsin
Git tabiki öğren cnm ins hamissindir haber et mutlakaGidiyim dimi korkudan gidemiyorum ki inşallah Bebiş’im vardır çok istiyorum
Inşallah melegimİnşallah bebişim vardır
Akinti belirti zatn cnm gecikme en büyük belirti ınş ins hamissindir canimAdet 4 gün gecikti ve çok akıntım var
Bakalım devamı gelecek mi yerleşme kanaması da olabilir canımGaliba adet oldum pembe bi akıntı geldi