• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi

tugbid

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
33
6
1
31
Merhaba hanımlar adetime 10 gün kala birleşme oldu bu ayın 9 unda adetimde 17 siydi şuan üç gün gecikti adetim sizce gebe miyimdir sol kasığımda sürekli adet olcakmışım gibi bir ağrı oluyor sürekli ve gece çok ağrım oluyor. eşime bu mutlu haberi vermeyi çok istiyorum.

10 gun kala eger sizin yumurtlama doneminizse neden olmasin ki buyuk ihtimalle oyledir. 3 gun gectiyse eger testte cikar zaten. Bence bi test yapin :)

Olabilir cnm test yapsana

İki gün önce yaptım negatif çıktı yanılma payı olabilir mi testin
Olabilir benim bir arkadaşımin 12gun gecikmesine rağmen teste çıkmadı kanda çıktı cnm sen gene e yap kaç gun geciktin

3 gün geciktim olabilir mi Allah ım inşallah hamileyimdir
Cnm kişiden kişiye farklılık gösterebilir tabiki benimki adetimden 2gunonce öğrenmiştim bence al bugün elinde bulundur sabah ilk idrarla yap

Bende yumurtlama günümde eşimle birleşme yaşadık aynı belirtiler var hatta daha fazlası var ama adetime 10 gün var acaba hamileyim daha test yapmadim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamilesindir canim

10 gun kala eger sizin yumurtlama doneminizse neden olmasin ki buyuk ihtimalle oyledir. 3 gun gectiyse eger testte cikar zaten. Bence bi test yapin :)
Yumurtlama döneminden 3 gün sonrası ydı tutar mı acaba inşallah tutar çok istiyorum.
Dua edin benim için.

Bende yumurtlama günümde eşimle birleşme yaşadık aynı belirtiler var hatta daha fazlası var ama adetime 10 gün var acaba hamileyim daha test yapmadim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamilesindir canim
Bende adete 10 gün var imkansız şimdi çıkması zaten mecbur bekliycez

Inşallah allah gonlunuzdekini versin canlarim

Hanımlar benim kasıklarımda çok ağrı var akıntı da var korkuyorum test yapmaya :(

Back