- Konu Sahibi blueangel1771
Valla benimde 8 gun var kizlar bu saatte yapsam olur mu dayanamiyorum
ya latif
yaptınmı yoksaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla benimde 8 gun var kizlar bu saatte yapsam olur mu dayanamiyorum
ya latif
yaptınmı yoksaaa
anlatayım da gülün biraz :))) kızlar bahsetmiştim ilişkiden 2-3 gün sonra acile gittim ama böbrek ağrısıyla ilk gittiğimde hcg bakamadılar yokmuş sonraki o akşam ilaç fln verdiler ama dr dedi hcg ye bakamıyorm ben burda ne olur ne olmaz baktır ona göre ilacını kullan..eve gittik eşim eczaneye gitti ilaçları almaya geldi bi poşeti açtım baktım içinde de bi tane gebelik testi var dedim bu ne test aldım sana diyo D nerden bilsin garibim ilişkiden hemen sonra yapılmıcanı...ay bi kahkaha attım ama ne bozuldu yazık yaaa :)) dedim niye aldın bozuntuya vermemek için olsun akmaz kokmaz dursun evde demezmi :))şu an da elimde bi tanecik test var o yüzden beklemem lazım günümü en azından..gündüz işteyim akşam nöb.eczane arayamıcam..ha eşime desem alır ama yok yere heveslendirmek istemiyorum valla ...
ilaaaa geçmiyor günler niye sürekli bu konuya saplandık kaldık biz yaaaa
ay hiç bilmiyorum esr06 ama kaldık hakkaten..bugün de nasıl halsizim bi an acabamı dedim yine sonra da ded,m kızım koca hafta bi akşam dinlenmedin az uyudun işe geldin ne acabası öldün yorgunluktan diye kendimi teselli ederken buldum valla
canım gebelik olsa bile henüz halsizlik yorgunluk bulantı şişkinlik baş dönmesi vs vs vs belirtileri oluşturacak kadar hcg salgılanmaz. bunlar psikolojik. bu belirtileri yapan hcg hormonu. şu an gebeysek bile hormon seviyesi az. belirtiler regl geçtikten 1 hafta sonra falan başlıyor.
ya işte teorik olarak biliyorum bende ama pratikte haliyle hep acaba mı oluyoo ( çok meraktan hep bunlar :18::18::18: aslında baksak keyfimize düşünmesek şöyle
bende bende aynı tarihte bakıcam :)) ya gündüzleri işteyim Allahtan..evdeyken elim kaç kere gitti teste zor tuttumm kendimi :))
bu forumlara girmemek lazım kesinlikle. burda gezdikçe sabırsızlık heyecan tedirginlik had safhada
arkadaşlar merhaba. benim dün akşam adet olmam gerekiyordu olmadı sabah test yaptım çıkmadı acaba daha çıkmaz mı idrar testinde:44: yoksa gerçekten yok mu bebeğim
cnm bence adet de bi iki gün oynayabilir..benim oynuyor.hele stres yapınca..bence bekle bi iki gün daha tekrar et testi daha net sonuç almak için.[/Q
ya da imkanın varsa git kan testi yaptır adet günün gelmiş.geç döllenme fln varsa da çıkar herhalde kan testinde..
kızlar bata 10 gun var beklemek zor geliyo test yapmak istiyorum sonra dur daha erken diorum napcam ben yaaaaaa[/QU
bi dur bakalım :))) adet gününü bekle :) sana diyorum da benim de 6-7 gün var bende zor duruyorum valla
kızlar benim 7 gün kala silik çizgi çıktı laboquıck marka gebelik testi.ama saatler sonra kuruyunca çıktı çizgi bekliyorum 4 gün kala yaptım yine saatler sonra ama daha koyu nispeten. yarın tekrar yapıcam 1 gün kala daha koyu çıkması lazım. yani varsa erkende çıkıyor. ilk gebeliğimdede böyle olmuştu o boş gebelikti ama bakalım bu hayırlısı olsun. belki de testler yanıltıyodur ama kesinleşince bütün erken gebelik belirtilerini yazıcam.
kızlar benim 7 gün kala silik çizgi çıktı laboquıck marka gebelik testi.ama saatler sonra kuruyunca çıktı çizgi bekliyorum 4 gün kala yaptım yine saatler sonra ama daha koyu nispeten. yarın tekrar yapıcam 1 gün kala daha koyu çıkması lazım. yani varsa erkende çıkıyor. ilk gebeliğimdede böyle olmuştu o boş gebelikti ama bakalım bu hayırlısı olsun. belki de testler yanıltıyodur ama kesinleşince bütün erken gebelik belirtilerini yazıcam.
Yaptığın erken gebelik testimiydi yoksa normalmi cnm
Umutlandirdin beni yaaa
Bekliyoruz gelişmeleriiii :)
Yaptığın erken gebelik testimiydi yoksa normalmi cnm
normal gebelik testi.erken değil. bu sabahta yaptım yine silik çizgi ama yine saatler sonra çıktı. yani eğer testin bi hatasıysa çok üzülücem çünkü umutlandırdı beni