- 5 Mayıs 2021
- 81
- 41
- 18
- 33
- Konu Sahibi Hasretim16
-
Ay şimdi gebelik testi yaptım adetime 4 gün var ve silik çizgi oluştu inanmıyorumOlabilir yerlesme oluyodur belki kasıklardaki agrı ondandır. Ya da kendinizi cok dinlediginiz icin psikolojikte olabilir
Gözünüz aydınAy şimdi gebelik testi yaptım adetime 4 gün var ve silik çizgi oluştu inanmıyorum
Ya çok teşekkkür ederim inşallah sağlıklı bebişim olur Allahım nasip etsin yarabbimGözünüz aydınRabbim saglicakla nasip etsin
Ayni durumu bende yasiyorum.Suan erken belli oldu.Beta ilk 18 cikti 2 gun sonra 48,5.Doktor gebesin dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi.Sizin durumunuz nedir cok merak ettim insallah saglikla kucaginiza alirsinizKızlar daha önce kimyasal gebelik geçirdim. Korkuyorum. Az önce test yaptım pozitif çıktı. Adetime 4 gün var. Kimyasal olsa bu kadar erken belli olmazdı değil mikimyasal geçirdiğim zaman belli olmamıştı 4 gün önceden çünkü allahım inşallah sağlıklı bebişim olur nolur
Canım bende hamileymişimAyni durumu bende yasiyorum.Suan erken belli oldu.Beta ilk 18 cikti 2 gun sonra 48,5.Doktor gebesin dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi.Sizin durumunuz nedir cok merak ettim insallah saglikla kucaginiza alirsiniz
Benim kimyasal gebelikmis canm degerim dustuCanım bende hamileymişimben adete 4 gün kala kan testi verdim 155 çıktı, 2 gün sonra 340 oldu ondan 2 gün sonra da 860 çıktı bugün yani doktor bi hafta sonra gel keseyi görmek için dedi. Allahım inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız
Gözün aydın darısı başımızaAy şimdi gebelik testi yaptım adetime 4 gün var ve silik çizgi oluştu inanmıyorum
Çok teşekkür ederim canım amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahGözün aydın darısı başımıza
Gerçekten mi çok üzüldüm canımBenim kimyasal gebelikmis canm degerim dustusana hayirli olsun saglikla al kucagina inşallah
Merhaba benzer belirtiler yaşıyorum sizinle . Şuan adetime 5 gün var . 3 gün önce kan verdim 0.2 çıktı gebelik yok dedi doktor ama adetime 8 gün vardı o zaman. Doktora da söyledim bunu . Çok erken Hcg için demişti . Yükselebilir , 12 gün daha bekleyin demişti, yani adetimde 4 gün sonra gecikme yaşadığımda yükseliröii . Belirti Olarak ; gece uykumdan uyandıracak kadar göğüs ağrısı ve arada sol kasığımda hafif batma yaşıyorum . Onun dışında ağrım sızım pek yok. Gebelik olabilir mi acaba ? Sizde de böyle miydi yoksa daha mı yoğun yaşadınız ?Kızlar merhaba. Benim daha önceleri PMS dönemimde göğüslerim hassaslaşırdı. Ama adete 5-6 gün kala olurdu. Bu kez adetime 8-9 gün kala göğüslerim hassaslaştı ve kasıklarımda ağrı oldu. Kasıklarımda ağrı yumurtlama dönemim ve adet dönemim dışında olmazdı. Sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi ? Yoksa ben kafamda kuruyor muyum ?
Canım ben yazdıklarım dışında bişey yaşamamıştım ha bir de ayaklarım çok terliyordu. Bunu yazdıktan bi gün sonra yani adetime 4 gün kala idrarda baktım pozitif çıktı. Ertesi gün kan verdim 155 çıkmıştı. Şuan 7 haftalık hamileyim. Allah isteyen herkese versin inşallahMerhaba benzer belirtiler yaşıyorum sizinle . Şuan adetime 5 gün var . 3 gün önce kan verdim 0.2 çıktı gebelik yok dedi doktor ama adetime 8 gün vardı o zaman. Doktora da söyledim bunu . Çok erken Hcg için demişti . Yükselebilir , 12 gün daha bekleyin demişti, yani adetimde 4 gün sonra gecikme yaşadığımda yükseliröii . Belirti Olarak ; gece uykumdan uyandıracak kadar göğüs ağrısı ve arada sol kasığımda hafif batma yaşıyorum . Onun dışında ağrım sızım pek yok. Gebelik olabilir mi acaba ? Sizde de böyle miydi yoksa daha mı yoğun yaşadınız ?
Amin inşallahCanım ben yazdıklarım dışında bişey yaşamamıştım ha bir de ayaklarım çok terliyordu. Bunu yazdıktan bi gün sonra yani adetime 4 gün kala idrarda baktım pozitif çıktı. Ertesi gün kan verdim 155 çıkmıştı. Şuan 7 haftalık hamileyim. Allah isteyen herkese versin inşallah
Merhaba adet ağrınız devam etmismiydi kaşık ağrınız ynCanım ben yazdıklarım dışında bişey yaşamamıştım ha bir de ayaklarım çok terliyordu. Bunu yazdıktan bi gün sonra yani adetime 4 gün kala idrarda baktım pozitif çıktı. Ertesi gün kan verdim 155 çıkmıştı. Şuan 7 haftalık hamileyim. Allah isteyen herkese versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?