• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtisi ne zaman başlar?

ay ablam çok sağol.
ama ben 1 hafta beklersem kalp krizinden ölürüm

zaten normalde çok heyecanlı bir yapım var.
birde bunun heyecanı offff.peki sizin nasıl belirtileriniz olmuştu.

Canim bence beklemene gerek yok ben adetimin geciktigi 2.gunun sabahi yaptim ckti ikinci cizgi hemen yap sabah ilk idrarinle yap tmm

selamlar;
Ben aranıza yeni katıldım. adetr olmama daha 2-3 gün var fakat benim belirtilerim 10 gün önceden başladı daha önce hiç böle olmamıştım. Mide bulantısı,baş ağrısı ve kasık ağrım var acab ahamile olabilir miyim ? Şimdiden Teşekkürler.:26:

Yumurtlama gününden beri bel agrim arada klasik agrim geçmedi akintim yok. Gogusler sis ama çok aci yok arada sanci gibi oluyo. Gebelik belirtisi olabilir mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selamlar;
Ben aranıza yeni katıldım. adetr olmama daha 2-3 gün var fakat benim belirtilerim 10 gün önceden başladı daha önce hiç böle olmamıştım. Mide bulantısı,baş ağrısı ve kasık ağrım var acab ahamile olabilir miyim ? Şimdiden Teşekkürler.:26:

aynen benm de adetime 2 3 gün var mide bulantısı cok fazla oluyor uyku hali cok oluyordu ama göğüslerm de flan şişlik yok normalde adetime 2 3 gün varken cok hassaslasırdı simdi yok..nasıl düsüneceğim bilmiyorum :5: her hamile olanda göğüs ağrısı olmak zorunda mı :)

aynen benm de adetime 2 3 gün var mide bulantısı cok fazla oluyor uyku hali cok oluyordu ama göğüslerm de flan şişlik yok normalde adetime 2 3 gün varken cok hassaslasırdı simdi yok..nasıl düsüneceğim bilmiyorum :5: her hamile olanda göğüs ağrısı olmak zorunda mı :)

benim göğüslerimde şişlik yok
sadece ağrılarım baş,kasık,a bir de mide bulantısı,uyku hali ve acıkma var

Selam kızlar ben yeniyim 10 mayısta adet oldum 21- 25 mayıstada korunmasız ilişkiye girdik ortalama 24 günde bir adet oluyorum geçen ay hüsrana uğradım adet olmama daha 6 gün var bişey söyleyin kızlar ilişkiye girdiğim tarihler yumurtlama günüm olabilirmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar ben yeniyim 10 mayısta adet oldum 21- 25 mayıstada korunmasız ilişkiye girdik ortalama 24 günde bir adet oluyorum geçen ay hüsrana uğradım adet olmama daha 6 gün var bişey söyleyin kızlar ilişkiye girdiğim tarihler yumurtlama günüm olabilirmi

adetnden itibaren 12.gün yumurtlama günündür o günden itibarn günasırı ilişkiye girilmesi gerektğni biliyorm ben..

adetme 2-3 gün var belirtiler 10gün önce cok uyku hali cok oluyodu arada bulantım ve kasık ağrılarm oluo ama göğüslermde ne ağrı var ne sislik :) anlamadım bisey :1:

aynen benimde göğüste bişi yok ama mide bulantım (özellikle sabahları) baş ağrım karın ve kasık ağrım var birde ya sabah 11 gibi ya da öğleden sonra uyku hali ve halsizlik belki de psikolojiktir hayırlısı b:9:akalım.

Söylediğin gibi yumurtlama günüm 12. Günse tam o gün iki kere korunmasız oldu teyteytey:)) şuanda belirti falan yok ama ayy yinede çok umutlandım

Söylediğin gibi yumurtlama günüm 12. Günse tam o gün iki kere korunmasız oldu teyteytey:)) şuanda belirti falan yok ama ayy yinede çok umutlandım

Adetime 6 gün var sırtım ağrıyor ve bugün beyaz akıntım var kasıklarımda belli belirsiz batma var bunlar hamileliğin erken belirtileri olabilirmi bu ay umudum çok yüksek bakalım

Kızlar 5 aydır cok düzensız adetım. Cocuk calısmaları yüzünden sanırım. Hamılelık belırtılerı oluyor agrılar ama bakıyorum yıne adet oluyor cok gecıkmelı ve az olsada.
Bu ayda umutluyum inşaAllah bebiş bebiş.. Sız neler yapıyorsunuz yöntemlerınz varmı

Back