• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtisi aşırı göğüs hassasiyeti

bende kan testiyle adetime 1 gün kala öğrendim. yumurtlama tarihime göre 12-13 günlük falandı.

içinizdeki kurtlardan kurtulmak için kan testi şart. lakin adet gecikmesini beklemeniz şu yönde hayırlı imiş, bebek tutunamazsa adet kanamasıyla sonra düşebiliyorumuş. o yüzden kanda beta hcg'niz düzenli yükseliyor mu takip etmeniz şart.

sevgiler. . .

Kızlar biliyosunuz sabah kan verdim ama hala sonucu alamadm sanırım akşama doğru alıcam.. Benm hastalığıma 4-5 gün filan var ve az önce lavaboda peçeteye azıcık çok açık pembe bi akıntı geldi.. Ve karnmda brz ağrı var şu an.. Bu yerleşme kanaması mı acaba? Bnm adetim hiç şaşmaz erken olmuş olamam herhalde..sonuç da çıkmadı daha çatlicam meraktan..

Kızlar biliyosunuz sabah kan verdim ama hala sonucu alamadm sanırım akşama doğru alıcam.. Benm hastalığıma 4-5 gün filan var ve az önce lavaboda peçeteye azıcık çok açık pembe bi akıntı geldi.. Ve karnmda brz ağrı var şu an.. Bu yerleşme kanaması mı acaba? Bnm adetim hiç şaşmaz erken olmuş olamam herhalde..sonuç da çıkmadı daha çatlicam meraktan..

aynen kızlar benimde 10 gündür falan şiş ağır acıyo dokunnca ağrıyo bide 23 haziran adetim ama henüz bi adet ağrım falanda yok acaba hamile miyim ?

wmpr canım bende de aynı durum oldu
bugün çok hafif kahverengi pembe gibi akıntı geldi
bu kadar erken beklemiyorum reglimi de, normalde 30-32. gelirdi
şimdi 26. günümdeyim
regl mi olacağım, yerleşme kanaması mı acaba
offf ne heyecanlı işler bunlar

Aynen meraktan ölücem bu sonuç da çıkmak bilmedi.. Bide kanı sabah verdim ama o pembe kanama yeni oldu ve kasığmn sol tarafnda bi batma var..yerleşme kanamasıysa ve yeni olduysa kanı sabah verdiğim için çıkmaz belki kanda diye düşünüyorm..

Dur bakalm ümidini kesme idrarda gözükmesi için adetinin en az bi hafta gecikmesi lazımmış. Eğer kesilirse bu ufak kanaman sen de bi kan testi yaptr bakalm off beklemek berbat bişey

Bnmde testin sonucu 0.1 çıktı yani bişey yokmş cnm..hayırlısı olsun artk çalşmaya devam..
olsun canım hayırlısı olsun
çalışmaya devam
bu ay reglim erken geleceğine sevindim
iki aydır 45 günde bir geliyordu
hapı bıraktıktan sonra ancak düzene girdi sanırım
hepimizin hakkında hayırlısı

kızlar ya benim de adetime 10 gün kala mide bulantılarım başladı göğüslerim normalde adetten önce şişerdi ama bu sefer çok şişti özellikle yan taraflarım çok acıyo. bi de normalde midesi bulanan birisi değilim ama geceleri uyuyamıyorum. özellikle dün gece çok kötüydü. sık sık da idrara çıkıyorum ama yine de umutlanmak istemiyorum. bir yıl önce temmuz ayında başlamıştık bebek çalışmalarına hepsi sonuçsuz kaldı ama bu mide bulantısı ve göğüslerdeki aşırı şişkinlik kafama takıldı. reglime tam bi hafta var. sizce beklemeli miyim test almak için ?

tatlım olabilir de olmayabilir de
adet beliritileri ile hamilelik belirtileri çok benzermiş
benimde midem çok bulanmıştı, aşırı şişti göğüslerim ama psikolojik galiba regl oldum
adetin geçsin ondan sonra yap testi, öyle daha güvenilir diyorlar

bu arada adet gecikmelerimin sebebi polikistik overmiş..
hormon testi için gittiğimde doktor bu kez ultrasonda gördü, normalde görünmezmiş
adetliyken ultrasonda görünürmüş
geçen muayanede çıkmamıştı...
testin sonucuna göre yumurta geliştirici hapa başlıyacağım sanırım
testin sonucunu bekliyoruz şimdi
canım çok sıkıldı ama strese girmeyip umutla bakmak lazım sanırım

teşekkürler cvp için. ya ben de işte fazla umutlanmak istemiyorum dediğin gibi belirtiler ayırt edilemiyo mecbur bekleyecez naaapacazz dimi :)

kızlar ya bişey sorcam özellikle hamile arkadaşlar cevaplarsa sevinirim :) sizin de gününüz gelmeden bi kaç gün önce ve gününüzde regl olacakmış gibi ağrılarınız oluyor muydu ? ben de 3-4 gündür oluyo ve bi bakıyorum kendi kendine geçmiş. bazen özellikle sol kasığımda batmalar oluyo bugün normalde regl olmam gerek ama olmadım

Back
X