- 11 Ekim 2024
- 28
- 6
- 27
-
- Konu Sahibi esmerapunzel1
Canım ben ne zaman bu ayda yok desem adet oluyorum ama bence bu ayda yokyumurtalama dönemimiz çok yakın. benzer belirtler bende de var ama reglime daha 10 gün var benim. benim de bugün akıntım oldu. cevabını ben de çok merak ediyorum o yüzden ama test yastım cıkmadı muhtemelen çok erken
Belirtiler zaten adetle aynı gibi ama herkeste farklı belirti oluyo benm mesela yumurtlama zamanında alt karnım şişti sert bir şişlik yok mesela doluluk vardı şimdi hafif ama hala şişlik var.ek olarak kasık ağrısı ve gaz sancısı da yaşadım yumurtalamadan sonra ya o gün kesin olarak bilemiyoru
Merhaba ben de 8 inde yumurtlamışım ve üç gündür sol alt karın kasık ağrısı yaşıyorum ve ağrım hiç geçmiyor. Dinlenmeyle de geçmiyor test yapsam çıkmaz şuan çok uzun süredir deniyoruz. Gerçekten belirti aramak da istemiyorum umudu da kestim aslında ama yine de bu ay eşimin ısrarıyla yumurta takibi yaptık. Benim negatif denemelerimde de kasık ağrım oluyrdu o yüzden bilemiyorum. Akıntı yok. Adet yaklaşınca göğüs arğım da olur o da üç gündür şiddtliydi şimdi azaldı ilginç ama ilk ilginç dönemde değilim daha önce de oldu ay bilemiyorum artık bu arayışımız son bulur inşallah bu topikteki ben dahil herkes bu ay hamile kalır sağlıklı hayırlı şekildeBelirtiler zaten adetle aynı gibi ama herkeste farklı belirti oluyo benm mesela yumurtlama zamanında alt karnım şişti sert bir şişlik yok mesela doluluk vardı şimdi hafif ama hala şişlik var.
İşte yumurtlama gününden önceki gün ve sonraki gün değerlendirilmeli diye biliyorum ben mesela en son reglimi 20 eylülde oldum 19.gününde yumurtladım ama çatlamada bence 20-21. Günlerdeydi tam bir bilgim yok bilgim olduğu kadarıyla aktarayımMerhaba ben de 8 inde yumurtlamışım ve üç gündür sol alt karın kasık ağrısı yaşıyorum ve ağrım hiç geçmiyor. Dinlenmeyle de geçmiyor test yapsam çıkmaz şuan çok uzun süredir deniyoruz. Gerçekten belirti aramak da istemiyorum umudu da kestim aslında ama yine de bu ay eşimin ısrarıyla yumurta takibi yaptık. Benim negatif denemelerimde de kasık ağrım oluyrdu o yüzden bilemiyorum. Akıntı yok. Adet yaklaşınca göğüs arğım da olur o da üç gündür şiddtliydi şimdi azaldı ilginç ama ilk ilginç dönemde değilim daha önce de oldu ay bilemiyorum artık bu arayışımız son bulur inşallah bu topikteki ben dahil herkes bu ay hamile kalır sağlıklı hayırlı şekilde
Mrb bayanlar sonucunuz ne oldu bende 6sinda pik oldu 7sinde cizgi silindi 4gun sonra gun boyu batma yasadim kasiklar bas agrisi oldu kasiklar ara ara adet olucakmisim gibi agri goguslerde afif agri dun butun gun kasiklarda adet olucak gibi agri oldu afif bel arasi var bat 20İşte yumurtlama gününden önceki gün ve sonraki gün değerlendirilmeli diye biliyorum ben mesela en son reglimi 20 eylülde oldum 19.gününde yumurtladım ama çatlamada bence 20-21. Günlerdeydi tam bir bilgim yok bilgim olduğu kadarıyla aktarayımmesela 28-29 eylülde de ovülasyon testi yaptım onda tam çift çizgi değildi ama ikinci çizgide vardı birkaç gün yaptım bıraktım sonra ekimin 7sinde yaptım çizgi koyulaşmaya başladı 8 ve 9 tam koyuydu yani değerlendirilmesi gereken tarihler bence biz geç yumurtluyoruz ben mesela hangi ay bu ay tutmadı desem tutmuyor bence bu ayda tutmadı ama bellide olmaz inş yanılırım
Merhabaa benm geçen ay negatifti bu ayda 14. Günlerde yani 6 kasımda birlkteliğimşz oldu ve ayın 8indede sağ tarafımda çok ağrı oldu ya diyorum çatlama yada döllenme bilmiyorum adetime 5-6 gün varMrb baya
Mrb bayanlar sonucunuz ne oldu bende 6sinda pik oldu 7sinde cizgi silindi 4gun sonra gun boyu batma yasadim kasiklar bas agrisi oldu kasiklar ara ara adet olucakmisim gibi agri goguslerde afif agri dun butun gun kasiklarda adet olucak gibi agri oldu afif bel arasi var bat 20
Hemen hemen ayniyiz even dollanmede olabilir catlamadaMerhabaa benm geçen ay negatifti bu ayda 14. Günlerde yani 6 kasımda birlkteliğimşz oldu ve ayın 8indede sağ tarafımda çok ağrı oldu ya diyorum çatlama yada döllenme bilmiyorum adetime 5-6 gün var
Heyecanla bekleyelim o haldeHemen hemen ayniyiz even dollanmede olabilir catlamada
Baska brlirtileriniz oldu muHeyecanla bekleyelim o haldesonucu yazarım tekrardan sizdende bekliyorum
Alt karnım şiş çok anlayamıyorum yani yorgunluğum zaten var kuaförüm işler bittikten sonra oturduğım zaman esneme geliyor anlam veremiyorumBaska brlirtileriniz oldu mu
Hayirlisi cnm kan testi ver silik ciktiysa kanda net cikarAlt karnım şiş çok anlayamıyorum yani yorgunluğum zaten var kuaförüm işler bittikten sonra oturduğım zaman esneme geliyor anlam veremiyorum
Daha test yapmadım reglime 5 gün var yanii daha doğrusu geçen ay 4 gün atmıştı erkende gelebilir geçte ne yapsam bilemedm açıkçasıHayirlisi cnm kan testi ver silik ciktiysa kanda net cikar
Yumurtlamadan dolayi degisiyor bat gunleri4aylik bat gunleri 30.29.24.25 bu ayda 21diyorDaha test yapmadım reglime 5 gün var yanii daha doğrusu geçen ay 4 gün atmıştı erkende gelebilir geçte ne yapsam bilemedm açıkçası
Yumurtlamadan dolayi degisiyor bat gunleri4aylik bat gunleri 30.29.24.25 bu ayda 21diyor
Ben hemen hemen aynı tarihlerde yumurtluyorum şimdi yaptım test duramadım daha var ama negatif çıktı duramadığımız için böyle sonuçlar alıyoruzDaha test yapmadım reglime 5 gün var yanii daha doğrusu geçen ay 4 gün atmıştı erkende gelebilir geçte ne yapsam bilemedm açıkçası
Erken yapmissin cnmBen hemen hemen aynı tarihlerde yumurtluyorum şimdi yaptım test duramadım daha var ama negatif çıktı duramadığımız için böyle sonuçlar alıyoruz
Evet duramadım vallahi bi tık moralim bozuldu ama olsunErken yapmissin cnm
Belirtin var miEvet duramadım vallahi bi tık moralim bozuldu ama olsun