Hamilelik belirtisi mi? Yardım lütfenn..

SilaBakan

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2023
81
16
8
29
Herkese merhaba kızlar.
Ovülasyon takibi ile ilişki yaşadım, bat 7 gün sonra, dün ara ara regl olacak gibi ağrım oldu, önceki gün de yine hem karın ağrısı hem de bel ağrısı oldu. Ama keskin keskin ağrılar. Bugün sol kasığımda bi rahatsızlık hissi vardı, sabah test yaptım ama daha 7 gün var diye tabii ki çıkmadı. Sabredemiyorum.. Acaba gebelik olabilir mi.. tecrübeli arkadaşlar varsa bilgilendirebilir misiniz?🥲🥹

Herkese merhaba kızlar.
Ovülasyon takibi ile ilişki yaşadım, bat 7 gün sonra, dün ara ara regl olacak gibi ağrım oldu, önceki gün de yine hem karın ağrısı hem de bel ağrısı oldu. Ama keskin keskin ağrılar. Bugün sol kasığımda bi rahatsızlık hissi vardı, sabah test yaptım ama daha 7 gün var diye tabii ki çıkmadı. Sabredemiyorum.. Acaba gebelik olabilir mi.. tecrübeli arkadaşlar varsa bilgilendirebilir misiniz?🥲🥹
Daha yenş döllenmiştir varsa canım hemen kana yansımaz zaten ıdrarda hele daha gev ogrenırsın benımde 7-8 gun falan var aynı agrılar bendede var kasık batmaları falan ama benjm psikolojik yanı 1.5 senedır hamıle kalmaya ugrastıgım ıcın ondan

Herkese merhaba kızlar.

Merhaba,
Benim de geçen hafta başta sağ tarafta bel ağrım oldu, beyaz akıntı geldi
Sonra sol kasığım ağrıdı, bazen regli olacakmışım gibi şiddetli ağrı oldu
Birkaç gün sarı akıntı geldi ve göğüslerim dolgunlaştı
3 gündür göğüslerimin dolgunluğu ve beyaz akıntıdan başka belirtim yoktu
Bugün yine regli olacakmışım gibi karın ağrısı ve bel ağrısı başladı
Regli olmazsam bu cumartesi günü Beta HCG baktıracağım

Herkese merhaba kızlar.
Aynılarını yaşadım 8. Günden beri test yapıyorum 4 gün kaldı bat a ama hep negatif

Daha yenş döllenmiştir varsa canım hemen kana yansımaz zaten ıdrarda hele daha gev ogrenırsın benımde 7-8 gun falan var aynı agrılar bendede var kasık batmaları falan ama benjm psikolojik yanı 1.5 senedır hamıle kalmaya ugrastıgım ıcın ondan
Ben de aynı.. 🤦🏻‍♀️🥺🥺

Merhaba,
Benim de geçen hafta başta sağ tarafta bel ağrım oldu, beyaz akıntı geldi
Sonra sol kasığım ağrıdı, bazen regli olacakmışım gibi şiddetli ağrı oldu
Birkaç gün sarı akıntı geldi ve göğüslerim dolgunlaştı
3 gündür göğüslerimin dolgunluğu ve beyaz akıntıdan başka belirtim yoktu
Bugün yine regli olacakmışım gibi karın ağrısı ve bel ağrısı başladı
Regli olmazsam bu cumartesi günü Beta HCG baktıracağım
Benim de yoğun akıntım yok ama bi akıntıda değişiklik hissediyorum 🥺 hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

Herkese merhaba kızlar.
Benimde aynı belirtilerim var adetim 6 gündür geçiyor test yaptım tek çıktı acaba erken mi çıkmadı

Ay bnde ayni yumurtlama zamani ve adetten sonra düzenli ilişki oldu bnde 10 gun kaladan beri test yapiyorum 6 gun kaldi ama hep negatif olsa cikardi diyorum hep mi bembeywz olur diye düşündüm az da olsa silik cikardi herhal çünkü bundan once dusuk oldu 6 gun kala net cikti benim sabirsizca bekliyorum

Aksam 6 gibi erken yaptim prodoctor yine cikmadi boyle cikti benimde bazen beyaz akinti bel agisi ve gogus hassas baska da bir sey yok

Eklentiler

• 1000144078.webp
    1000144078.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000144077.webp
    1000144077.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000144068.webp
    1000144068.webp
    78,7 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000144067.webp
    1000144067.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 25

Ay bnde ayni yumurtlama zamani ve adetten sonra düzenli ilişki oldu bnde 10 gun kaladan beri test yapiyorum 6 gun kaldi ama hep negatif olsa cikardi diyorum hep mi bembeywz olur diye düşündüm az da olsa silik cikardi herhal çünkü bundan once dusuk oldu 6 gun kala net cikti benim sabirsizca bekliyorum
Benim de bir kimyasalım oldu ondan daha panik halde bekliyorum 🥺 Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

Back
X