Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Kızlarr merakdan ölücem bata daha 9-10gun var.ama agrm belirtilerm cok fazla?dunden beri beyaz sarı akıntı gelmeye başladı.karnımın aşağsıda ağrıyor sanki şimdi adet olucam.bide mide bulantısı.boyle belirtiler yawaypda hamile olan varmı?adetme 13-14gun kalmış test yaptım ikinci hat cok zayifta olsa cıktı.bide kızlar bawka neden olur bunlar?

Kızlarr merakdan ölücem bata daha 9-10gun var.ama agrm belirtilerm cok fazla?dunden beri beyaz sarı akıntı gelmeye başladı.karnımın aşağsıda ağrıyor sanki şimdi adet olucam.bide mide bulantısı.boyle belirtiler yawaypda hamile olan varmı?adetme 13-14gun kalmış test yaptım ikinci hat cok zayifta olsa cıktı.bide kızlar bawka neden olur bunlar?

Umutlandirmis olmak istemem ama genelde belirsizde olsa ikinci cizgi varsa hamile olma ihtimalin yuksek. Umarim vardir bebis:KK48:

Ay canım hamilelikden olur neden olucak kan testi yaptırsan tekrar

Test yaptim pozitif cikti ama hic bir belirtim yok hala o yuzden emin olamiyorum bulundugum yerdede kan tahlili yaptiramiyorum o yuzden bugun tekrar test yapicam insallah hamileyimdir
Canim sağlık ocağı felan yokmu bi kan testi yaptirsan idrar pozitifse hadi hayirli olsun inşallah :)

Canim sağlık ocağı felan yokmu bi kan testi yaptirsan idrar pozitifse hadi hayirli olsun inşallah :)

İlcedeki hastanedeki cogu calisan sorusturmadan dolayi alinmis yerlerine gelende olmadi islerden dolayida sehire gidemedim :-( adetim 1 hafta gecikti adet belirtim hic yok hamilelik belirtimde yok ama insallahh bebegim icimdedir suan :-)

İlcedeki hastanedeki cogu calisan sorusturmadan dolayi alinmis yerlerine gelende olmadi islerden dolayida sehire gidemedim :-( adetim 1 hafta gecikti adet belirtim hic yok hamilelik belirtimde yok ama insallahh bebegim icimdedir suan :-)
Hadi inşallah ya sonuç kesinlesince paylaş bakalım bizleri de bilgilendir :)

Test yaptim pozitif cikti ama hic bir belirtim yok hala o yuzden emin olamiyorum bulundugum yerdede kan tahlili yaptiramiyorum o yuzden bugun tekrar test yapicam insallah hamileyimdir

canım her kadının bünyesi farklıdır, benim iki arkadaşım da hiç belirti yaşamadılar, sadece adetleri gecikince test yaptılar pozitif :) sen de öylesindir , hadi hayırlısı olsun çok sevindim senin adına canım, darısı diğer isteyenlerin ve benim başımıza inşallah =)

Tam 7 yıl bekledikten sonra şu an 7 aylık hamileyim. çok şükür darısı tüm bekleyen kardeşlerime.. ve buradan bu konuda bana tedavime destek olup bitkisel yöntemle gebeliğime vesile olan Gümsüm kardeşe teşekkür ederim.. Keçiboynuzu ve özel kullanımı ile..

Bn iyiyim canım arkadaşlarım gelecek bugün biraz telasliyım bebisim de iyi çok şükür :anneadayı: sen nasılsın Z Zuzu minnos
Sizlerde ne var ne yok kızlar güzel haber var mı :KK5:

X