- 11 Ekim 2024
- 30
- 8
- 27
- Konu Sahibi esmerapunzel1
Göğüslerim şişmeye başladı alt karnım şiş uyku hali var zaten 8indede sol tarafımda ağrı olmuştı ama artık neyin ağrısı bilmiyorumBelirtin var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göğüslerim şişmeye başladı alt karnım şiş uyku hali var zaten 8indede sol tarafımda ağrı olmuştı ama artık neyin ağrısı bilmiyorumBelirtin var mi
Hayirlisi cnm benim yarin yada persembe adet günüm arada bir adet olucam gibi agrilar oluyor kasikta basim agiriyor iki gun oldu goguslerdeki agri gittiGöğüslerim şişmeye başladı alt karnım şiş uyku hali var zaten 8indede sol tarafımda ağrı olmuştı ama artık neyin ağrısı bilmiyorum
Belirtin var mi
Aaaa hadi inşallah beklediğin haberi alırsın canım benmde bugün hafiften bir ağrı oldu onun haricinde göğüslerim iyice şiştti bende bekliyorum yazarız burayaHayirlisi cnm benim yarin yada persembe adet günüm arada bir adet olucam gibi agrilar oluyor kasikta basim agiriyor iki gun oldu goguslerdeki agri gitti
Biraz once asiri kasik agrisiyla wc gittim peceteye kahverengi geldi geliyor adet galibaAaaa hadi inşallah beklediğin haberi alırsın canım benmde bugün hafiften bir ağrı oldu onun haricinde göğüslerim iyice şiştti bende bekliyorum yazarız buraya
Aboooo inşallah sökülmezsin canımda yerleşme kanamasıdırBiraz once asiri kasik agrisiyla wc gittim peceteye kahverengi geldi geliyor adet galiba
Bana adet gibi geliyor cnmAboooo inşallah sökülmezsin canımda yerleşme kanamasıdır
Hadi yaa olsunn yeni başladıysan üzülme bir yıl sürüyormuş kimisinin benm denemeye başlayalı bu ay üçüncü ay olcak bakalım olcakmıyım olmucakmıyım merak ediyorum. Hafif hafif ağrı gibi kramp gibi geliyo ama başka bişey yokBana adet gibi geliyor cnm
2sene oldu denekki nasip degil yasta var 40yasindayimHadi yaa olsunn yeni başladıysan üzülme bir yıl sürüyormuş kimisinin benm denemeye başlayalı bu ay üçüncü ay olcak bakalım olcakmıyım olmucakmıyım merak ediyorum. Hafif hafif ağrı gibi kramp gibi geliyo ama başka bişey yok
Anladım abla bir tanıdığım daha var aynı yaştasınız onunda doğal yolla oldu yeni hamile daha tüp bebek denediniz mi2sene oldu denekki nasip degil yasta var 40yasindayim
Yok cnm denemedik Allah nasip ederse olur 20yasinda bir kizim var cok şükürAnladım abla bir tanıdığım daha var aynı yaştasınız onunda doğal yolla oldu yeni hamile daha tüp bebek denediniz mi
Senin sonucun ne oldu bnmGöğüslerim şişmeye başladı alt karnım şiş uyku hali var zaten 8indede sol tarafımda ağrı olmuştı ama artık neyin ağrısı bilmiyorum
Regl oldum abla biz bu ay ile birlikte 3 ay oldu denemeye başlayalı sanırım vücut kendni hazırlıyorSenin sonucun ne oldu bnm
Sanki ev temeli atiyoruz bu nasıl bir hazirlik bende sali dr gidicemRegl oldum abla biz bu ay ile birlikte 3 ay oldu denemeye başlayalı sanırım vücut kendni hazırlıyor
Sanki ev temeli atiyoruz bu nasıl bir hazirlik bende sali dr gidi
hadi hayırlısı olsunSanki ev temeli atiyoruz bu nasıl bir hazirlik bende sali dr gidicem