• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtisi ne zaman başlar?

normal gebelik testi.erken değil. bu sabahta yaptım yine silik çizgi ama yine saatler sonra çıktı. yani eğer testin bi hatasıysa çok üzülücem çünkü umutlandırdı beni :(

cnm umutlanma pek ama hamilede olabilirsin bnm de saatlar sonra silik çizgim oluyodu ama hep adet oluyodum bebiş varsa hemen çıkıyo kızlar bnm belirtilerim yeni başladı bilgi vermek amaçlı yazıyorum günümden önce sadece göğüslerim taş gibi olmuştu haylada öyle şuan gazım var kasıklarıma iğne batıyo bide uykum çok

benim karnım ağrımaya başladı gögüslerimdeki hassasiyet gitti..günüme daha 4-5 gün var.erkenmi adet olcam nolcam anlamadımki :17:

benim karnım ağrımaya başladı gögüslerimdeki hassasiyet gitti..günüme daha 4-5 gün var.erkenmi adet olcam nolcam anlamadımki :17:

hmmmm hayırlısı cnm hiç tafana takmadığın anda oluyo b nm bu ay aşılamam vardı o yüzden hiç kafamıza takmadık yatmadım direk duşumu aldım ama bak hamileyimm zamanı gelince olur inşallh

hmmmm hayırlısı cnm hiç tafana takmadığın anda oluyo b nm bu ay aşılamam vardı o yüzden hiç kafamıza takmadık yatmadım direk duşumu aldım ama bak hamileyimm zamanı gelince olur inşallh

cnm ben zaten çok ümitli değilim bu ay ilk denememizdi çünkü...ama işte insan acamı diyormuş bunuda öğrenmiş bulunmaktayım :9:

cnm ben zaten çok ümitli değilim bu ay ilk denememizdi çünkü...ama işte insan acaba mı diyormuş bunuda öğrenmiş bulunmaktayım :9:

cnm ben zaten çok ümitli değilim bu ay ilk denememizdi çünkü...ama işte insan acaba mı diyormuş bunuda öğrenmiş bulunmaktayım :9:

cnm ben zaten çok ümitli değilim bu ay ilk denememizdi çünkü...ama işte insan acamı diyormuş bunuda öğrenmiş bulunmaktayım :9:

cnm ilk aydan yapma böyle sonradan çok yıpranırsın inşallh tutar bu ay bebişin bnm 12 ay sonra oldu nerdeyse düşünsene heray bu stresi yaşıyosun psikolojikmen çok kötü oluyosun cnm benm tavsiyem bu

cnm ilk aydan yapma böyle sonradan çok yıpranırsın inşallh tutar bu ay bebişin bnm 12 ay sonra oldu nerdeyse düşünsene heray bu stresi yaşıyosun psikolojikmen çok kötü oluyosun cnm benm tavsiyem bu

teşekkür ederim tavsiyen için cnm..diyorum ya pek ihtimal vermiyorum ama meraklanıyorum da :)) bakalım kısmet tabi acelesi yok..benn 5 senelik evliyim daha bu ay deneme yaptık düşün biraz ağır kanlıyız sanırım :)) özellikle ben acele etmedim.aman zamanı gelince oluyor zaten böyle şeyler başka bi seçenek yok zaten Allah isteyen herkese versin sağlıkla olsunda gerisi önemli değil :46:

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin sana inşallah.. :)) ne kadarlıksın sen

teşekkür ederim tavsiyen için cnm..diyorum ya pek ihtimal vermiyorum ama meraklanıyorum da :)) bakalım kısmet tabi acelesi yok..benn 5 senelik evliyim daha bu ay deneme yaptık düşün biraz ağır kanlıyız sanırım :)) özellikle ben acele etmedim.aman zamanı gelince oluyor zaten böyle şeyler başka bi seçenek yok zaten Allah isteyen herkese versin sağlıkla olsunda gerisi önemli değil :46:

biraz geç kalmışın cnm inşallh sen bebişi bekletmişin o seni bekletmez ben 3 ay korundum onu bile niekorundum diye hep pişman oldum olmayanlar da var cnm kaç sene uğraşanlar 3 sene korunmayıp olmayanları gördüm inşallh senn hemen olur aynen sağlıklı olsun şuan benm tek düşüncem o cuma günü kalp atışınıda duyum rahatlıycam biraz

ben korunduğum için hamile olabiliceğime ihtimal vermedim başta ama,
sonra daha fazla dayanamadım.
6. haftamda doktora kontrole gittiğimde kalp atışlarını dinletmişti doktorum.

bende cuma gitcem inşllh duyarım korkuyorum ya duymassam diye allh sağlıklı bebişler versin bize

amin canım amin.
umarım Allah gönlüne göre verir.

aminnnn inşallh cnm
kızlar siz hamilesiniz.belki benim halimden anlarsınız.
bugün 3 gündür adetim gecikti.
adetim den iki gün önce başlaması gereken ağrılarım olmadı.

goguslerim siserdi ama bu sefer uçları sızlıyor
birde sırtım çok ağrıyor.normalde belim agrirdi.

en önemlisi de karnım karincalaniyor.AMA ÇOĞU KEZ SOL TARAF YAA KIZLAR HAMİLE OLABİLİRMİYİM TEST YAPAYİMMİ

kızlar siz hamilesiniz.belki benim halimden anlarsınız.
bugün 3 gündür adetim gecikti.
adetim den iki gün önce başlaması gereken ağrılarım olmadı.

goguslerim siserdi ama bu sefer uçları sızlıyor
birde sırtım çok ağrıyor.normalde belim agrirdi.

en önemlisi de karnım karincalaniyor.AMA ÇOĞU KEZ SOL TARAF YAA KIZLAR HAMİLE OLABİLİRMİYİM TEST YAPAYİMMİ

bana kalırsa 1 haftanın tamamlanmasını bekle test yapmak için. daha emin olursun.
bazen strese ya da başka rahatsızlıklara bağlı da gecikebilir adet.
hem testte de daha kesin sonuç almış olursun.
umarım testin pozitif çıkar :34:

bana kalırsa 1 haftanın tamamlanmasını bekle test yapmak için. daha emin olursun.
bazen strese ya da başka rahatsızlıklara bağlı da gecikebilir adet.
hem testte de daha kesin sonuç almış olursun.
umarım testin pozitif çıkar :34:

ay ablam çok sağol.
ama ben 1 hafta beklersem kalp krizinden ölürüm

zaten normalde çok heyecanlı bir yapım var.
birde bunun heyecanı offff.peki sizin nasıl belirtileriniz olmuştu.

Back