merhaba arkadaşlar.1 yıllık evliyim.eşim ve ben çok istiyorduk bir bebişimizin olmasını. kan tahlili yaptırdım beta-hcg 38.27 çıktı.ilk haberi aldığımda çok mutlu olduk..aralık ayında önceki aylar gibi hiç ümidim yoktu ama adetim yaklaşık 1 hafta gecikti ve tahlilimde pozitif çıktı.sevincim sadece 2 gün sürdü.4 haftalıkken kimyasal düşük yaptım.yolculuk yaptım acaba yolculuk sarstımı tam yerleşme döneminde.eylülde ayın 2 si,ekim ayın 28 ine,kasım 23 üne adet oldum.aralık 24 üne gebe kaldığımı öğrendim kandan.26 aralıkta ise kimyasal düşük yaptım.bu ay acaba hamile kalırmıyım göğüslerim yine herzamanki gibi ağrıyor ve şişti.her ay adetim 1 hafta öne geliyor.kafama takıldı acaba yine düşük yaptığımdaki gibi 26 sına mı olurum yoksa kasım 23 tü onumu baz almam gerekiyor.kimyasal düşük yapanlar tekrar nekadar süre sonra gebe kaldınız? adetim düzenli 1 biçimde her ay 1 hafta öne geliyor.düşük öncesi adetim 23 üydü.düşük yaptığım tarih 26 sı.düşük yaptığım tarihte mi adet olurum yoksa en sonki adetim gibi 23 ü mü bunu merak ediyorum.bugün ayın 22 si ve sadece göğüslerim şi ve ağrılı.gebe kaldığımdaki gibi sol kasığımda ve sol tarafımda ani kramplar var ağrı var.allahım hayırlısını versin ama anlayamadım sanki gebe kalacakmışım gibi 1 his var içimde..