Hamilelik belirtisi olabilir mi

xpsjtysmsl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
66
7
26
Merhaba arkadaşlar 4 yıldır evliyim çocuğum olmadı bir neden bulamadılar esimdede bendede sorun yok fakat olmuyo infertile tanısı konuldu şu anda tedavi görüyoruz omega3 vitamin verdi onunla beraber adetimin ikinci günü gonalf900 verdi 10 gün boyunca 87.5 kullandım 10 gün sonra kontrole gittim tekrar iğne verdi meriofert diye 150 ml tek kullanımlık ertesi günde ovitrelle çatlatma iğnesi verdi kullandım bugün 5 ci günüm goguslerim ucu çok agriyo dokunamiyorum bile kasıklarımda ara ara ağrı olusuyo heleki eğilince bir anda ağrısı vuruyo hamilelik belirtisi olabilir mi tutmusmudur sizce bu durumu yaşayan varmı aranizda

Canım iğne etkisidir. 11.günden sonra belli olur. Ya tamamen gitmiş olur o hisler ya da hamilelik oluşursa devam eder

Bı kaç gündür araştırdım yan etkisi yok diye yazmış herkes internette de aynı şekilde tek yan etkisi çok fazla yumurta oluşumu yaziyo her yerde anlamadım.bisiy bu ilaclardan hem canım.aciyo hem ümid ediyorum

Bı kaç gündür araştırdım yan etkisi yok diye yazmış herkes internette de aynı şekilde tek yan etkisi çok fazla yumurta oluşumu yaziyo her yerde anlamadım.bisiy bu ilaclardan hem canım.aciyo hem ümid ediyorum
Yan etkisi dedikleri şey gebelik belirtisi yani vücutta beta hormonu salgılandığı için birebir hamileymiş gibi şeyler oluyor. 2. İğnem ilkinde hiç belirti olmadı bunda 2.gün kasık ağrım 10.gün hassasiyet ve kasık ağrım vardı. Bugün 11.günüm beklemdeyim son 4 gün 🥲

Yan etkisi dedikleri şey gebelik belirtisi yani vücutta beta hormonu salgılandığı için birebir hamileymiş gibi şeyler oluyor. 2. İğnem ilkinde hiç belirti olmadı bunda 2.gün kasık ağrım 10.gün hassasiyet ve kasık ağrım vardı. Bugün 11.günüm beklemdeyim son 4 gün 🥲
Hande inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder insallah

Vücuda hormon yüklenir bthcg oluyor iğnede az miktarda 4 kez çatlatma iğnesi oldum hepsinde oldu belirtim ama sonuç olumsuzdu inşallah sizin gebeliktendir rabbim geciktirmeden nasip etsin 🌺

X