Hamilelik belirtisi mi ? Kızlar lütfen acil

Hasretim16

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
81
41
18
33
Kızlar merhaba. Benim daha önceleri PMS dönemimde göğüslerim hassaslaşırdı. Ama adete 5-6 gün kala olurdu. Bu kez adetime 8-9 gün kala göğüslerim hassaslaştı ve kasıklarımda ağrı oldu. Kasıklarımda ağrı yumurtlama dönemim ve adet dönemim dışında olmazdı. Sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi ? Yoksa ben kafamda kuruyor muyum ?

Olabilir yerlesme oluyodur belki kasıklardaki agrı ondandır. Ya da kendinizi cok dinlediginiz icin psikolojikte olabilir

Kızlar daha önce kimyasal gebelik geçirdim. Korkuyorum. Az önce test yaptım pozitif çıktı. Adetime 4 gün var. Kimyasal olsa bu kadar erken belli olmazdı değil mi kimyasal geçirdiğim zaman belli olmamıştı 4 gün önceden çünkü allahım inşallah sağlıklı bebişim olur nolur

Ayni durumu bende yasiyorum.Suan erken belli oldu.Beta ilk 18 cikti 2 gun sonra 48,5.Doktor gebesin dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi.Sizin durumunuz nedir cok merak ettim insallah saglikla kucaginiza alirsiniz

Ayni durumu bende yasiyorum.Suan erken belli oldu.Beta ilk 18 cikti 2 gun sonra 48,5.Doktor gebesin dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi.Sizin durumunuz nedir cok merak ettim insallah saglikla kucaginiza alirsiniz
Canım bende hamileymişim ben adete 4 gün kala kan testi verdim 155 çıktı, 2 gün sonra 340 oldu ondan 2 gün sonra da 860 çıktı bugün yani doktor bi hafta sonra gel keseyi görmek için dedi. Allahım inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız

Benim kimyasal gebelikmis canm degerim dustu sana hayirli olsun saglikla al kucagina inşallah

Benim kimyasal gebelikmis canm degerim dustu sana hayirli olsun saglikla al kucagina inşallah
Gerçekten mi çok üzüldüm canım ama olsun sen sıkma canını Allah hayırlısını versin hamile kalmanda bi problem yok demekki bundan sonraki sağlıklı olacaktır bak eminim dua et

Merhaba benzer belirtiler yaşıyorum sizinle . Şuan adetime 5 gün var . 3 gün önce kan verdim 0.2 çıktı gebelik yok dedi doktor ama adetime 8 gün vardı o zaman. Doktora da söyledim bunu . Çok erken Hcg için demişti . Yükselebilir , 12 gün daha bekleyin demişti, yani adetimde 4 gün sonra gecikme yaşadığımda yükseliröii . Belirti Olarak ; gece uykumdan uyandıracak kadar göğüs ağrısı ve arada sol kasığımda hafif batma yaşıyorum . Onun dışında ağrım sızım pek yok. Gebelik olabilir mi acaba ? Sizde de böyle miydi yoksa daha mı yoğun yaşadınız ?

Canım ben yazdıklarım dışında bişey yaşamamıştım ha bir de ayaklarım çok terliyordu. Bunu yazdıktan bi gün sonra yani adetime 4 gün kala idrarda baktım pozitif çıktı. Ertesi gün kan verdim 155 çıkmıştı. Şuan 7 haftalık hamileyim. Allah isteyen herkese versin inşallah

Amin inşallah

Merhaba adet ağrınız devam etmismiydi kaşık ağrınız yn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…