hamilelik belirtisi ne zaman başlar?

anlatayım da gülün biraz :))) kızlar bahsetmiştim ilişkiden 2-3 gün sonra acile gittim ama böbrek ağrısıyla ilk gittiğimde hcg bakamadılar yokmuş sonraki o akşam ilaç fln verdiler ama dr dedi hcg ye bakamıyorm ben burda ne olur ne olmaz baktır ona göre ilacını kullan..eve gittik eşim eczaneye gitti ilaçları almaya geldi bi poşeti açtım baktım içinde de bi tane gebelik testi var dedim bu ne test aldım sana diyo D nerden bilsin garibim ilişkiden hemen sonra yapılmıcanı...ay bi kahkaha attım ama ne bozuldu yazık yaaa :)) dedim niye aldın bozuntuya vermemek için olsun akmaz kokmaz dursun evde demezmi :))şu an da elimde bi tanecik test var o yüzden beklemem lazım günümü en azından..gündüz işteyim akşam nöb.eczane arayamıcam..ha eşime desem alır ama yok yere heveslendirmek istemiyorum valla ...

ilaaaa geçmiyor günler niye sürekli bu konuya saplandık kaldık biz yaaaa

ilaaaa geçmiyor günler niye sürekli bu konuya saplandık kaldık biz yaaaa

ay hiç bilmiyorum esr06 ama kaldık hakkaten..bugün de nasıl halsizim bi an acabamı dedim yine sonra da ded,m kızım koca hafta bi akşam dinlenmedin az uyudun işe geldin ne acabası öldün yorgunluktan diye kendimi teselli ederken buldum valla

canım gebelik olsa bile henüz halsizlik yorgunluk bulantı şişkinlik baş dönmesi vs vs vs belirtileri oluşturacak kadar hcg salgılanmaz. bunlar psikolojik. bu belirtileri yapan hcg hormonu. şu an gebeysek bile hormon seviyesi az. belirtiler regl geçtikten 1 hafta sonra falan başlıyor.

ya işte teorik olarak biliyorum bende ama pratikte haliyle hep acaba mı oluyoo ( çok meraktan hep bunlar :18::18::18: aslında baksak keyfimize düşünmesek şöyle

ya işte teorik olarak biliyorum bende ama pratikte haliyle hep acaba mı oluyoo ( çok meraktan hep bunlar :18::18::18: aslında baksak keyfimize düşünmesek şöyle

bu forumlara girmemek lazım kesinlikle. burda gezdikçe sabırsızlık heyecan tedirginlik had safhada

bende bende aynı tarihte bakıcam :)) ya gündüzleri işteyim Allahtan..evdeyken elim kaç kere gitti teste zor tuttumm kendimi :))

aynen ben işteyım ama iş yerındde baktım gecen aylarda
ben ayın 27sinde sabah bakcam uyanınca
gerçi hafif hafif regl arısı yokluyo ama nasip :S

arkadaşlar merhaba. benim dün akşam adet olmam gerekiyordu olmadı sabah test yaptım çıkmadı acaba daha çıkmaz mı idrar testinde:44: yoksa gerçekten yok mu bebeğim

arkadaşlar merhaba. benim dün akşam adet olmam gerekiyordu olmadı sabah test yaptım çıkmadı acaba daha çıkmaz mı idrar testinde:44: yoksa gerçekten yok mu bebeğim

cnm bence adet de bi iki gün oynayabilir..benim oynuyor.hele stres yapınca..bence bekle bi iki gün daha tekrar et testi daha net sonuç almak için.

Kizlar hastalanmama 4 gun kaldi sik tuvalte ckiorm gogusllerm hassaslasti migm bulanio agzmdan aci su geliyo kask agrilarm var basmda donuyo. Acaba hastalancam icinmi yoksa bebekmi var cok merak ediyorm ins bebek vardir..

daha önce de yazmıştım kızlar bu ay hiç düşünmedim gebeliği çünki taşınıyorum 20 güne kadar evle meşguldüm
yalnız adete bir hafta kala miyde bulantısı çektim 3 gün eşim ısrarıyla test yaptım olsada çıkmıcağını biliyorum çıkmadıda zaten 26 sı adet günüm
27 sinde tekrar yapıcam

kızlar yaa bende göğüslerde hassasiyet vardı 8 gündür fln gün yaklaşıyo ama bugün öyle bi hassasiyet yok :)) nasıl bişi anlamadım ben..normalde adet gününe yaklaşınca olur ki bende cok nadir cok hafif olur..ama su an 8 gündür acıyan göğüslerim acımıyo..değüşik..bilemedim bak bide dün gece eşim yoktu evde burda başka forumlarda okumuştum daha önce karbonatla idrar testini çok komik gelmişti akşam aklıma geldi yaptım köpürdü ha inanmam öyle şeye ama bi deneyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…