- Konu Sahibi blueangel1771
-
ay ablam çok sağol.
ama ben 1 hafta beklersem kalp krizinden ölürüm
zaten normalde çok heyecanlı bir yapım var.
birde bunun heyecanı offff.peki sizin nasıl belirtileriniz olmuştu.
selamlar;
Ben aranıza yeni katıldım. adetr olmama daha 2-3 gün var fakat benim belirtilerim 10 gün önceden başladı daha önce hiç böle olmamıştım. Mide bulantısı,baş ağrısı ve kasık ağrım var acab ahamile olabilir miyim ? Şimdiden Teşekkürler.:26:
aynen benm de adetime 2 3 gün var mide bulantısı cok fazla oluyor uyku hali cok oluyordu ama göğüslerm de flan şişlik yok normalde adetime 2 3 gün varken cok hassaslasırdı simdi yok..nasıl düsüneceğim bilmiyorumher hamile olanda göğüs ağrısı olmak zorunda mı :)
benim göğüslerimde şişlik yok
sadece ağrılarım baş,kasık,a bir de mide bulantısı,uyku hali ve acıkma var
aynen bende de onlar var ya ama bakıyorum hamile olanlarn hemen hemen hepsi göğüslerm şişti flan yazınca üzüldm:18:
Selam kızlar ben yeniyim 10 mayısta adet oldum 21- 25 mayıstada korunmasız ilişkiye girdik ortalama 24 günde bir adet oluyorum geçen ay hüsrana uğradım adet olmama daha 6 gün var bişey söyleyin kızlar ilişkiye girdiğim tarihler yumurtlama günüm olabilirmi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla arkadaşlarımda da olmamış göğüs şişliği baklım hayırlısı kısmet inşallah hamişizdir
ayy insallahh rabbim bu heyecanımızı mutlulukla sonuclandırır
haberleşelim tam olarak hangi belirtiler var sen de ve adetine kaç gün var ?
adetme 2-3 gün var belirtiler 10gün önce cok uyku hali cok oluyodu arada bulantım ve kasık ağrılarm oluo ama göğüslermde ne ağrı var ne sislik :) anlamadım bisey
aynen benimde göğüste bişi yok ama mide bulantım (özellikle sabahları) baş ağrım karın ve kasık ağrım var birde ya sabah 11 gibi ya da öğleden sonra uyku hali ve halsizlik belki de psikolojiktir hayırlısı bakalım.
aynen uyandıktan 2 saat sonra uykum gelio beklicz baklm
hayırlısı canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?