- 17 Mart 2023
- 58
- 23
- 26
-
- Konu Sahibi sudevarakli
Kese gorunene kadar degerlerin ve belirtilerin pek onemi yok benim fikrim. Cunku o degerler 5000leri 10000leri bulunca adet oncesi belirti dedigimiz seyler kamyon gibi carpiyo insana. Geldigi gibi gecebiliyoda kese ve bebek gorundugu surece onemli degil. Gebelik baslamis 65 cikan degerden 2 gun sonra tekrar kan ver iki katina cikmis olmali. 3000 5000 arasi karindan ultrasonda kese gorunebiliyo ona gore randevu alirsin. Hayirli olsun.Kızlar merhaba, en son regli başlangıç tarihim 5 Şubat ve 40-45 gün aralığında regli oluyorum.Bir kaç belirtiden dolayı beta Hcg testi yaptırdım sonuç 65 çıktı. Testi yaptırdıktan sonra bütün belirtilerim yok oldu kasık ağrısı göğüs acıması ama kanamam veya akıntım yok. Sizce bu değer ve belirtilerimin gitmesi normal mi?
merhaba bende bugün gebelik haberimi aldım adetim tam 1 hafta geçti , ama adetimden 5 gün sonra idrar testi yaptım 2. çizgi belli uzaktan bakınca bile belli fakat diğer çizgiye göre biraz açık renkte çıktı adetim tam 7 gün geçtikten sonra kan verdim beta hcg 45,4 çıktı kimyasal gebelik olabilir 2 gün sonra tek kan verin dediler ama ben biraz korktum yani ilk gebeliğim ve bu bebeği cok istiyoruz inşallah bebeğime bisey olmaz sizde 45,4 düşük mü artma ihtimali var mı (16 şubat adetimin ilk günüydü )Kese gorunene kadar degerlerin ve belirtilerin pek onemi yok benim fikrim. Cunku o degerler 5000leri 10000leri bulunca adet oncesi belirti dedigimiz seyler kamyon gibi carpiyo insana. Geldigi gibi gecebiliyoda kese ve bebek gorundugu surece onemli degil. Gebelik baslamis 65 cikan degerden 2 gun sonra tekrar kan ver iki katina cikmis olmali. 3000 5000 arasi karindan ultrasonda kese gorunebiliyo ona gore randevu alirsin. Hayirli olsun.
Değerin düşüyor mu çıkıyor mu onu öğrenmek için istemişlerdir herşey yolundaysa artmış bir sonuç alırsın testlerini aksatma canım herhangi bir problem olursa hemen müdahale edilir en azındanmerhaba bende bugün gebelik haberimi aldım adetim tam 1 hafta geçti , ama adetimden 5 gün sonra idrar testi yaptım 2. çizgi belli uzaktan bakınca bile belli fakat diğer çizgiye göre biraz açık renkte çıktı adetim tam 7 gün geçtikten sonra kan verdim beta hcg 45,4 çıktı kimyasal gebelik olabilir 2 gün sonra tek kan verin dediler ama ben biraz korktum yani ilk gebeliğim ve bu bebeği cok istiyoruz inşallah bebeğime bisey olmaz sizde 45,4 düşük mü artma ihtimali var mı (16 şubat adetimin ilk günüydü )
Değerin düşüyor mu çıkıyor mu onu öğrenmek için istemişlerdir herşey yolundaysa artmış bir sonuç alırsın testlerini aksatma canım herhangi bir problem olursa hemen müdahale edilir abl
1 hafta geçti adetim bugün sonuç aldık 45,4 çıktı beta hcg45,4 iyi mi sizce ?
doktora göründün mğ canım1 hafta geçti adetim bugün sonuç aldık 45,4 çıktı beta hcg
sağlık ocağına gittim doktor haftaya tekrar kan alalım dedi artınca gebelik takibini başlatıcam dediş
doktora göründün mğ canım
Betayi(gebelik hormonu) etkileyen tek sebep var dollenme uzerinden kac gun gectigi eger ki ovulasyon takibi yapmadiysaniz net olarak bilemezsiniz zaten tek degere bakipta kimyasal denemez. Betanin dususe gecmesi lazim lekelenme kanama tarzi sorunlar olmasi lazim. Suan icin yapacaginiz tek sey iki kati artip artmadigini gormek ve beta degeri 3000-5000 buldugunda kese gorunur zaten kese ve bebek gorundukten sonra acaba denecek bisey kalmiyo hayirli olsun. Bugun kan verdiyseniz pazar tekrar kan verin iki kat artisi gordukten sonra hesaplayin ayni sekilde dedigim gibi 3000 5000 arasi bi deger zamani randevu alin doktordanmerhaba bende bugün gebelik haberimi aldım adetim tam 1 hafta geçti , ama adetimden 5 gün sonra idrar testi yaptım 2. çizgi belli uzaktan bakınca bile belli fakat diğer çizgiye göre biraz açık renkte çıktı adetim tam 7 gün geçtikten sonra kan verdim beta hcg 45,4 çıktı kimyasal gebelik olabilir 2 gün sonra tek kan verin dediler ama ben biraz korktum yani ilk gebeliğim ve bu bebeği cok istiyoruz inşallah bebeğime bisey olmaz sizde 45,4 düşük mü artma ihtimali var mı (16 şubat adetimin ilk günüydü )
içimi rahatlattiniz çok teşekkür ederim ovulasyon takibi yapmadım maalesef 2 3 günde bir kan testi vereceğim çok saolunBetayi(gebelik hormonu) etkileyen tek sebep var dollenme uzerinden kac gun gectigi eger ki ovulasyon takibi yapmadiysaniz net olarak bilemezsiniz zaten tek degere bakipta kimyasal denemez. Betanin dususe gecmesi lazim lekelenme kanama tarzi sorunlar olmasi lazim. Suan icin yapacaginiz tek sey iki kati artip artmadigini gormek ve beta degeri 3000-5000 buldugunda kese gorunur zaten kese ve bebek gorundukten sonra acaba denecek bisey kalmiyo hayirli olsun. Bugun kan verdiyseniz pazar tekrar kan verin iki kat artisi gordukten sonra hesaplayin ayni sekilde dedigim gibi 3000 5000 arasi bi deger zamani randevu alin doktordan
Merhaba mart ayında adet oldunuz mu peki yada adetiniz 45 günü geçti mi ? Bide bende bu şekilde adet görüyorum 30-38 bazen 40 günde anca bu hamilelik kaç ay yada kaç sene sonra oluştu acaba?Kızlar merhaba, en son regli başlangıç tarihim 5 Şubat ve 40-45 gün aralığında regli oluyorum.Bir kaç belirtiden dolayı beta Hcg testi yaptırdım sonuç 65 çıktı. Testi yaptırdıktan sonra bütün belirtilerim yok oldu kasık ağrısı göğüs acıması ama kanamam veya akıntım yok. Sizce bu değer ve belirtilerimin gitmesi normal mi?
Çok iyi çıkmış hamilesiniz benimde 2598 çıkmıştıSelamlar ben sitede yeniyim. benim battan bir gün sonra bhcg 1638 çıktı sizce normal mi ? 28günde düzenli adet oluyorum
Teşekkür ederim yanıtınız için. Ben 3 kere iki günde bir bhcg baktırdım 3 kat artmıştı hep. Yarın muayeneye gideceğiz . İnşallah bir sorun yokturÇok iyi çıkmış hamilesiniz benimde 2598 çıkmıştı
Yok tek gebelik adetimden iki gün geçti yaptım sonra doktora gittim iyi ilerliyor dedi ama beta yüksek çıktı anlamadımTeşekkür ederim yanıtınız için. Ben 3 kere iki günde bir bhcg baktırdım 3 kat artmıştı hep. Yarın muayeneye gideceğiz . İnşallah bir sorun yokturSizin artışınız nasıldı çoğul gebelik miydi?
Meraba canım öncelikle sağlıkla kucağına al hayırlı bayramlar dilerim adetime 4 gün var yumurtlamadan bir gün sonra şiddetli göğüs ağrısı göğüs ucu kararması yaşadım genelde asla bu kadar erken yaşama adeti mi Bir hafta kala başlar göğüs ağrısı şu an göğüs ağrım geçti adetime 4 gün var fakat göğüs ucumda çatlaklık ve siyahlık var şiddetli bel ağrısı 3 gündür baş ağrısı mide bulantısı yaşıyorum ve rahmimde bir ağrı var alt kısmı alt kısmından sizce kan tahlili versem çıkar mı lütfen yardımcı olunÇok iyi çıkmış hamilesiniz benimde 2598 çıkmıştı
Merhaba ben 3 gün önce kan tahlili verdim 79,4 çıktı ve dün de verdim 10,9 çıktı düşmüş sizce neden kimyasal mi dış gebelik mi hala adet olmadimDeğerin düşüyor mu çıkıyor mu onu öğrenmek için istemişlerdir herşey yolundaysa artmış bir sonuç alırsın testlerini aksatma canım herhangi bir problem olursa hemen müdahale edilir en azından