Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir benim bir arkadaşımin 12gun gecikmesine rağmen teste çıkmadı kanda çıktı cnm sen gene e yap kaç gun geciktinİki gün önce yaptım negatif çıktı yanılma payı olabilir mi testin
Yumurtlama 8 inde bitti 9 unda oldu inşallah hamileyimdir :))10 gun kala eger sizin yumurtlama doneminizse neden olmasin ki buyuk ihtimalle oyledir. 3 gun gectiyse eger testte cikar zaten. Bence bi test yapin :)
Cnm kişiden kişiye farklılık gösterebilir tabiki benimki adetimden 2gunonce öğrenmiştim bence al bugün elinde bulundur sabah ilk idrarla yap3 gün geciktim olabilir mi Allah ım inşallah hamileyimdir
Acaba önerdiğiniz bir test var mı eczaneden hangisini almalıyım?Cnm kişiden kişiye farklılık gösterebilir tabiki benimki adetimden 2gunonce öğrenmiştim bence al bugün elinde bulundur sabah ilk idrarla yap
Cnm hertürlü test olur unuttum ama n ilebaşliodu birbak istersenAcaba önerdiğiniz bir test var mı eczaneden hangisini almalıyım?
Canm geç yumurtlama olabilirİki gün önce yaptım negatif çıktı yanılma payı olabilir mi testin
Yumurtlama döneminden 3 gün sonrası ydı tutar mı acaba inşallah tutar çok istiyorum.10 gun kala eger sizin yumurtlama doneminizse neden olmasin ki buyuk ihtimalle oyledir. 3 gun gectiyse eger testte cikar zaten. Bence bi test yapin :)
Bende adete 10 gün var imkansız şimdi çıkması zaten mecbur bekliycezBende yumurtlama günümde eşimle birleşme yaşadık aynı belirtiler var hatta daha fazlası var ama adetime 10 gün var acaba hamileyim daha test yapmadim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamilesindir canim
İnşallah öyledir .Canm geç yumurtlama olabilir