- 9 Mart 2021
- 248
- 111
- 28
-
- Konu Sahibi -MatiiLdaa-
Bende yarın akşam çatlatma iğnesi olacağımValla bende 4 günlük bi gecikme yaşadım sonra regl oldum bu ay hastaneye gittim regliyken doktor dedi hiç bi sorunun yok kist yok rahmin çok iyi görünüyor gün aşırı ilişki önerdi bakalımbirbirimize dua edelim katılıyorum
Kim dedi?Kızlar bana menopoza giriyorsun dediler
Doktor fsh 19 olmuş erken menepoz dediKim dedi?
Ben daha önce test yapmadım ama dün bi halsizlik kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı yaşadım test yaptım sabah 12.gün testi bunlar kızlar inşallah vardır yaAyy inşallah canım benim Rabbim dualarımızı kabul etsin
Bence var kan testiyle netleştin hayırlı olsunBen daha önce test yapmadım ama dün bi halsizlik kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı yaşadım test yaptım sabah 12.gün testi bunlar kızlar inşallah vardır ya
Regle kaç gün var benim de 12.gün bundan da silik Benin testimBen daha önce test yapmadım ama dün bi halsizlik kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı yaşadım test yaptım sabah 12.gün testi bunlar kızlar inşallah vardır ya
3 günüm varBence var kan testiyle netleştin hayırlı olsun
Kasık ağrınız var mı ya sol kasığım fenaRegle kaç gün var benim de 12.gün bundan da silik Benin testim
Ve inşallah ikimizinde vardır bebişleri güzel haberler alıp yazalımRegle kaç gün var benim de 12.gün bundan da silik Benin testim
Evet varKasık ağrınız var mı ya sol kasığım fena
Amin inşallahVe inşallah ikimizinde vardır bebişleri güzel haberler alıp yazalım
Sabah tekrarladım testi negatif maalesef inşallah sizde vardırVe inşallah ikimizinde vardır bebişleri güzel haberler alıp yazalım
Ayy var gibi canm bi kan verseneBen daha önce test yapmadım ama dün bi halsizlik kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı yaşadım test yaptım sabah 12.gün testi bunlar kızlar inşallah vardır ya
İnşallah sizde de vardır ve test yanılmıştırSabah tekrarladım testi negatif maalesef inşallah sizde vardır
Ya 14 gün sürece yanıltır diye okumuştum kan idrar testleri falan ondan korkuyorum birazAyy var gibi canm bi kan versene
Koyulaşma takip et çatlatma iğnesi kullandın dimi yanıltıcı olabilr yarın sabahta bi test yap bakalım koyulaşacakmıYa 14 gün sürece yanıltır diye okumuştum kan idrar testleri falan ondan korkuyorum biraz
Aminİnşallah sizde de vardır ve test yanılmıştır
Öyle yapacağımKoyulaşma takip et çatlatma iğnesi kullandın dimi yanıltıcı olabilr yarın sabahta bi test yap bakalım koyulaşacakmı
Koyulaşma takip et çatlatma iğnesi kullandın dimi yanıltıcı olabilr yarın sabahta bi test yap bakalım koyulaşacakmı