• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Pozitif idrar testi örnekleriymiş bunlar. Sadec en üstte olan negatif

Eklentiler

• a10-16tests.jpg
    a10-16tests.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 85
Pozitif idrar testi örnekleriymiş bunlar

Bunlar erken cikaranlardan sanirim canim aslinda alsam mi diye dusunuyorum erken cikaranlardan ama sunun surasinda kaldi 7 gun belkide daha az cunku lekenenme suphelendirdi beni,benim 12 Gun kala yaptigim erken gebelik tamamen tek cizgiydi :oha::KK70:

Bunlar erken cikaranlardan sanirim canim aslinda alsam mi diye dusunuyorum erken cikaranlardan ama sunun surasinda kaldi 7 gun belkide daha az cunku lekenenme suphelendirdi beni,benim 12 Gun kala yaptigim erken gebelik tamamen tek cizgiydi :oha::KK70:
Bekledikce günler geçmiyor o_O

Kizlar sabah wcye gttgmde pecete beyazdi smdi sari ile kahve rengi arasi akinti gbi bulasmis camurumsu falan degil.. sanirim olmadi bu ay adet olcm sanrm insallah adet lekesi degldr :olamaz:

Kizlar sabah wcye gttgmde pecete beyazdi smdi sari ile kahve rengi arasi akinti gbi bulasmis camurumsu falan degil.. sanirim olmadi bu ay adet olcm sanrm insallah adet lekesi degldr :olamaz:
İnsallah degildir canim bekle bakalim biraz daha,bende kahverengi lekeleri dert ediyorum ama hersey olacagona varir sabirla bekleyecegizzz

Insallah birbirimize ugurlu gelmisizdir hepimiz birden hamileyizdirr

İste

Eklentiler

• 348F6740-6D31-4003-ACA2-462EB2FA11C8.jpeg
    348F6740-6D31-4003-ACA2-462EB2FA11C8.jpeg
    39,1 KB · Görüntüleme: 100
7 gun kala yapmis oldum canim kimisinin 10 gun once cikiyor normal kasetbtestlerde bile cok moralim bozuldu

İnsallah canim hala bakiyorum cikar mi diye ama cikardi hemen
Ben de bi hafta kala erken gebelik yaptm negatifti hic suphe bile goturmeyecek sekilde tek cizgiydi. 3 gun sonra iste normal gebelik yaptm buraya ettgm test onda da silikti gordun.. o yuzden gunumuzu gecene kadar kan verene kadar bu gadasini aldgm testlere inanmicam :KK12::KK12:

Back