en net öğrenme şeklini yapmışsınız.. sonuç neEvet kan tahlili yaptırdım
Beta Hcg 74,79 çıktı.en net öğrenme şeklini yapmışsınız.. sonuç ne
Bulantılar 7. Hafta ve 8. Haftada başlar regli belirtisiyle aynı hamilelik belirtisi o yüzden idarar testi yaparsanızda çıkarMerhaba,
2 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım. Bu ay ise reglim 3 gün gecikti. Göğüslerde ağrı, yemek yedikten sonra hafif bulantı ve belimde regl ağrısı şeklinde ağrı var. Sizce hamilelik belirtisi midir?
Hamileymişsiniz zaten 5. Üstündeki hamilelik oluyo dr söylemedi miBeta Hcg 74,79 çıktı.
Bugün kanda bu değerler çıktı kesindir dimiBulantılar 7. Hafta ve 8. Haftada başlar regli belirtisiyle aynı hamilelik belirtisi o yüzden idarar testi yaparsanızda çıkar
Söyledi doktorda insan bi heyecan yapıyor acaba mı diye korkuyor. Ultrasonda bakmadım henüz sadece değerlerden baktıkHamileymişsiniz zaten 5. Üstündeki hamilelik oluyo dr söylemedi mi
Evet kesin hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınBugün kanda bu değerler çıktı kesindir dimi
Ultrason da henüz belli olmaz değeriniz hergün iki kat çıkmalı bin ve üç bin arasında olursa bebek görünürSöyledi doktorda insan bi heyecan yapıyor acaba mı diye korkuyor. Ultrasonda bakmadım henüz sadece değerlerden baktık
Çok teşekkür ederimEvet kesin hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Beta Hcg 74,79 çıktı.
Doktor 1 hafta sonra çağırdı daha erken mi gitmeliyimHayırlı olsuninşAllah gebesiniz 2 gün sonra kan testini tekrarlarsınız değerde yükselme varsa sağlıkla da kucağınıza almak nasip olur
Doktor 1 hafta sonra çağırdı daha erken mi gitmeliyim
Tek sonuç şuanlık yeterli mi pekiyok daha erken gitmeyin.. kese görmek için çağırmıştır doktorunuz.. sağlık ocağında da kan testini tekrar ettirebilirsiniz
Tek sonuç şuanlık yeterli mi peki
Sağlık ocağındaki değerler farklılık gösteriyormuş sanırımşuan evet.. 2 gün sonra değerin 2 katına çıkması lazım
Sağlık ocağındaki değerler farklılık gösteriyormuş sanırım
Kan tahlili yaptirmadan evde de idrarla test yaptiniz mi?Evet kan tahlili yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?