• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olabilir mi?

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.033
448
Merhaba arkadaşlar.yeni yıl hepimize hayırlı gelsin inşallah.

Benim sorum yaşadığım şeyler sizce hamilelik belirtisi olabilir mi diye öğrenmek.ilk denememiz ama ben çok heyecanlıyım.4 gün sonra regl günüm inşallah olmam dua ediyorum.1 haftadır kendimde değişikler görüyorum.bi kaç kez durup dururken burnum kanadı.internetten baktım ilk dönemde bazen oluyormuş.dün kulaklarımda çok uğultu vardı.1 gün devam etti.kulak uğultusu yadda çınlaması ilk dönemde olabiliyor yazıyor internette.son belirtide kasıklarımda batma var.bazen çok şiddetli oluyor.çok affedersiniz vajina girişindede batma oluyor ara ara.

Yardımlarınızı bekliyorum kızlar.simdiden teşekkürler

Mrb hakkinizda hayirlisi olsun hevesinizi kirmak istemem ama ben bu saydiklarinizdan sadece kasik agrisini yasadim benim yasadigim diger belirtiler sık idrara cikma gogus agrisi ve hassasiyeti herkesin belirtisi farklidir. İns istediginiz gibi olur

Mrb hakkinizda hayirlisi olsun hevesinizi kirmak istemem ama ben bu saydiklarinizdan sadece kasik agrisini yasadim benim yasadigim diger belirtiler sık idrara cikma gogus agrisi ve hassasiyeti herkesin belirtisi farklidir. İns istediginiz gibi olur

Çok teşekkür ederim cevabınız için.bendede böyle şeyler olunca araştırdım bu belirtilerde olabiliyormuş.insan bebek isteyince kendinde olan herşeyi hamilelik belirtisi diye umutlanıyor.hakkımda hayırlısı olsun inşallah.

Back